Η πάπια δεν υπάρχει! Αγαπημένη μου.Προχωράω ;
Η πάπια δεν υπάρχει! Αγαπημένη μου.Προχωράω ;
Τα browning για να παρει το κλειδι θελει ενα καράβι φυσιγγια.Τα οπλα ειναι τανκ.Το οπλο ακριβως το ιδιο το πηρα το 98 το δουλεψα 5 χρονια σκοπευτηριο .Να εχεις υποψιν τα μαμα τσοκ βγαζουν ανοιχτες τουφεκιες προσωπικα το δουλεψα με τα briley εσω-εξω δοκιμασμενα με αποτελεσματα αριστα.Να το λαβεις υποψιν .Αυτό τον ρώτησα και εγώ , και μου είπε πως δεξιά σημαίνει πτι είναι αδούλευτα τα κλειδιά .
Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε και η μετά η βάση . Αυτά τα δυο με έκαναν να το αγοράσω . Τουλάχιστον στο δικό μου μάτιΗ πάπια δεν υπάρχει! Αγαπημένη μου.
Όταν το πάρω θα σας δείξω τι έχει από τσοκ και βλέπουμε μετά για κάνα έξτρα σε ευχαριστώ για την ενημέρωσηΤα browning για να παρει το κλειδι θελει ενα καράβι φυσιγγια.Τα οπλα ειναι τανκ.Το οπλο ακριβως το ιδιο το πηρα το 98 το δουλεψα 5 χρονια σκοπευτηριο .Να εχεις υποψιν τα μαμα τσοκ βγαζουν ανοιχτες τουφεκιες προσωπικα το δουλεψα με τα briley εσω-εξω δοκιμασμενα με αποτελεσματα αριστα.Να το λαβεις υποψιν .
Εμένα με τρελένει το κοντάκι , prince of wales είναι μεγάλη αδυναμία.Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε και η μετά η βάση . Αυτά τα δυο με έκαναν να το αγοράσω . Τουλάχιστον στο δικό μου μάτι
Καλορίζικο. Σπέσιαλ αγορά.Με γ…τε . Το πήρα αχαχχα
Ναι το δικό μου είναι μαγκνουμ. Υπάρχουν και σούπερ μάγκνουμ.Κωστή το δικό σου είναι μάγκνουμ?
Εγώ πήρα 2 ίδια gemini lm. Όχι γιατί τα μαμά δε με καλύπτουν. Για ομορφιά τα πήρα και γιατί μπαινοβγαίνουν με το χέρι. Από τη μαμά του έχει 6 inv+. Το 6ο είναι skeet.Όταν το πάρω θα σας δείξω τι έχει από τσοκ και βλέπουμε μετά για κάνα έξτρα σε ευχαριστώ για την ενημέρωση
Το b425 waterfowl ειναι 3 ιντσες.Ναι το δικό μου είναι μαγκνουμ. Υπάρχουν και σούπερ μάγκνουμ.
Ποιος γενναίος ρίχνει sm με δίκανο άραγε; Ο ρομποκοπ;Το b425 waterfowl ειναι 3 ιντσες.
Το b425 special waterfowl ειναι 3 1/5 ιντσες..
Κοντακι ισιο αυλοι 18.7.
Δε κάνει στείλτε σε εμεναΠροχωράω ;
Ο SvachenegerΠοιος γενναίος ρίχνει sm με δίκανο άραγε; Ο ρομποκοπ;
Ότι πρέπει για καρτεροντούφεκο,από αντοχή browning και τιμή που πιό κάτω δεν γίνεται,θα το ευχαριστηθείςΜε γ…τε . Το πήρα αχαχχα
Με 18,7 αυλο ριχνεις, προφανως οχι οτι πιο ευχάριστο για τον ωμο.Ποιος γενναίος ρίχνει sm με δίκανο άραγε; Ο ρομποκοπ;
Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό;Καλησπέρα σε όλους.
Έχει δοκιμάσει κανείς να λύσει το κλείδωμα της πάπιας σε Browning Maxus;
Για να περάσω κεραμική βαφή.Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό;
Ένα από τα πολύ καλά της Μπράου είναι η βαφή της,αν δεν υπάρχει λόγος μην ...Για να περάσω κεραμική βαφή.