Είναι το μόνο που αντιστοιχεί σε ότι αναγράφει. Φουλ κανονικοτατο.Το φουλ αντιστοιχεί σε κάτι άλλο η είναι φουλ;
Είναι το μόνο που αντιστοιχεί σε ότι αναγράφει. Φουλ κανονικοτατο.Το φουλ αντιστοιχεί σε κάτι άλλο η είναι φουλ;
Στο 525 sporter νομίζω 7/10 με αυλό 18,7,και στου kollias από ότι βλέπω 8/10 που έχει αυλό 18,8!!!Είναι το μόνο που αντιστοιχεί σε ότι αναγράφει. Φουλ κανονικοτατο.
Μη ξηγιεσαι έτσι8/10 είναιΕίναι το μόνο που αντιστοιχεί σε ότι αναγράφει. Φουλ κανονικοτατο.
Ανέβηκες πανό η στα μέρη σου!!!
Στον Βάγγο για pachmayr ,μήκος πιτς και μετά να μας πεις.Σήμερα πήγα στη ζουλα (δεν εχω αδεια κατοχης ακομα) στο σκοπευτηριο να δοκιμασω το 425. Στο τσωρτσιλ που εκανα ειμαι ψηλα 1,5 ποντο. Στη φωτο ειναι 4-5 τουφεκιες με φουλ τσοκ, φυσ. 28γρ 7,5, με την κατω καννη. Το κοκκινο ειναι εκει που εστιαζα.
Όμως εριξα 1 πουλα και τα πηγα καλυτερα απο καθε αλλη φορα, ιδιως στους ντουμπλεδες. Δεν το πιστευα και εριξα αλλη μια με εξισου καλα αποτελεσματα. Το καλα ειναι συμφωνα με την συνηθη αποδοση μου. Ο συνδυασμος τσοκ ηταν 3-2 που μου ειπε ο leo. Απεδιδε θαυμασια. Οταν επιανε δισκακι το σκονιαζε.
Απο ανακρουση οκ, αλλα σε μερικες τουφεκιες την ενιωθα γενναια. Οχι παντα. Ισως ηταν ατσαλη επωμιση. Το πελμα ειναι ενα τραγικο απο βακελιτη με κουρμπα. Θα το αλλαξω, αφου πρωτα το δοκιμασω κανα δυο φορες ακομα.
Δεν είναι 1,5 εκατοστό πάνω αυτό, είναι σχεδόν το δεκαπλάσιο.Σήμερα πήγα στη ζουλα (δεν εχω αδεια κατοχης ακομα) στο σκοπευτηριο να δοκιμασω το 425. Στο τσωρτσιλ που εκανα ειμαι ψηλα 1,5 ποντο. Στη φωτο ειναι 4-5 τουφεκιες με φουλ τσοκ, φυσ. 28γρ 7,5, με την κατω καννη. Το κοκκινο ειναι εκει που εστιαζα.
Όμως εριξα 1 πουλα και τα πηγα καλυτερα απο καθε αλλη φορα, ιδιως στους ντουμπλεδες. Δεν το πιστευα και εριξα αλλη μια με εξισου καλα αποτελεσματα. Το καλα ειναι συμφωνα με την συνηθη αποδοση μου. Ο συνδυασμος τσοκ ηταν 3-2 που μου ειπε ο leo. Απεδιδε θαυμασια. Οταν επιανε δισκακι το σκονιαζε.
Απο ανακρουση οκ, αλλα σε μερικες τουφεκιες την ενιωθα γενναια. Οχι παντα. Ισως ηταν ατσαλη επωμιση. Το πελμα ειναι ενα τραγικο απο βακελιτη με κουρμπα. Θα το αλλαξω, αφου πρωτα το δοκιμασω κανα δυο φορες ακομα.
ΠάνωΑνέβηκες πανό η στα μέρη σου!!!
