THE BEST THERE IS !!!Browning λέμε
Τι περίμενες, να έχουμε τίποτα αθερίνες σκαλισμένες στην υπέρ-κάννη;
Από συναγρίδα και πάνω
THE BEST THERE IS !!!Browning λέμε
Τι περίμενες, να έχουμε τίποτα αθερίνες σκαλισμένες στην υπέρ-κάννη;
Από συναγρίδα και πάνω
Τι να σημαίνει η συναγρίδα;
ΨάξεΤι να σημαίνει η συναγρίδα;
Ξέρει κάποιος τι σημαίνουν τα σύμβολα ή να αρχίσω να ψάχνω;
Σύμβολα των ανταρτών... σου λένε πως να βρεις τη φαρμακερή κάνη που σκοτώνει εκεί που δε φτάνει το μάτι σου! (Πλάκα κάνω έτσι)Τι να σημαίνει η συναγρίδα;
Θα σου πει ο Άλεξ, ξέρει!Τι να σημαίνει η συναγρίδα;
Καλά καλαμποκάλευραΘα σου πει ο Άλεξ, ξέρει!
Ότι ακόμα κ αν έρθουν δύσκολες στιγμές κ αναγκαστείς να την βάψεις μπλε κ να την πετάξεις στη θάλασσα, το εργαλείο είναιΤι να σημαίνει η συναγρίδα;
Έχου κιγω τεθιουσυναγρίδα είνειδλδ καν κιγια ψαροντούφεικου
Come hell or high water liemeiTHE BEST THERE IS !!!
Μοιάζει και με σφουγγαριστρα, ίσως να σημαίνει ότι όταν η κάννη πάει για απόσυρση, συνεχίζει να είναι χρήσιμη στο σπίτιView attachment 73404
Ρε παιδιά αυτό ανάμεσα στο P και το V δεν είναι σαν βεντούζα που ξεβουλώνουμε τους νεροχύτες; τι βαθύς συμβολισμός είναι αυτός;
Όσες φορές ήθελα να ρωτήσω κάτι για την sx3 από το σάιτ της Αμερικής με παρέπεμψαν στο σάιτ το διεθνές ποτέ δεν απάντησε κανείς και σε εμέναΗ Μπράου Ιντερνασιονάλ δεν καταδεχτηκε ακόμη ,να απαντήσει στο email μας, εν αντιθέσει με την Μπράου Αμερικής ,η οποία όμως, δεν γνώριζεκ για αυτο μας παρέπεμψε στην πρώτη,η οποία αμολαει αιτο
εν ολίγοις,ο κωδικός θα Έπρεπε να ξεκινά με το γράμμα F σύμφωνα με τους δικούς τους παντα πίνακες,ενώ εμένα με το Κ
Πιστοποίηση για πολιαγκηστρο νόμιζα που έχει μόνο η μπενελι!!!!! Πάει χάλασε και μπραουνινγκ… θα στραφο στον σύντροφο αυτός ειναι τουλαχηστον σταθερος
Δοκίμασε εδώ:Η Μπράου Ιντερνασιονάλ δεν καταδεχτηκε ακόμη ,να απαντήσει στο email μας, εν αντιθέσει με την Μπράου Αμερικής ,η οποία όμως, δεν γνώριζεκ για αυτο μας παρέπεμψε στην πρώτη,η οποία αμολαει αιτο
εν ολίγοις,ο κωδικός θα Έπρεπε να ξεκινά με το γράμμα F σύμφωνα με τους δικούς τους παντα πίνακες,ενώ εμένα με το Κ
Αυτό είναι στην Μπράου Αμερικήςδεν γνωρίζουν για την κωδικοποίηση της Μπράου Ιντερνασιονάλη Ευρώπη μας έχει χεσμεντεΔοκίμασε εδώ:
customersupport@browning.com
Εγώ έψαχνα πληροφορίες για την SX3 μου και με το sn μου απάντησαν αμέσως. ( το έχω ξαναγράψει κάπου ... ). Σε όλα τα άλλα μειλ με γράφανε κανονικά.
Ανταλλαγή δεν μπορείς να το κάνεις?Είδα χθες στον ύπνο μου ρε παιδιά ότι είχα μαζέψει το ποσό και αγόρασα ένα SP Browning 525. Χαρά μεγάλη ως που διαπίστωσα ότι το πήρα 16 αρι αντί για 12 αρι! ΦΤΟΥΥΥΥ και στο όνειρο μ@λακια ρε φουστη μου?????