Browning Team

Καλησπερα παιδια! Με την browning gold fusion που ειναι μαγκνουμ οπλο δεν πιστευω να εχουμε κανενα θεμα εαν ριξουμε μαγκνουμ δραμια remington...????
Εγώ έτσι τα κυνηγουσα φίλε με αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό, όταν δεν έβαζα μονοβολα..

Και μιας και βλέπω τη φωτό σήμερα μου έφερε φίλος μια Α5 ελαφριά με 18.5αυλο αδουλευτη γερμένη από έξω πριν χρόνια αλλά με μικροτσαμπουκαδες όπλο πανάρχαιο ρε παιδιά αλλά όταν κανείς να επωμισεις σου φένεται οικείο πολύ.Δεν είχα πολύ χρόνο να την επεξεργαστώ αλλά μόλις ανανεώσει τα χαρτιά θα τη δω πάλι γιατί θέλει να την δώσει .

Και μιας και βλέπω τη φωτό σήμερα μου έφερε φίλος μια Α5 ελαφριά με 18.5αυλο αδουλευτη γερμένη από έξω πριν χρόνια αλλά με μικροτσαμπουκαδες όπλο πανάρχαιο ρε παιδιά αλλά όταν κανείς να επωμισεις σου φένεται οικείο πολύ.Δεν είχα πολύ χρόνο να την επεξεργαστώ αλλά μόλις ανανεώσει τα χαρτιά θα τη δω πάλι γιατί θέλει να την δώσει .
Δες και την καινούργια Α5. Δίνει αυτή την αίσθηση που λες.

Δες και την καινούργια Α5. Δίνει αυτή την αίσθηση που λες.
Δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά αυτή η παλιά ερχόταν πολύ χαλαρά και ήταν και πούπουλο.Και δεν ξεχνώ και το 18.5 ιδανικό για μένα σε αυλό.

Δεν την έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά αυτή η παλιά ερχόταν πολύ χαλαρά και ήταν και πούπουλο.Και δεν ξεχνώ και το 18.5 ιδανικό για μένα σε αυλό.
Εγώ Γιάννη ήρθα πολύ κοντά να την πάρω, αλλά πάντα με έπιανε τσιγκουνιά και επηρεαζομουν από αυτά που άκουγα.

Αυτή είναι η καινούργια. Κάνω λάθος?
Εχεις δίκιο συγνωμη δεν το προσεξα ειναι η Α5 και οχι η Auto 5 που αναφερομαι εγω.Βλεπεις το ποστ εχει σμικρυνει τη γραφει οπως εγω τα βλεπω στο κινητο μου ρωτησα αν αλαξε κατι η διευθυνση η εγω εχω πατησει τιποτα εδω και απαντηση δεν πηρα και εχω στραβωθει .

Back