cervellati οτι χειροτερο μπορεις να βαλεις επανω στο κοντακιΠατεντιαρης ο κάτοχος.... Ωραίο πέλμα
cervellati οτι χειροτερο μπορεις να βαλεις επανω στο κοντακιΠατεντιαρης ο κάτοχος.... Ωραίο πέλμα
cervellati οτι χειροτερο μπορεις να βαλεις επανω στο κοντακι
Μια χαρά είναι!cervellati οτι χειροτερο μπορεις να βαλεις επανω στο κοντακι
Τα pachmayr και τα wegu ειναι εξαιρετικα αλλα λιγο αλμυρα, Η cervellati εχει βγαλει και καποια λαστιχενια πελματα τα οποια ειναι καλα,επισης αρκετα τιμια ειναι τα BMR και τα slip pad της franchiΣε αφτερ μάρκετ έχω δοκιμάσει το Pachmayr SC100 Decelerator Sporting Clay και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου αρέσει πολύ επίσης και το ινφλεξ που έχει το όπλο απ' την μάνα του. Για τα shu που τα βλέπω να παίζουν πολύ τώρα τελευταία ποια η γνώμη σου ?
Τα kick-eez ;
Κανονησε να βαλεις κανενα κοκκινακι στη maxus να ειναι ασορτι με το καινουργιο γιλεκο.....Τα shu τα χρησιμοποιεί κάποιος ? Και αυτά πρέπει να είναι τίμια
Ο Ηρακλης ο κοντακας τα ''δουλευει'' πολυ.Τα shu τα χρησιμοποιεί κάποιος ? Και αυτά πρέπει να είναι τίμια
Σύνδρομο μινχαουζεν δια αντιπροσώπου.Άρχισες να καταστρέφεις μέχρι και τα τσοκ για να πάρεις καινούργια
Πάσχεις από υπέρμετρο καταναλωτισμό ή μου φαίνεται;
Κανονησε να βαλεις κανενα κοκκινακι στη maxus να ειναι ασορτι με το καινουργιο γιλεκο.....
Έχω ένα στην πάντα γιατι είναι μεγάλο άμα το χρειαστείς σφύρα να ψάξωΣτην μαξους αν χαλάσει το ινφλεξ θα βάλω πάλι ινφλεξ. Μου αρέσει πάρα πολυ.
Έχω ένα στην πάντα γιατι είναι μεγάλο άμα το χρειαστείς σφύρα να ψάξω
Aν θέλεις 4-3 βάζεις 3-2!!!!Δηλαδή αν θέλεις 4-3 βάζεις 3-2 η λείπουν τελείως κάποιες συσφιξεις ;
Το φουλ αντιστοιχεί σε κάτι άλλο η είναι φουλ;Aν θέλεις 4-3 βάζεις 3-2!!!!
Χαλάει το μπουρδελακιΣτην μαξους αν χαλάσει το ινφλεξ θα βάλω πάλι ινφλεξ. Μου αρέσει πάρα πολυ.
8/10 λέμεαριστες κατανομές συγκριτικά με το μπριλευ λάιτ φουλ 7.62/10Το φουλ αντιστοιχεί σε κάτι άλλο η είναι φουλ;
Ε, τότε προσωπικά δεν βλεπω να χρειάζεται κάποιο εξωεργοστασιακο τσοκ .8/10 λέμεαριστες κατανομές συγκριτικά με το μπριλευ λάιτ φουλ 7.62/10
Χαλάει το μπουρδελακι