Κι εγώ που τα ξαναμέτρησα πριν λίγο 1,2,3,4 τις ίδιες ακριβώς συσφίξεις έβγαλα!!!leo μετρησα τα τσοκ και ειναι:
full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19
Αυλο δε μπορω να μετρησω αλλα γραφει πανω στις καννες 18,8
Για σπορτινγκ που θελω λεω να βαλω ic και mod ή mod και imp mod.
Λιγο να αρπαξει δεν μπαινει καλα.
Με καλαμακι και τις λοιπες μαντζουνιες τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικά. Εννοειται τσωρτσιλ και των γονεων μεχρι να σβησει ο ηλιος.
leo ο δαίμων του τυπογραφειου. 14 εκ ειναιΔεν είναι 1,5 εκατοστό πάνω αυτό, είναι σχεδόν το δεκαπλάσιο.
Ο λόγος που έριξες καλά με τόσο ψηλό κοντάκι είναι ότι το θέλουμε να βλέπουμε κάμποση ρίγα στο σκοπευτήριο. Στο κυνήγι διίστανται οι γνώμες.
ΟΚ. Είναι πολύ ψηλά για οποιαδήποτε χρήση αλλά κρατώ μία επιφύλαξη λόγω του πίνακα του Σχιστού που παραειναι χαμηλός. Θέλουμε το σημείο σκόπευσης να είναι τουλάχιστον στο ύψος των ματιών.leo ο δαίμων του τυπογραφειου. 14 εκ ειναι
Δεν είναι 1.5 εκ αυτό είναι το 70% πάνω .Σήμερα πήγα στη ζουλα (δεν εχω αδεια κατοχης ακομα) στο σκοπευτηριο να δοκιμασω το 425. Στο τσωρτσιλ που εκανα ειμαι ψηλα 1,5 ποντο. Στη φωτο ειναι 4-5 τουφεκιες με φουλ τσοκ, φυσ. 28γρ 7,5, με την κατω καννη. Το κοκκινο ειναι εκει που εστιαζα.
Το 100%Δεν είναι 1.5 εκ αυτό είναι το 70% πάνω .
Με τα σύγχρονα φυσίγγια αυτό είναι το φουλ. Πιο στενό δεν κάνει τίποτα.Μη ξηγιεσαι έτσι8/10 είναι
Ειναι οντως πολυ χαμηλος. Το σημειο που εστιαζα ηταν περιπου στο υψος του στομαχιου μου. Με την πρωτη ευκαιρια θα παω στον Ασπροπυργο που ειναι καλυτερος. Εχει και δυο πινακες.ΟΚ. Είναι πολύ ψηλά για οποιαδήποτε χρήση αλλά κρατώ μία επιφύλαξη λόγω του πίνακα του Σχιστού που παραειναι χαμηλός. Θέλουμε το σημείο σκόπευσης να είναι τουλάχιστον στο ύψος των ματιών.
Πάνω
Εγω δασκαλε στο κυνηγι τα παω καλυτερα με μπολικη ριγα χωρις σκοπευτρο εστιαση στο πουλι στο γουρουνι θελω φλατ γτ θα σημαδεψω αυτακιΔεν είναι 1,5 εκατοστό πάνω αυτό, είναι σχεδόν το δεκαπλάσιο.
Ο λόγος που έριξες καλά με τόσο ψηλό κοντάκι είναι ότι το θέλουμε να βλέπουμε κάμποση ρίγα στο σκοπευτήριο. Στο κυνήγι διίστανται οι γνώμες.
Γιάννη γονυπετώς δεν το χω δοκιμασει να κανω τσωρτσιλ. Θα τα κανω πουτανα. Με τη σταση του σωματος πως θα γινει? Εδω με το ορθοδοξο και εχω θεματακια με την επωμιση. Θα παω Ασπροπυργο καλυτερα. Ναι δοκιμασα σημαδευτα, ηταν το πρωτο που εκανα. Ριχνει κεντρο.Ρίξε στο Σχιστό πάλι και γονάτισε το ένα πόδι κάτω θα έρθεις στην ευθεία .δοκίμασες να ρίξεις σημαδευτα να δεις αν το όπλο ρίχνει κέντρο ακριβώς?