Browning Team

Θα ήθελα και από εδώ , δημόσια, να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τη βοήθεια του όσο αφορά ένα θεματακι με το 725. Είχε χαλαρώσει εσωτερικά το βιδακι και έβγαινε ο πιρος. Εγώ νόμιζα πως είχε κάποια μπίλια για ασφάλεια αλλά τελικά είχε περαστη βίδα.
Τα καλά του Hunter's life.......
IMG_20230807_193148.jpg

Θα ήθελα και από εδώ , δημόσια, να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη για τη βοήθεια του όσο αφορά ένα θεματακι με το 725. Είχε χαλαρώσει εσωτερικά το βιδακι και έβγαινε ο πιρος. Εγώ νόμιζα πως είχε κάποια μπίλια για ασφάλεια αλλά τελικά είχε περαστη βίδα.
Τα καλά του Hunter's life.......
View attachment 76297
Μπενελακιας βαμενος 😇 αλλά κάτι ξέρει και από τα αλλα:)

Παζαρευω μια gold Hunter σε άριστη κατάσταση.Σχεδον καινούργια με 71 κάννη.Απο εμπειρία σας τι λέει σαν όπλο.
Το είχα κάνει ένα κυνήγι παλιά αλλά δε το πολυθυμαμε.
Πρέπει να ήταν πολύ παλιά...
Κυνήγια μ'αυτα τα όπλα....τα θυμάσαι!🙂
Εκτός και δεν είχες βρει θήραμα...

Το είχα πάρει σε ένα κυνήγι από ένα φίλο και είχα ρίξει καμιά δεκαριά ντουφέκιες ,πριν καμιά εικοσαετία
Απο τα.πολυ δυνατα οπλα της brow εαν ειναι σε καλη κατασταση κτυπα το Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στα οπλα.αεριων το διδυμο του βελγιου.ειναι μονοδρομος

Κυνήγια μ'αυτα τα όπλα....τα θυμάσαι!🙂
Θα ανάψεις φωτιές στους berettaκηδες με αυτό το μονόδρομος που έγραψες
Έχουν αναστηθεί πολλά γουρούνια με αυτό το όπλο αλλά δεν έφταιγε το όπλο τα φυσίγγια έφταιγαν.

Απο τα.πολυ δυνατα οπλα της brow εαν ειναι σε καλη κατασταση κτυπα το Ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα στα οπλα.αεριων το διδυμο του βελγιου.ειναι μονοδρομος
Εχω την εντύπωση Βαγγέλη ότι είναι κάπως βαριά η gold hunter. Εχω διαβάσει για 3,5 κιλά.

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι το βαρος της Αλλα ειναι καλο οπλο με ωραιες ντουφεκιες Για μενα η ποιοτητα κατασκευης παιζει σημαντικο ρολο στο οπλο.Τι να την κανω την.τελεια καννη οταν το οπλο ειναι εμπλοκοαυτοματο

Μαγκες καλημερα ,

Με τρωγεται αγορα για δικανο ποζε , ενα φιλος εχει το Β425 αν το λεω καλα το γουοτερ φλοου . Κατασταση αρκετα καλη ομορφα ξυλα.

Μου ερχεται καλα απλα το νιωθω λιγο βαρυ . 550 το δινει. Καλη τιμη? Το οπλο τι λεει?

Μαγκες καλημερα ,

Με τρωγεται αγορα για δικανο ποζε , ενα φιλος εχει το Β425 αν το λεω καλα το γουοτερ φλοου . Κατασταση αρκετα καλη ομορφα ξυλα.

Μου ερχεται καλα απλα το νιωθω λιγο βαρυ . 550 το δινει. Καλη τιμη? Το οπλο τι λεει?
Ακόμα εδώ Είσαι?

Μαγκες καλημερα ,

Έφυγες!!!!

Κοίτα το για καμιά αβαρία...

Μαγκες καλημερα ,

Πριν από λίγο καιρό το αγόρασε ο @kollias 1000€ σε καινουργή κατάσταση, επίσης εξαιρετική τιμή, αλλά η δικιά σου είναι τζάμπα

Back