Browning Team

Ξανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.

Ξανά για τρίτη φορά με Browning.Πηρα σε άριστη κατάσταση τη gold Hunter 71 cm.Επειδη τα μαμά τσοκ είναι ψιλοχαλι ,οσοι έχουν εμπειρία από αυτό, ας προτείνουν κατιγ.Γισ κοντινές τα μαμα εναι οκ.Για μγαλες όμως είναι ανεπαρκής.
Καλοτουφεκο!
Να το χαρείς με υγεία!

Καλοντούφεκη και καλά κυνήγια να έχεις
Τσέκαρε τα πρώτα τι κάνουν στα μέτρα που θές, και πάρε αν δεν σε καλύπτει κάποιο
Μην πάρεις πρίν δείς με τα μάτια σου πώς πάνε

Σε αποστάσεις πέραν των 35-40 μέτρων ,θες φυσίγγια όχι τσοκ...τα μαμά είναι πιο ανοιχτά ,όχι χαλιά.Το φουλ της 8/10 βγάζει γκαααααααμω τις τφεκιες με τα κατάλληλα απλά εμπορικά,αν πας σε αμερικαν βγάζει έως 87% στα 36,5

Αν θες αλλά τσοκ μόνο Carlson εγώ στην μαξους δεν έχω κανένα παράπονο από τα μαμα πήρα Carlson lm από περίεργια πολύ καλό

Αν θες αλλά τσοκ μόνο Carlson εγώ στην μαξους δεν έχω κανένα παράπονο από τα μαμα πήρα Carlson lm από περίεργια πολύ καλό
Την περίοδο που αγόρασα εγώ το brilley extended black ,είχε αυλικούς....αλα βε Τρουά ένα πραγμα...πάτησα γάτο εν ολίγοις(κάτι έδωσε κάτι αφαίρεσε)‼️

Σε αποστάσεις πέραν των 35-40 μέτρων ,θες φυσίγγια όχι τσοκ...τα μαμά είναι πιο ανοιχτά ,όχι χαλιά.Το φουλ της 8/10 βγάζει γκαααααααμω τις τφεκιες με τα κατάλληλα απλά εμπορικά,αν πας σε αμερικαν βγάζει έως 87% στα 36,5
Συμφωνω για τα μαμα πιο ανοικτα.Και στο δικο μου 725 το 2* βγαινει 2.5* το 3* βγαινει 3.5*, το 4* -> 4.5* το 5*?? πιο ανοικτο απο 5* μονο το full ειναι σωστο.Α! τα τσοκακια ειναι τα DS.Ειναι συνηθες αυτο με τα τσοκ της BROWNING?

Συμφωνω για τα μαμα πιο ανοικτα.Και στο δικο μου 725 το 2* βγαινει 2.5* το 3* βγαινει 3.5*, το 4* -> 4.5* το 5*?? πιο ανοικτο απο 5* μονο το full ειναι σωστο.Α! τα τσοκακια ειναι τα DS.Ειναι συνηθες αυτο με τα τσοκ της BROWNING?
Ναι έχουν στο μυαλό τους τα ατσάλινα....

Καλορίζικο. Ωραίο τουφεκι

Πήγαινε και παρε ένα anaconda mid να σωθείς!!

Την έχω την Gold Hunter, θεωρείτε μάλλον βαριά πλεόν για τα σημερινές προτιμησεις των περισσότερων. Όλοι θέλουν να κυνηγούν με καραμπίνα κάτω από 3.300 γρ. Τα μαμά τσοκ της Browning είναι όντως πιο ανοιχτά.

Καλοριζικη,καλά κυνήγια ! Για Carlson έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια σε όσους έχουν πάρει αυτόγεμες η δίκανο browning.αλλά και για το anaconda που λέει ο Κώστας από πάνω .
τα Carlson τα έχει ο Βαγγέλης σε πολύ καλές τιμές.

Προτού πάρουμε οτιδήποτε, καλό είναι πρώτα να κάνουμε ένα τεστ να δούμε που είναι το γαμηδι το κοντάκι. Αν είναι ok παίρνουμε ότι έχουμε κάψα. Αν όχι το φέρνουμε κι αν υπάρχουν φράγκα ακόμα παίρνουμε και τα άλλα. Το λέω να το ακούσω κι εγώ, γιατί πάντα το κάνω ανάποδα.

Προτού πάρουμε οτιδήποτε, καλό είναι πρώτα να κάνουμε ένα τεστ να δούμε που είναι το γαμηδι το κοντάκι. Αν είναι ok παίρνουμε ότι έχουμε κάψα. Αν όχι το φέρνουμε κι αν υπάρχουν φράγκα ακόμα παίρνουμε και τα άλλα. Το λέω να το ακούσω κι εγώ, γιατί πάντα το κάνω ανάποδα.
Τεστ ‼️μην είναι στραβοκομμενα,τα κάτωθι:
1.τσοκ
2.κωνος
3.κανη
4.κ το λουρί της μάνας ΤΟ
ΚΟΝΤΑΚΙ
άμα είναι όλα Γκουντ ,μένεις με τα μαμά κ καλό κυνήγι😆

Back