Browning Team

Αυτοί οι μπενελάκηδες τελικά πρέπει να νιώθουν μεγάλη μοναξιά.
Πόσο πολυ να νοσταλγούν άραγε εκείνες τις εποχές που στο θέμα benelli γινόταν ο κακός χαμός και τώρα δεν κινείται φύλλο. Τους έχουν αφήσει στην ησυχία τους και σε μία μοναξιά πολύ επικίνδυνη . Ετσι κι αυτοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν σε άλλα θέματα ,να σκαλίζουν τα περί benelli , μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
.big smile.
Αφού τα θέλει ο κώλος τους ρε Παναγιώτη, γυροφέρνουν γύρω-γύρω σε όλα τα θέματα λες κι εχουν φαγούρα :rolleyes:

Κρυφομπενελάκιας και εσύ ? .yel.

Μιας κ το ειπες...
Ότι πιο κακογουστο, ασχημο, ατσαλο, με το χειροτερο κλειστρο που εχει υπαρξει ποτέ, τουφεκια να την κλαινε οι ρεγγες ... Ασε που κλωτσαει κ σαν γαιδουρι... :cool:
Εφιάλτης ήταν, σώπα, ... θα περάσει.

Λύσε μου μια απορία, οι Browning, οι Remington, οι Beretta, οι Mossberg ή τα Baikal σκοτώνουν μακρύτερα, γιατί έχω μπερδευτεί.

Μιας κ το ειπες...
Ότι πιο κακογουστο, ασχημο, ατσαλο, με το χειροτερο κλειστρο που εχει υπαρξει ποτέ, τουφεκια να την κλαινε οι ρεγγες ... Ασε που κλωτσαει κ σαν γαιδουρι... :cool:
Τα προτια τα έχει η Βίντσι στην κακογουστιά…!!!!

Εφιάλτης ήταν, σώπα, ... θα περάσει.

Λύσε μου μια απορία, οι Browning, οι Remington, οι Beretta, οι Mossberg ή τα Baikal σκοτώνουν μακρύτερα, γιατί έχω μπερδευτεί.
Εννοειται οτι κοβουν καλυτερα... :cool:
Τα προτια τα έχει η Βίντσι στην κακογουστιά…!!!!
Ακομα κ αυτος που την σχεδιασε παω στοιχημα κυνηγαει με αλλο οπλο

Μιας κ το ειπες...
Ολα αυτα για τις Benelli?....ή για την Browning Auto 5?... με μπερδεψες....

Αυτοί οι μπενελάκηδες τελικά πρέπει να νιώθουν μεγάλη μοναξιά.
Πόσο πολυ να νοσταλγούν άραγε εκείνες τις εποχές που στο θέμα benelli γινόταν ο κακός χαμός και τώρα δεν κινείται φύλλο. Τους έχουν αφήσει στην ησυχία τους και σε μία μοναξιά πολύ επικίνδυνη . Ετσι κι αυτοι αποφάσισαν να μεταναστεύσουν σε άλλα θέματα ,να σκαλίζουν τα περί benelli , μπας και ασχοληθεί κανείς μαζί τους.
.big smile.
Τη μοναξια του θρονου φιλε μου την εχεις ακουστα;

Back