Browning Team

Κωστα εδωσα σε γνωστο 2 gemini inv plus LM και cyl τα οποια εβαλε σε μια maxus και εμεινε πολυ ικανοποιημενος ,Στο σκοπευτηριο που τα εριξε εκανε ωραια γουστα.Βαγγελη μεταμορφωθηκε το οπλο,απο οτι μου ειπε αρεσε και στον δασκαλο του;)
Φιλε μου αρεσαν πολυ τα σπασιματα που εκενε το μαμα imp mod. Τα gemini τα γουσταρω κι εγω πολυ. Μονο τετοια εχω παρει after market για 3 - 4 οπλα. Και βιδωνουν βουτυρενια, οχι οπως τα μαμα. Και σ'αυτο και στην SX4 τα μαμα δε βιδωνουν ομαλα, οπως θελω.

Α ρε μπενελι.... ολα πανω της ειναι αλλου επιπεδου.
εχεις κλεισει ρε φιλε απο οπλα, βενελλι και ελαφι Βεβαια με εσενα κανεις δεν ειναι σιγουρος μπορει αυριο να γραψεις παιδια ειδα ενα oto melara και το καψουρευτικα 🤣

εχεις κλεισει ρε φιλε απο οπλα, βενελλι και ελαφι Βεβαια με εσενα κανεις δεν ειναι σιγουρος μπορει αυριο να γραψεις παιδια ειδα ενα oto melara και το καψουρευτικα 🤣
Τωρα αμα σου πω τι θελω, θα βρισεις. Κανω σκεψεις καιρο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αυριο θα'ρθω για πελμα και θα με λουσεις με μπαλιστολ. Εχεις και μπολικο και βρωμαει κιολας.

Είχε καθόλου κόσμο; Σκεφτόμουν να περάσω μεθαύριο να δοκιμάσω το κοντάκι γιατί φέτος στο κυνήγι δεν βλέπω προκοπή.
Σορυ για το ποστ αλλα να πας να σε δει ενας δασκαλος η καπιος που ξερει να σε σενιαρει το κοντακι και να κανεις δουλεια αμα μπεις στο τρυπακι να κανω αυτο να κανω εκοινο και κουβαλας και τα εργαλεια για αλλαγες φλαντζων θα ταλεποροθεις

Ανέβηκες πολύ σε διαμέτρημα ... αυτά δεν βγάζουν άδεια κατοχής λόγω υπερβολικού μήκους κάνης 🤣

Τωρα αμα σου πω τι θελω, θα βρισεις. Κανω σκεψεις καιρο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αυριο θα'ρθω για πελμα και θα με λουσεις με μπαλιστολ. Εχεις και μπολικο και βρωμαει κιολας.
πλακα πλακα εχω πενταλιτρη συσκευασια θα γινεις κουκλι

V3 η πρώτη ... η δεύτερη ????
SX4 Μπιλ. Είναι τουφεκος. Την ξέρω απ' έξω κι από μέσα. Τη V3 δε τη ξέρω κι με έχετε επηρεάσει όλοι αρνητικά. Για την άλλη όμως έχω άποψη. Όχι ότι θα αγοράσω άλλο όπλο τώρα αλλά λέμε τώρα. Πλάκα πλάκα αν ψαχνεσαι για όπλο κοίτα τη σοβαρά.

SX4 Μπιλ. Είναι τουφεκος. Την ξέρω απ' έξω κι από μέσα. Τη V3 δε τη ξέρω κι με έχετε επηρεάσει όλοι αρνητικά. Για την άλλη όμως έχω άποψη. Όχι ότι θα αγοράσω άλλο όπλο τώρα αλλά λέμε τώρα. Πλάκα πλάκα αν ψαχνεσαι για όπλο κοίτα τη σοβαρά.
Και τι θα τα κάνεις;Εδώ σκέφτεσαι να μην βγάλεις άδεια κυνηγιου.

Back