Και μετά λες γιατί πουλάνε τα benelli , γιατί σε όλες τις ενότητες τα βρίζουν.
Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούραΚαι μετά λες γιατί πουλάνε τα benelli , γιατί σε όλες τις ενότητες τα βρίζουν.
Αρνητική διαφήμιση με αντίθετο αποτέλεσμα.Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούρα
Όλοι θέλουν ένα μύθο!!Αρνητική διαφήμιση με αντίθετο αποτέλεσμα.
Πιες μια παγωμένη ΆλφαΌλοι θέλουν ένα μύθο!!
Αυτοί οι μπενελάκηδες τελικά πρέπει να νιώθουν μεγάλη μοναξιά.
Πόσο πολυ να νοσταλγούν άραγε εκείνες τις εποχές που στο θέμα benelli γινόταν ο κακός χαμός και τώρα δεν κινείται φύλλο. Τους έχουν αφήσει στην ησυχία τους και σε μία μοναξιά πολύ επικίνδυνη . Ετσι κι αυτοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν σε άλλα θέματα ,να σκαλίζουν τα περί benelli , μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούρα
Εφιάλτης ήταν, σώπα, ... θα περάσει.Μιας κ το ειπες...
Ότι πιο κακογουστο, ασχημο, ατσαλο, με το χειροτερο κλειστρο που εχει υπαρξει ποτέ, τουφεκια να την κλαινε οι ρεγγες ... Ασε που κλωτσαει κ σαν γαιδουρι...
Κάνε καμία κίνηση γιατί έχει πέσει μεγάλη στασιμότητα ούτε καινούργια ούτε μεταχειρισμένα.Πότε θα φέρει καινούργιες ρεμι ο αντιπρόσωπος? Έχω κανα μηνα να πάρω όπλο.
Τα προτια τα έχει η Βίντσι στην κακογουστιά…!!!!Μιας κ το ειπες...
Ότι πιο κακογουστο, ασχημο, ατσαλο, με το χειροτερο κλειστρο που εχει υπαρξει ποτέ, τουφεκια να την κλαινε οι ρεγγες ... Ασε που κλωτσαει κ σαν γαιδουρι...
Εννοειται οτι κοβουν καλυτερα...Εφιάλτης ήταν, σώπα, ... θα περάσει.
Λύσε μου μια απορία, οι Browning, οι Remington, οι Beretta, οι Mossberg ή τα Baikal σκοτώνουν μακρύτερα, γιατί έχω μπερδευτεί.
Ακομα κ αυτος που την σχεδιασε παω στοιχημα κυνηγαει με αλλο οπλοΤα προτια τα έχει η Βίντσι στην κακογουστιά…!!!!
Μεταξύ τους βρε εννοώ ...Εννοειται οτι κοβουν καλυτερα...
Ολα αυτα για τις Benelli?....ή για την Browning Auto 5?... με μπερδεψες....Μιας κ το ειπες...
Τη μοναξια του θρονου φιλε μου την εχεις ακουστα;Αυτοί οι μπενελάκηδες τελικά πρέπει να νιώθουν μεγάλη μοναξιά.
Πόσο πολυ να νοσταλγούν άραγε εκείνες τις εποχές που στο θέμα benelli γινόταν ο κακός χαμός και τώρα δεν κινείται φύλλο. Τους έχουν αφήσει στην ησυχία τους και σε μία μοναξιά πολύ επικίνδυνη . Ετσι κι αυτοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν σε άλλα θέματα ,να σκαλίζουν τα περί benelli , μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
Για τη γνωστη εταιρεια με τα ποδηλατα; λλαυτα για τις Benelli?....ή για την Browning Auto 5?... με μπερδεψες....
Αυτος ο θρόνος φαίνεται να εχει σκουλίκια και οι θρονάτοι περιφέρονται στα πεζούλιαΤη μοναξια του θρονου φιλε μου την εχεις ακουστα;
Ψάχνονται για κόντρες!Φυγαν απο δω και πήγαν στο beretta
Εδώ είναι Browning δεν τους παίρνειΨάχνονται για κόντρες!