Browning Team

Τα σκοπευτήρια είναι και για τους κυνηγούς η τα χρησιμοποιούν με την ανοχή και καταστρατήγηση των κανονισμών.
Παλιοτερα μπορουσαν οσοι ειχαν αδεια κατοχης. Εδω και καποια χρονια για να πας σκοπευτηριο πρεπει να εισαι σκοπευτης με δελτιο απο τη ΣΚΟΕ. Αν εχετε σκοπευτηριο κοντα στη περιοχη σας αξιζει το εξοδο.
Εκτος απο την προπονηση σου και τις δοκιμες σου, κανεις γνωριμιες πινεις το καφεδακι σου ευχαριστα, βλεπεις και ριχνεις και με αλλα οπλα (αν ο κατοχος θελει φυσικα). Γενικα ειναι πολυ ωραια.

Σκεφτομαι σοβαρα του χρονου να μη βγαλω αδεια κυνηγιου. Οι Αθηναιοι ειναι δυσκολο να κυνηγησουν, σχεδον μαρτυριο. Το σκοπευτηριο ειναι πιο ευκολο. Γι αυτο πηρα και το δικανο ενω ειχα πει οτι δε θα ξαναπαιρνα στο εγγυς μελλον.

Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, το μαμά 4* ίσον σχεδόν κύλινδρος. Εάν σου αρέσει η συμπεριφορά του 4* θα πρέπει να πας σε 3*, ή αλλιώς after market στην ονομαστική σύσφιξη.
ολα καλα λεωνιδα με τα οπλα τους ,αλλα με τα τσοκακια εχουν θεμα οι ανθρωποι ,οπως καλα λες οι συσφιξεις ειναι οτι ναναι ,μου εχουν τυχει τσοκ το ενα να γραφει ιc και το αλλο ιm kαι να εχουν το ιδιο ανοιγμα

Σκεφτομαι σοβαρα του χρονου να μη βγαλω αδεια κυνηγιου. Οι Αθηναιοι ειναι δυσκολο να κυνηγησουν, σχεδον μαρτυριο. Το σκοπευτηριο ειναι πιο ευκολο. Γι αυτο πηρα και το δικανο ενω ειχα πει οτι δε θα ξαναπαιρνα στο εγγυς μελλον.
φιλε λαθος επιλογη. να βγαλεις αδεια και να βγαινεις στο βουνο αυτο θελουν να μας σβησουν απο το χαρτη ,να εισαι σιγουρος οτι εαν χασουμε το κυνηγι το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βαλουν χερι και στα σκοπευτηρια ,δεν χρειαζεται να πας στα γρεβενα για τσιχλες .Σημερα το απογευμα πηγα με εναν πολυ καλο φιλο για απογευματινα στην Αυλωνα πηραμε 4-5 πουλια καναμε το καλαμπουρι μας και γυρισαμε δεν χρειαζομαστε ποιο πολλα πραγματα .Μακαρι να ηταν διαφορετικες οι συνθηκες και να μπορουσαμε να πηγαιναμε καθημερινα κυνηγι ,Αλλα σε καμια περιπτωση δεν το βαζουμε κατω.Εγω προσωπικα εχω τρελα με την φασσα,αλλα τα τελευταια 2 χρονια λογω καποιον συγκυριων δεν εχω κανει τα κυνηγια που θελω Παω εδω κοντα στον νομο αττικης και βοιωτια για τσιχλες και σε πληροφορω οτι μου κανει το ιδιο .Ισα ισα μου ξυπνα παλιες αναμνησεις οταν ημουν νεος κυνηγος

Αντε να το τερματισουμε ,εδω πηγαμε να φαμε ξυλο απο τον Μιμη γιατι του καναμε το σκοπευτηριο γηπεδο .Συγκλιση πυροβολου 75mm και συζυγες 7,62.Στον πυργο εξω ειναι ο κωστας ,εγω δεν φαινομαι γιατι ριχνω με το 7,62. Η φωτο αδικει τον κωστα απο κοντα ειναι ποιο ομορφοςView attachment 62569
Το ΚΨΜ δεν βλέπω.:p

Μην τα συγκρίνεις,τι σχέση έχει η έξοδος στη φύση με τη βόλτα στο νταμάρι.

