Browning Team

Γιάννη γονυπετώς δεν το χω δοκιμασει να κανω τσωρτσιλ. Θα τα κανω πουτανα. Με τη σταση του σωματος πως θα γινει? Εδω με το ορθοδοξο και εχω θεματακια με την επωμιση. Θα παω Ασπροπυργο καλυτερα. Ναι δοκιμασα σημαδευτα, ηταν το πρωτο που εκανα. Ριχνει κεντρο.
Κωστα καλησπερα. Στα σκοπευτηρια Σχιστου και Ασπροπυργου πρεπει να χεις αδεια σκοπευτη για να ριξεις στον πινακα?

Κωστα καλησπερα. Στα σκοπευτηρια Σχιστου και Ασπροπυργου πρεπει να χεις αδεια σκοπευτη για να ριξεις στον πινακα?
Γιώργη οσες εχω παει δε μου εχουν ζητησει τιποτα. Αυριο θα παω Ασπροπυργο. Αν σε βγαλει ο δρομος πες μου να παμε μαζι.

Σε ευχαριστω. Συνηθως πας πρωι η απογευμα?
Αυριο δε δουλευω, θα παω πρωι. Απογευμα τωρα που βραδιαζει νωρις τι να παω. Τελειωνω δουλεια στην καλυτερη 3 το μεσημερι. Μεχρι να παω απο το κεντρο βραδιασε

Γιάννη γονυπετώς δεν το χω δοκιμασει να κανω τσωρτσιλ. Θα τα κανω πουτανα. Με τη σταση του σωματος πως θα γινει? Εδω με το ορθοδοξο και εχω θεματακια με την επωμιση. Θα παω Ασπροπυργο καλυτερα. Ναι δοκιμασα σημαδευτα, ηταν το πρωτο που εκανα. Ριχνει κεντρο.
ο κωστας σε δοκιμη, τεστ τσωρτσιλ20221211_192014.jpg

ο κωστας σε δοκιμη, τεστ τσωρτσιλView attachment 62565
θα σε κανω εξπερ, μαγκες κανουμε χαβαλε δεν πιστευω να παρεξηγηθει κανενας .Φυσικα τεστ χωρις την εκ του πρηνηδον θεση δεν υπαρχει μου εμαθαν και κανουν οι ξενοι δοκιμες γατακια20221211_192907.jpg

θα σε κανω εξπερ, μαγκες κανουμε χαβαλε δεν πιστευω να παρεξηγηθει κανενας .Φυσικα τεστ χωρις την εκ του πρηνηδον θεση δεν υπαρχει μου εμαθαν και κανουν οι ξενοι δοκιμες γατακιαView attachment 62567
MG42 είναι αυτό;

θα σε κανω εξπερ, μαγκες κανουμε χαβαλε δεν πιστευω να παρεξηγηθει κανενας .Φυσικα τεστ χωρις την εκ του πρηνηδον θεση δεν υπαρχει μου εμαθαν και κανουν οι ξενοι δοκιμες γατακια
Αυτο αν μπορεις ριξε ορθιος, μονο ο Ραμπο....

Αντε να το τερματισουμε ,εδω πηγαμε να φαμε ξυλο απο τον Μιμη γιατι του καναμε το σκοπευτηριο γηπεδο .Συγκλιση πυροβολου 75mm και συζυγες 7,62.Στον πυργο εξω ειναι ο κωστας ,εγω δεν φαινομαι γιατι ριχνω με το 7,62. Η φωτο αδικει τον κωστα απο κοντα ειναι ποιο ομορφος20221211_193525.jpg

Λεωνιδα καλησπερα. Ρωταω εσενα που γνωριζεις. Μπορω να ριξω σε πινακα δοκιμων σε σκοπευτηριο χωρις αδεια σκοπευτου?
Δεν θα στο συμβούλευα. Οι πίνακες στα σκοπευτήρια υπάρχουν για τις ανάγκες των σκοπευτών. Όσες φορές έχει τύχει να δω κάποιον να έρχεται και να πηγαίνει κατευθείαν στον πίνακα χωρίς να ρωτήσει και χωρίς να έχει σκοπό να ρίξει πούλες, έχει γίνει φασαρία. Έχω την εντύπωση ότι στο Σχιστό είναι πιο ανεκτικοί αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου. Όπου και να πας ρώτα πρώτα.

ο κωστας σε δοκιμη, τεστ τσωρτσιλView attachment 62565
θα σε κανω εξπερ, μαγκες κανουμε χαβαλε δεν πιστευω να παρεξηγηθει κανενας .Φυσικα τεστ χωρις την εκ του πρηνηδον θεση δεν υπαρχει μου εμαθαν και κανουν οι ξενοι δοκιμες γατακιαView attachment 62567
Αντε να το τερματισουμε ,εδω πηγαμε να φαμε ξυλο απο τον Μιμη γιατι του καναμε το σκοπευτηριο γηπεδο .Συγκλιση πυροβολου 75mm και συζυγες 7,62.Στον πυργο εξω ειναι ο κωστας ,εγω δεν φαινομαι γιατι ριχνω με το 7,62. Η φωτο αδικει τον κωστα απο κοντα ειναι ποιο ομορφοςView attachment 62569
Βρε Βαγγέλη βυζί ζωγράφισες στο χαρτί .yelling.

Λεωνιδα καλησπερα. Ρωταω εσενα που γνωριζεις. Μπορω να ριξω σε πινακα δοκιμων σε σκοπευτηριο χωρις αδεια σκοπευτου?
Πάρε 10 μέτρα χαρτόνι από χρωματοπωλειο κοψτο και πήγαινε σε μέρος που θα είσαι μόνος σου τώρα που είναι περίοδος κυνηγιού ,να μην έχεις και κανέναν ανάγκη.

Πάρε 10 μέτρα χαρτόνι από χρωματοπωλειο κοψτο και πήγαινε σε μέρος που θα είσαι μόνος σου τώρα που είναι περίοδος κυνηγιού ,να μην έχεις και κανέναν ανάγκη.
Ή να ρίξει μία πούλα και μετά κάνει και τις δοκιμές του!!!

Back