Μπενελακιας βαμενος αλλά κάτι ξέρει και από τα αλλαΘα ήθελα και από εδώ , δημόσια, να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τη βοήθεια του όσο αφορά ένα θεματακι με το 725. Είχε χαλαρώσει εσωτερικά το βιδακι και έβγαινε ο πιρος. Εγώ νόμιζα πως είχε κάποια μπίλια για ασφάλεια αλλά τελικά είχε περαστη βίδα.
Τα καλά του Hunter's life.......
View attachment 76297
Πρέπει να ήταν πολύ παλιά...Παζαρευω μια gold Hunter σε άριστη κατάσταση.Σχεδον καινούργια με 71 κάννη.Απο εμπειρία σας τι λέει σαν όπλο.
Το είχα κάνει ένα κυνήγι παλιά αλλά δε το πολυθυμαμε.
Απο τα.πολυ δυνατα οπλα της brow εαν ειναι σε καλη κατασταση κτυπα το Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στα οπλα.αεριων το διδυμο του βελγιου.ειναι μονοδρομοςΤο είχα πάρει σε ένα κυνήγι από ένα φίλο και είχα ρίξει καμιά δεκαριά ντουφέκιες ,πριν καμιά εικοσαετία
Θα ανάψεις φωτιές στους berettaκηδες με αυτό το μονόδρομος που έγραψεςΕτσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στα οπλα.αεριων το διδυμο του βελγιου.ειναι μονοδρομος
Κυνήγια μ'αυτα τα όπλα....τα θυμάσαι!
Έχουν αναστηθεί πολλά γουρούνια με αυτό το όπλο αλλά δεν έφταιγε το όπλο τα φυσίγγια έφταιγαν.Θα ανάψεις φωτιές στους berettaκηδες με αυτό το μονόδρομος που έγραψες
Η Browning κάνει θαύματα λέμεΈχουν αναστηθεί πολλά γουρούνια με αυτό το όπλο αλλά δεν έφταιγε το όπλο τα φυσίγγια έφταιγαν.
Εχω την εντύπωση Βαγγέλη ότι είναι κάπως βαριά η gold hunter. Εχω διαβάσει για 3,5 κιλά.Απο τα.πολυ δυνατα οπλα της brow εαν ειναι σε καλη κατασταση κτυπα το Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στα οπλα.αεριων το διδυμο του βελγιου.ειναι μονοδρομος
3.300 η 71 εκ.Εχω την εντύπωση Βαγγέλη ότι είναι κάπως βαριά η gold hunter. Εχω διαβάσει για 3,5 κιλά.
3.400 ποιαη 76η 71η 66Αν θυμάμαι καλά η gold hunter του 1999 με το σκαλοπάτι είναι περί τα 3400 και καμιά 50γρ λιγότερα η επόμενη με την κυρτή ράχη
Ακόμα εδώ Είσαι?Μαγκες καλημερα ,
Με τρωγεται αγορα για δικανο ποζε , ενα φιλος εχει το Β425 αν το λεω καλα το γουοτερ φλοου . Κατασταση αρκετα καλη ομορφα ξυλα.
Μου ερχεται καλα απλα το νιωθω λιγο βαρυ . 550 το δινει. Καλη τιμη? Το οπλο τι λεει?
Ακόμα εδώ Είσαι?
Έφυγες!!!!Μαγκες καλημερα ,
Με τρωγεται αγορα για δικανο ποζε , ενα φιλος εχει το Β425 αν το λεω καλα το γουοτερ φλοου . Κατασταση αρκετα καλη ομορφα ξυλα.
Μου ερχεται καλα απλα το νιωθω λιγο βαρυ . 550 το δινει. Καλη τιμη? Το οπλο τι λεει?
Μαγκες καλημερα ,