Σήμερα πήγα στη ζουλα (δεν εχω αδεια κατοχης ακομα) στο σκοπευτηριο να δοκιμασω το 425. Στο τσωρτσιλ που εκανα ειμαι ψηλα 1,5 ποντο. Στη φωτο ειναι 4-5 τουφεκιες με φουλ τσοκ, φυσ. 28γρ 7,5, με την κατω καννη. Το κοκκινο ειναι εκει που εστιαζα.
Όμως εριξα 1 πουλα και τα πηγα καλυτερα απο καθε αλλη φορα, ιδιως στους ντουμπλεδες. Δεν το πιστευα και εριξα αλλη μια με εξισου καλα αποτελεσματα. Το καλα ειναι συμφωνα με την συνηθη αποδοση μου. Ο συνδυασμος τσοκ ηταν 3-2 που μου ειπε ο leo. Απεδιδε θαυμασια. Οταν επιανε δισκακι το σκονιαζε.
Απο ανακρουση οκ, αλλα σε μερικες τουφεκιες την ενιωθα γενναια. Οχι παντα. Ισως ηταν ατσαλη επωμιση. Το πελμα ειναι ενα τραγικο απο βακελιτη με κουρμπα. Θα το αλλαξω, αφου πρωτα το δοκιμασω κανα δυο φορες ακομα.
Δεν είναι 1,5 πόντος αυτός.
Αν σπας πιάτα όλα καλά.

Εμενα μου κοστιζει χωρις να ριξω, 50 συνδρομη συλλογου, και 50 η θεωρηση του βιβλιαριου υγειας. Το τελευταιο το συνδυαζω και με καρδιολογικο ελεγχο στο τελος καθε χρονου.
Η καθε πουλα κοστιζει 6 ευρω χωρις φυσιγγια.
Για μας απο επαρχια εστω και κοντα στην Αθηνα προσθεσε στα εξοδα βενζινες και διοδια!

Σήμερα πηγα Ασπροπυργο, εριξα μια πουλα. Ήμουνα και απο χτες και την ακουσα απο την ανακρουση.
Πηγα και στους πινακες και οι τουφεκιες δεν ηταν τοσο ψηλα οσο στον πινακα του Σχιστου. Ο leo ειχε δικιο.
Αύριο παω στο Βαγγο για πελμα και να φυγει η κουρμπα που η μυτη της μου καρφωνεται στον ωμο (pitch)
Σαν καριοφιλι ειναι τωρα.
Ξεμεινα απο σκοπευτικα και εριξα μερικα λαμπρο Αι σπεσιαλε 32 γρ. Πολυ μαλακο φυσιγγι.

Σήμερα πηγα Ασπροπυργο, εριξα μια πουλα. Ήμουνα και απο χτες και την ακουσα απο την ανακρουση.
Πηγα και στους πινακες και οι τουφεκιες δεν ηταν τοσο ψηλα οσο στον πινακα του Σχιστου. Ο leo ειχε δικιο.
Αύριο παω στο Βαγγο για πελμα και να φυγει η κουρμπα που η μυτη της μου καρφωνεται στον ωμο (pitch)
Ξεμεινα απο σκοπευτικα και εριξα μερικα λαμπρο Αι σπεσιαλε 32 γρ. Πολυ μαλακο φυσιγγι.
Ρε φίλε τώρα πού το έγραψες θυμήθηκα το δικό μου .Τι κωλοπελμα είναι αυτός ο βακελίτης ,η κάτω μύτη αιχμηρή και αν δεν είσαι πετσί και κόκαλο στο στήθος ,σε κάθε τουφεκιά σε κάρφωνε.

