Browning Team

Τι να σημαίνει η συναγρίδα;
Ξέρει κάποιος τι σημαίνουν τα σύμβολα ή να αρχίσω να ψάχνω;
Σύμβολα των ανταρτών... σου λένε πως να βρεις τη φαρμακερή κάνη που σκοτώνει εκεί που δε φτάνει το μάτι σου! (Πλάκα κάνω έτσι)

View attachment 73404
Ρε παιδιά αυτό ανάμεσα στο P και το V δεν είναι σαν βεντούζα που ξεβουλώνουμε τους νεροχύτες; τι βαθύς συμβολισμός είναι αυτός;
Μοιάζει και με σφουγγαριστρα, ίσως να σημαίνει ότι όταν η κάννη πάει για απόσυρση, συνεχίζει να είναι χρήσιμη στο σπίτι

Η Μπράου Ιντερνασιονάλ δεν καταδεχτηκε ακόμη ,να απαντήσει στο email μας, εν αντιθέσει με την Μπράου Αμερικής ,η οποία όμως, δεν γνώριζε‼️κ για αυτο μας παρέπεμψε στην πρώτη,η οποία αμολαει αιτο‼️
εν ολίγοις,ο κωδικός θα Έπρεπε να ξεκινά με το γράμμα F σύμφωνα με τους δικούς τους παντα πίνακες,ενώ εμένα με το Κ‼️

Η Μπράου Ιντερνασιονάλ δεν καταδεχτηκε ακόμη ,να απαντήσει στο email μας, εν αντιθέσει με την Μπράου Αμερικής ,η οποία όμως, δεν γνώριζε‼️κ για αυτο μας παρέπεμψε στην πρώτη,η οποία αμολαει αιτο‼️
εν ολίγοις,ο κωδικός θα Έπρεπε να ξεκινά με το γράμμα F σύμφωνα με τους δικούς τους παντα πίνακες,ενώ εμένα με το Κ‼️
Όσες φορές ήθελα να ρωτήσω κάτι για την sx3 από το σάιτ της Αμερικής με παρέπεμψαν στο σάιτ το διεθνές ποτέ δεν απάντησε κανείς και σε εμένα

Η πρώτη έχει συναγρίδα όμως
View attachment 73378
Γαμάτο !!!! 😍 😍 😍
Πιστοποίηση για πολιαγκηστρο νόμιζα που έχει μόνο η μπενελι!!!!! Πάει χάλασε και μπραουνινγκ… θα στραφο στον σύντροφο αυτός ειναι τουλαχηστον σταθερος

Δοκίμασε εδώ:
customersupport@browning.com
Εγώ έψαχνα πληροφορίες για την SX3 μου και με το sn μου απάντησαν αμέσως. ( το έχω ξαναγράψει κάπου ... ). Σε όλα τα άλλα μειλ με γράφανε κανονικά.

Δοκίμασε εδώ:
customersupport@browning.com
Εγώ έψαχνα πληροφορίες για την SX3 μου και με το sn μου απάντησαν αμέσως. ( το έχω ξαναγράψει κάπου ... ). Σε όλα τα άλλα μειλ με γράφανε κανονικά.
Αυτό είναι στην Μπράου Αμερικής‼️δεν γνωρίζουν για την κωδικοποίηση της Μπράου Ιντερνασιονάλ‼️η Ευρώπη μας έχει χεσμεντε‼️

Είδα χθες στον ύπνο μου ρε παιδιά ότι είχα μαζέψει το ποσό και αγόρασα ένα SP Browning 525. Χαρά μεγάλη ως που διαπίστωσα ότι το πήρα 16 αρι αντί για 12 αρι! ΦΤΟΥΥΥΥ και στο όνειρο μ@λακια ρε φουστη μου?????
Ανταλλαγή δεν μπορείς να το κάνεις?😕

Back