Ωραίο όπλο φίλε σε καλή τιμή!!!Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Να βάλεις τίποτα φωτο να το δούμε.
Ωραίο όπλο φίλε σε καλή τιμή!!!Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Εννοειται Στελιο, οταν παραλαβω. Απο δευτερα ξεκινω τη διαδικασια. Εδω Αθηνα αργειΩραίο όπλο φίλε σε καλή τιμή!!!
Να βάλεις τίποτα φωτο να το δούμε.
Πριν το 1995 η πιεση μαγκνουμ ηταν 1200 bar.Ερωτήσεις για λογαριασμό φίλου.
Σε Browning ΑUTO 5 Βελγίου με κάννη με θαλάμη 70 mm και σφραγίδες δοκιμής στην κάννη για MAGNUM δοκιμή (το σύμβολο με τα κεφαλαία γράμματα PV κι από κάτω δυο δάφνες) ποιά ήταν η πίεση δοκιμής όταν έγινε αυτή; 1100 Bars; 1200 Bars όπως στα Ιταλικά; Άλλη μήπως;
Η διαφοροποίηση μεταξύ βαριών και ελαφρών γομώσεων στις μέρες μας πλέον έχει να κάνει με το βάρος γόμωσης του φυσιγγίου σε γραμμάρια ή με τις πιέσεις που παράγει; (αναφορικά πάντα για το συγκεκριμένο όπλο κι όχι για άλλα)
Η θέση του δαχτυλιδιού για ελαφριές και βαριές γομώσεις : που πρέπει να το έχουμε για να μην καταπονείται ο μηχανισμός και κινδυνεύουμε να σπάσει η πάπια ; Π.χ σε ελαφριές γομώσεις μέχρι - άς πούμε - τα 32 γραμμάρια (ή τα Χ Bars άς πούμε) στην αντίστοιχη ρύθμιση και από εκεί και πάνω στην άλλη ρύθμιση; (για τις βαριές)
Το όπλο είναι του 1974 απ΄όσο ξέρω.Πριν το 1995 η πιεση μαγκνουμ ηταν 1200 bar.
Για τα δαχτυλιδια δες αυτο αν βοηθα:
https://www.browning.com/support/faq/rings-auto-5.html
Εγω θα το δοκιμαζα ως εξης:Το όπλο είναι του 1974 απ΄όσο ξέρω.
Ευχαριστώ για το link με τις οδηγίες για τα φρένα - το απέστειλα ήδη στον φίλο μου πρός ενημέρωσή του.
Δεν ξεκαθαρίζει όμως ποιές θεωρεί "LIGHT LOADS" και ποιές "HEAVY LOADS" για τα όπλα αυτά - εννοώ με κριτήρια βάρους γόμωσης ή πιέσεων φυσιγγίου.
Μπελας ειναι αυτα και τα φρανκι. Θελουν και λιπανση στην αποθηκη τοσο οσο. Αλλος λεει λαδι, αλλος γρασσο. Χαλαρωνει το μπρουτζινο δαχτυλιδι. Σε δουλεια να βρισκεται ο κατοχος.Αυτό συνιστά και το κείμενο στο link - ρύθμιση για βαρειές γομώσεις και τα ρίχνουμε όλα.
Άν δεν παράγεται ικανή ενέργεια να δουλέψει σωστά ο μηχανισμός τότε αλλαγή της θέσης των δαχτυλιδιών στις ελαφριές γομώσεις.
Το manual της 48αl λεει οτι μεχρι τα 34γρ το εχεις στις ελαφριες γομωσεις πανω απο 34 το βαζεις στις βαριες Το ποιο σημαντικο ειναι ομως ειναι η κατασταση των ελατηριωνΤο όπλο είναι του 1974 απ΄όσο ξέρω.
Ευχαριστώ για το link με τις οδηγίες για τα φρένα - το απέστειλα ήδη στον φίλο μου πρός ενημέρωσή του.