Είχε καθόλου κόσμο; Σκεφτόμουν να περάσω μεθαύριο να δοκιμάσω το κοντάκι γιατί φέτος στο κυνήγι δεν βλέπω προκοπή.

Μην απογοητευεεσαι αδερφε , και εμεις σχεδον που εχουμε τα παντα στα ποδια μας ειτε λογω δουλειας ειτε λογω οικονομικων θεματων ειναι δυσκολο να βγουμε για κυνηγι .

Προσωπικα εχω κανει πανω απο 50-60 εξοδους για τρυγονια φασσες και υδροβια , αν εχω ευχαριστηθει κυνηγι ειναι 3-4 φορες ολες οι αλλες ειναι η βολτα με τον φιλο και το μασαλι παρόλο που ξερω πως δεν θα βρω τιποτα .

Ολο και καπου δεν εχει κανα μερος να πας βολτα με τον φιλο σου?

leo μετρησα τα τσοκ και ειναι:
full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19
Αυλο δε μπορω να μετρησω αλλα γραφει πανω στις καννες 18,8
Για σπορτινγκ που θελω λεω να βαλω ic και mod ή mod και imp mod.

Λιγο να αρπαξει δεν μπαινει καλα.

Με καλαμακι και τις λοιπες μαντζουνιες τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικά. Εννοειται τσωρτσιλ και των γονεων μεχρι να σβησει ο ηλιος..terror.
Κωστα εδωσα σε γνωστο 2 gemini inv plus LM και cyl τα οποια εβαλε σε μια maxus και εμεινε πολυ ικανοποιημενος ,Στο σκοπευτηριο που τα εριξε εκανε ωραια γουστα.Βαγγελη μεταμορφωθηκε το οπλο,απο οτι μου ειπε αρεσε και στον δασκαλο του;)

Μην απογοητευεεσαι αδερφε , και εμεις σχεδον που εχουμε τα παντα στα ποδια μας ειτε λογω δουλειας ειτε λογω οικονομικων θεματων ειναι δυσκολο να βγουμε για κυνηγι .

Προσωπικα εχω κανει πανω απο 50-60 εξοδους για τρυγονια φασσες και υδροβια , αν εχω ευχαριστηθει κυνηγι ειναι 3-4 φορες ολες οι αλλες ειναι η βολτα με τον φιλο και το μασαλι παρόλο που ξερω πως δεν θα βρω τιποτα .

Ολο και καπου δεν εχει κανα μερος να πας βολτα με τον φιλο σου?
Εχει αλλα πρεπει να ευθυγραμμιστουν οι πλανητες. Αστα να πανε.

Κωστα εδωσα σε γνωστο 2 gemini inv plus LM και cyl τα οποια εβαλε σε μια maxus και εμεινε πολυ ικανοποιημενος ,Στο σκοπευτηριο που τα εριξε εκανε ωραια γουστα.Βαγγελη μεταμορφωθηκε το οπλο,απο οτι μου ειπε αρεσε και στον δασκαλο του;)
Αν εννοείς τον Παντελή, το LM είχε φορέσει. Πολύ ωραία σπασίματα όντως!

Βατό σχήμα ή έχουν τίποτα δίπλα αεροπλανικά;
Ηθελα να ριξω στο τελευταιο γηπεδο αλλα δε λειτουργουσε. Τον ρωτησα που να παω, κανα βατό και με εστειλε στο τριτο. Καλο αλλα τα δισκακια εφευγαν με ταχυτητα φωτος. Φουλ προσκοπευση. Συντονίστηκα μετα απο τον 1ο βατηρα. Ποναγε και ο ωμος απο χθες και δυσκολευομουν. Σκεφτομουν τη σουβλιά. Πηγαινε θα εχεις ησυχια

Back