Και μετά λες γιατί πουλάνε τα benelli , γιατί σε όλες τις ενότητες τα βρίζουν.
Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούραΚαι μετά λες γιατί πουλάνε τα benelli , γιατί σε όλες τις ενότητες τα βρίζουν.
Αρνητική διαφήμιση με αντίθετο αποτέλεσμα.Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούρα![]()
Όλοι θέλουν ένα μύθο!!Αρνητική διαφήμιση με αντίθετο αποτέλεσμα.
Πιες μια παγωμένη ΆλφαΌλοι θέλουν ένα μύθο!!![]()
Αυτοί οι μπενελάκηδες τελικά πρέπει να νιώθουν μεγάλη μοναξιά.
Πόσο πολυ να νοσταλγούν άραγε εκείνες τις εποχές που στο θέμα benelli γινόταν ο κακός χαμός και τώρα δεν κινείται φύλλο. Τους έχουν αφήσει στην ησυχία τους και σε μία μοναξιά πολύ επικίνδυνη . Ετσι κι αυτοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν σε άλλα θέματα ,να σκαλίζουν τα περί benelli , μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
![]()
Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούρα![]()
Εφιάλτης ήταν, σώπα, ... θα περάσει.Μιας κ το ειπες...
Ότι πιο κακογουστο, ασχημο, ατσαλο, με το χειροτερο κλειστρο που εχει υπαρξει ποτέ, τουφεκια να την κλαινε οι ρεγγες ... Ασε που κλωτσαει κ σαν γαιδουρι...![]()
Κάνε καμία κίνηση γιατί έχει πέσει μεγάλη στασιμότητα ούτε καινούργια ούτε μεταχειρισμένα.Πότε θα φέρει καινούργιες ρεμι ο αντιπρόσωπος? Έχω κανα μηνα να πάρω όπλο.![]()
Τα προτια τα έχει η Βίντσι στην κακογουστιά…!!!!Μιας κ το ειπες...
Ότι πιο κακογουστο, ασχημο, ατσαλο, με το χειροτερο κλειστρο που εχει υπαρξει ποτέ, τουφεκια να την κλαινε οι ρεγγες ... Ασε που κλωτσαει κ σαν γαιδουρι...![]()
Εννοειται οτι κοβουν καλυτερα...Εφιάλτης ήταν, σώπα, ... θα περάσει.
Λύσε μου μια απορία, οι Browning, οι Remington, οι Beretta, οι Mossberg ή τα Baikal σκοτώνουν μακρύτερα, γιατί έχω μπερδευτεί.
Ακομα κ αυτος που την σχεδιασε παω στοιχημα κυνηγαει με αλλο οπλοΤα προτια τα έχει η Βίντσι στην κακογουστιά…!!!!
Μεταξύ τους βρε εννοώ ...Εννοειται οτι κοβουν καλυτερα...![]()
Ολα αυτα για τις Benelli?....ή για την Browning Auto 5?... με μπερδεψες....Μιας κ το ειπες...
Τη μοναξια του θρονου φιλε μου την εχεις ακουστα;Αυτοί οι μπενελάκηδες τελικά πρέπει να νιώθουν μεγάλη μοναξιά.
Πόσο πολυ να νοσταλγούν άραγε εκείνες τις εποχές που στο θέμα benelli γινόταν ο κακός χαμός και τώρα δεν κινείται φύλλο. Τους έχουν αφήσει στην ησυχία τους και σε μία μοναξιά πολύ επικίνδυνη . Ετσι κι αυτοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν σε άλλα θέματα ,να σκαλίζουν τα περί benelli , μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
![]()
Για τη γνωστη εταιρεια με τα ποδηλατα; λλαυτα για τις Benelli?....ή για την Browning Auto 5?... με μπερδεψες....
Αυτος ο θρόνος φαίνεται να εχει σκουλίκια και οι θρονάτοι περιφέρονται στα πεζούλιαΤη μοναξια του θρονου φιλε μου την εχεις ακουστα;
Ψάχνονται για κόντρες!Φυγαν απο δω και πήγαν στο beretta![]()
Εδώ είναι Browning δεν τους παίρνειΨάχνονται για κόντρες!