Δεν ξεκαθαρίζει όμως ποιές θεωρεί "LIGHT LOADS" και ποιές "HEAVY LOADS" για τα όπλα αυτά - εννοώ με κριτήρια βάρους γόμωσης ή πιέσεων φυσιγγίου.
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.Το manual της 48αl λεει οτι μεχρι τα 34γρ το εχεις στις ελαφριες γομωσεις πανω απο 34 το βαζεις στις βαριες Το ποιο σημαντικο ειναι ομως ειναι η κατασταση των ελατηριων
Λογικά ....18 .4Καλησπέρα σε όλους
Μου έχει δώσεις ένας φιλος ένα σούπερ ποζε
Browning citori το αγόρασε απο Αμερική το 1979 μου είπε εκεί έκανε 2-3 κυνήγια και μετά το έφερε Ελλάδα το όπλο δεν έριξε απο των ίδιο 100φυσιγγια .Το όπλο είναι 71 εκ και 1-2 σταθερά γνωρίζει κάποιος αν ξέρει τη αυλους έχει
Το όπλο το πήρα το 2019 είναι μαγκνουμ
εχω γραψει σε ποιο πανω ποσταρισμα τις διαστασεις των ελατηριων Εαν του πιανουν τα χερια καλο ειναι να τα αλλαξει , επαναταξης καννης ,κλειστρου και αποθηκης.προσοχη λιγο με την αποθηκη γιατι μπροστα εχει ενα κουρμπαρισμαΕυχαριστώ για την διευκρίνιση.
Να υποθέσω πώς το ίδιο ισχύει και για τις παλιές Βrowning AUTO 5 έτσι;
Ο φίλος μου δεν ξέρει άν αλλάχθηκαν ποτέ τα ελατήρια της Browning που πήρε (εννοούμε το επανατατικό και αυτό της αποθήκης υποθέτω - ή μήπως και άλλα ; )
Θα συνιστούσες να τα αλλάξει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο ή να τα αφήσει ώς έχουν;
Ναι φίλε μου και εγώ αυτό λέω αλλά έχω κάτι ψύχραιμους εδώ φίλοι εννοώ ότι έχει 18.2Λογικά ....18 .4
Φτιάξε στομάχι γιατί κέρδισεςΝαι φίλε μου και εγώ αυτό λέω αλλά έχω κάτι ψύχραιμους εδώ φίλοι εννοώ ότι έχει 18.2
Και έπεσε στοίχημα πρατινα με επιδόρπιο ζγουρρ χα χα ελπίζω να κερδίσω ε
Έχω δώσει ήδη παραγγελια μισή πρατιναΦτιάξε στομάχι γιατί κέρδισες
Θα τον ενημερώσω άμεσα και άς πράξει τα δέοντα - ευχαριστώ και πάλι !εχω γραψει σε ποιο πανω ποσταρισμα τις διαστασεις των ελατηριων Εαν του πιανουν τα χερια καλο ειναι να τα αλλαξει , επαναταξης καννης ,κλειστρου και αποθηκης.προσοχη λιγο με την αποθηκη γιατι μπροστα εχει ενα κουρμπαρισμα
Έχω την απλή Auto 5, όχι magnum. Έχω τα φρένα πάντα στις βαριές γομώσεις. Μέχρι 32 γραμμάρια τα ρίχνει χωρίς εμπλοκή. Πιο ελαφρά, δεν έχω δοκιμάσει.Το όπλο είναι του 1974 απ΄όσο ξέρω.
Ευχαριστώ - θα το μεταβιβάσω κι αυτό.Έχω την απλή Auto 5, όχι magnum. Έχω τα φρένα πάντα στις βαριές γομώσεις. Μέχρι 32 γραμμάρια τα ρίχνει χωρίς εμπλοκή. Πιο ελαφρά, δεν έχω δοκιμάσει.