Δηλαδή 1800 όπλα τον χρόνο. Εκεί είναι όντως τα νούμερα.Σημερα ειδα ενα βιντεο απο το εργοστασιο περατσι. Παραγουν μονο 7 οπλα την ημερα.
Δηλαδή 1800 όπλα τον χρόνο. Εκεί είναι όντως τα νούμερα.Σημερα ειδα ενα βιντεο απο το εργοστασιο περατσι. Παραγουν μονο 7 οπλα την ημερα.
Με υγεια να το χαρείς το κανόνιmore
ρε συ κωστα οσο κανει το οπλο σου ,εχουν η σχαστηριες του περατσι λογικο δεν ειναι?Σημερα ειδα ενα βιντεο απο το εργοστασιο περατσι. Παραγουν μονο 7 οπλα την ημερα.
Δηλαδή 1800 όπλα τον χρόνο. Εκεί είναι όντως τα νούμερα.
Φιλε αν δε βαριεσαι δες το βιντεο. Δειχνει κατι χειροποιητα σκαλισματα και επαθα ντουβρουτζαρε συ κωστα οσο κανει το οπλο σου ,εχουν η σχαστηριες του περατσι λογικο δεν ειναι?
Όχι εξιλεωθεί,έχω ξηλωθεί είναι το σωστόΕχω εξιλεωθει πιστευω
Ωραίο! Τα έχω δει από κοντά. Ξενάγηση από τον Mauro Perazzi.
Εχει κι ενα αλλο που δειχνει τον πελατη που παει και του το χτιζουν πανω του, οπως γουσταρει. Γαμπριατικο κοστουμι κανονικοΩραίο! Τα έχω δει από κοντά. Ξενάγηση από τον Mauro Perazzi.
Λέγε το έκανες νοερά........(έβαλες..... τον εαυτό σου....στη θέση του ....ημαρτον θεέ μου).Εχει κι ενα αλλο που δειχνει τον πελατη που παει και του το χτιζουν πανω του, οπως γουσταρει. Γαμπριατικο κοστουμι κανονικο
Κόλλησε ο Κόλλιας κόλλησε και πώς θα ξεκολλήσει βρείτε ένα ψυχίατρο μήπως και τον βοηθήσειΛέγε το έκανες νοερά........(έβαλες..... τον εαυτό σου....στη θέση του ....ημαρτον θεέ μου).
Θα με το δώκεις να ρίξω καμιά τουφεκιά ? (όχι σε πίνακα ... σε πιάτα)akoma liges
Ωχχχ ... ξεκίνα από τώρα να της το φέρνεις σιγά σιγάΣημερα ειδα ενα βιντεο απο το εργοστασιο περατσι. Παραγουν μονο 7 οπλα την ημερα.
Πόσο το πουλάει ?Κωστα(κολλια) το πουλαει του εγινε ενα γενικο και ειναι πενα ,View attachment 61682
Σε ακουσα καλε μου φιλε. Ελεγες συνεχεια να παρω browning. Σε ειχα στο μυαλο μου.Καλορίζικο Κωστααα. Κοίτα να το χαρείς.. Ραντεβού στο σκοπευτήριο τώρα να δούμε τι ψάρια πιάνει. Κστακαινουργιο είναι όντως..
Εννοειται. Στο στελνω επι τοπου. Πες διευθυνση.Θα με το δώκεις να ρίξω καμιά τουφεκιά ? (όχι σε πίνακα ... σε πιάτα)
Να το χαρείς ...
Μην . βάλεις . χέρι .
Θα ρίξουμε μαζί ... στρώστο πρώτα πάνω σου .... έχεις μέχρι τον Ιανουάριο καιρό.Εννοειται. Στο στελνω επι τοπου. Πες διευθυνση.
Πώς και το έχεις στα χέρια σου βγήκε κιόλας η άδεια αγοράς;Εννοειται. Στο στελνω επι τοπου. Πες διευθυνση.
Απο τα τοσα που εχω παρει μου κανουν γρηγορα τη δουλιτσα. Ειναι ενας ωραιος υπαστυνομος, γαμω τα παλικαρια και τα διεκπεραιώνει σε dt. Την επομενη μερα μου την εβγαλε.Πώς και το έχεις στα χέρια σου βγήκε κιόλας η άδεια αγοράς;