Γιατι τα Beretta τα κακομοιρα δεν εχουν ψυχη?Μακάρι όλοι οι Berettόπληκτοι να ήταν σαν τον outlander.
Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν κώνους σε Betetta, αν έχεις τον θεό σου.
Γιατι τα Beretta τα κακομοιρα δεν εχουν ψυχη?Μακάρι όλοι οι Berettόπληκτοι να ήταν σαν τον outlander.
Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν κώνους σε Betetta, αν έχεις τον θεό σου.
Καλοτουφεκο!Ξανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Καλοντούφεκη και καλά κυνήγια να έχειςΞανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Σε αποστάσεις πέραν των 35-40 μέτρων ,θες φυσίγγια όχι τσοκ...τα μαμά είναι πιο ανοιχτά ,όχι χαλιά.Το φουλ της 8/10 βγάζει γκαααααααμω τις τφεκιες με τα κατάλληλα απλά εμπορικά,αν πας σε αμερικαν βγάζει έως 87% στα 36,5Ξανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Αν θες αλλά τσοκ μόνο Carlson εγώ στην μαξους δεν έχω κανένα παράπονο από τα μαμα πήρα Carlson lm από περίεργια πολύ καλόΞανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Την περίοδο που αγόρασα εγώ το brilley extended black ,είχε αυλικούς....αλα βε Τρουά ένα πραγμα...πάτησα γάτο εν ολίγοις(κάτι έδωσε κάτι αφαίρεσε)Αν θες αλλά τσοκ μόνο Carlson εγώ στην μαξους δεν έχω κανένα παράπονο από τα μαμα πήρα Carlson lm από περίεργια πολύ καλό
Συμφωνω για τα μαμα πιο ανοικτα.Και στο δικο μου 725 το 2* βγαινει 2.5* το 3* βγαινει 3.5*, το 4* -> 4.5* το 5*?? πιο ανοικτο απο 5* μονο το full ειναι σωστο.Α! τα τσοκακια ειναι τα DS.Ειναι συνηθες αυτο με τα τσοκ της BROWNING?Σε αποστάσεις πέραν των 35-40 μέτρων ,θες φυσίγγια όχι τσοκ...τα μαμά είναι πιο ανοιχτά ,όχι χαλιά.Το φουλ της 8/10 βγάζει γκαααααααμω τις τφεκιες με τα κατάλληλα απλά εμπορικά,αν πας σε αμερικαν βγάζει έως 87% στα 36,5
Ναι έχουν στο μυαλό τους τα ατσάλινα....Συμφωνω για τα μαμα πιο ανοικτα.Και στο δικο μου 725 το 2* βγαινει 2.5* το 3* βγαινει 3.5*, το 4* -> 4.5* το 5*?? πιο ανοικτο απο 5* μονο το full ειναι σωστο.Α! τα τσοκακια ειναι τα DS.Ειναι συνηθες αυτο με τα τσοκ της BROWNING?
Καλορίζικο. Ωραίο τουφεκιΞανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Πήγαινε και παρε ένα anaconda mid να σωθείς!!Ξανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Να έχει κ μειωμένο σοτστρινγκ εΠήγαινε και παρε ένα anaconda mid να σωθείς!!
Καλοριζικη,καλά κυνήγια ! Για Carlson έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια σε όσους έχουν πάρει αυτόγεμες η δίκανο browning.αλλά και για το anaconda που λέει ο Κώστας από πάνω .Ξανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Τεράστια η αγορά κ όλα έχουν τους θιασώτες τουςαν έχεις τα φράγκα πάρτα όλα κ κάνε κ ένα συγκριτικόΕυχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Για το kicks smoke σε 2*, τι γνώμη έχετε;
Πες θήραμα, απόσταση, φυσίγγι και θα σου πουν τα παιδιά το τσοκ.Για το kicks smoke σε 2*, τι γνώμη έχετε;
Τεστ μην είναι στραβοκομμενα,τα κάτωθι:Προτού πάρουμε οτιδήποτε, καλό είναι πρώτα να κάνουμε ένα τεστ να δούμε που είναι το γαμηδι το κοντάκι. Αν είναι ok παίρνουμε ότι έχουμε κάψα. Αν όχι το φέρνουμε κι αν υπάρχουν φράγκα ακόμα παίρνουμε και τα άλλα. Το λέω να το ακούσω κι εγώ, γιατί πάντα το κάνω ανάποδα.