Τι όλα ρε Johnny,θα πληρώσει τα τσοκ περισσότερα από όσα πλήρωσε για το όπλοΤεράστια η αγορά κ όλα έχουν τους θιασώτες τουςαν έχεις τα φράγκα πάρτα όλα κ κάνε κ ένα συγκριτικό
Ζεματάνε πανάθεμα τα
Τι όλα ρε Johnny,θα πληρώσει τα τσοκ περισσότερα από όσα πλήρωσε για το όπλοΤεράστια η αγορά κ όλα έχουν τους θιασώτες τουςαν έχεις τα φράγκα πάρτα όλα κ κάνε κ ένα συγκριτικό
Όσοι αρρωσταίνουν αργά η γρήγορα τα αγοράζουν όλα....το έγραψα για να καταδείξω το ανούσιο του πράγματοςΤι όλα ρε Johnny,θα πληρώσει τα τσοκ περισσότερα από όσα πλήρωσε για το όπλο
Ζεματάνε πανάθεμα τα
Και τα 2 σημαντικότερα : Να υπάρχει θήραμα και να μπορούμε από σκοτούρες/ δουλειές και από οικονομικής άποψης να πηγαίνουμεΤεστ μην είναι στραβοκομμενα,τα κάτωθι:
1.τσοκ
2.κωνος
3.κανη
4.κ το λουρί της μάνας ΤΟ
ΚΟΝΤΑΚΙ
άμα είναι όλα Γκουντ ,μένεις με τα μαμά κ καλό κυνήγι
Με την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων ούτε θήραμα ούτε κυνηγοί όπως πάει....κ τα μνια μας παραμυθιάζουν με πράσινη ανάπτυξη,πράσινα ταμεία κ φούτσες μπλουΚαι τα 2 σημαντικότερα : Να υπάρχει θήραμα και να μπορούμε από σκοτούρες/ δουλειές και από οικονομικής άποψης να πηγαίνουμε
Σε όλα τα ντουφέκια με αυλό μεγαλύτερο του 18.6 οι ντουφέκιες έχουν πιο ανοιχτή κατανομή ανά τσοκ σε σχέση με τα υπόλοιπα,δεν είναι ελάττωμα είναι λόγο κατασκευής οποίος θέλει πολύ κλειστές ανομοιομορφίες παίρνει με στενό αυλό οποίος θέλει την καλύτερη μίξη των δύο παίρνει 18.5/18.6 είναι πολύ απλό αλλιώς κολάς τσοκιτιδα και μόλις βρεις το κατάλληλο τσοκ ανακαλύπτεις ότι έχασες το φυσίγγι έγινε άλλο και πάμε για άλλο φυσίγγι ή τσοκ .Πάρε από την αρχή μια κανη με 18.5 /18.6 να μη βασανίζεται ιδιαίτερα .Την έχω την Gold Hunter, θεωρείτε μάλλον βαριά πλεόν για τα σημερινές προτιμησεις των περισσότερων. Όλοι θέλουν να κυνηγούν με καραμπίνα κάτω από 3.300 γρ. Τα μαμά τσοκ της Browning είναι όντως πιο ανοιχτά.
Δεν καταλαβαίνω την ορολογία αυτή.Σε όλα τα ντουφέκια με αυλό μεγαλύτερο του 18.6 οι ντουφέκιες έχουν πιο ανοιχτή κατανομή ανά τσοκ σε σχέση με τα υπόλοιπα
Γι αυτό υπάρχουν τα τσοκ βρε Γιάννη.Όχι φίλε έχουν ανοικτοτερες και πιο ομοιόμορφες κατανομές.Εχω ρίξει συγκριτικά με την ςς με αντιπάλους στο πίνακα sx3 k fabarm εάν διάβαζες τις ντουφέκιες θα έβλεπες ότι θα έπαιρνες πιο εύκολα πουλιά με τις δύο τελευταίες η ςς είχε πιο σφιχτή ντουφέκια που σημαίνει ότι κέρδιζε μέτρα εάν κεντροντουφεκουσες με τα ίδια τσοκ τα όπλα εννοείται.Γιαυτο και άλλος φίλος με fabarm σε ψηλωμενα καρτέρια έβαζε 2*1* ενώ εγώ έριχνα με 3* αλλά συνέχιζε να σκοτώνει ευκολότερα παρόλο το στενό τσοκ και τις μεγάλες αποστάσεις.Βασιλη έχω κάνει πολλές παρατηρήσεις σε όπλα και ντουφεκιές και σε ζωντανό θήραμα απευθείας.Η υπερσυγκέντρωση μπορεί να μη δείχνει τι πραγματικά είναι και να μπερδεύει πολλούς ότι είναι πανάκεια σε όλα αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα .Δύο ντουφέκιες με ίδια αρχική αυτή με την ομοιόμορφη ροζέτα είναι πιο ικανή από την υπερσυγκεντρωτικη σε ότι απόσταση και να θελήσεις υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι δυσνόητα ακόμη και για πολύ ψαγμενους.
Εγώ με 18,8 και κοντάκι χαλιά τον πούλο. Με 18,4 και κοντάκι κατά 85-90% εντάξει όλα γκουτ. Ίδια τσοκ.Τες πα, και τα 18,8 μια χαρά όπλα είναι.
Το έχω δοκιμάσει εγώ σε δύο όπλα browning, ένα 725 κ μια μαξους 2... Στη μαξους το έχω ακόμα... Οκ καλό είναι αλλά δεν είδα κ τα τρελά πράγματα που είδα στη μ2 ας πούμε... Value for money για μένα τα Carlson που δεν με έχουν απογοητεύσει πουθενά κ ποτέ κ το anaconda το mid range... Αν δεν χρυσοπληρωσεις το κικς κ το γουστάρεις πάρτο, τη δουλειά του την κάνει, αν παιδευτεις για να το φέρεις πάρε Carlson...Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Για το kicks smoke σε 2*, τι γνώμη έχετε;
Δεν έχει να κάνει ,με το μπριλλευ λάιτ φουλ 7.5/10έχω κέντρα με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιφέρεια Σιν μικρή αύξηση συγκέντρωσης έναντι του μαμά 8/10 ως φουλ.Σε όλα τα ντουφέκια με αυλό μεγαλύτερο του 18.6 οι ντουφέκιες έχουν πιο ανοιχτή κατανομή ανά τσοκ σε σχέση με τα υπόλοιπα,δεν είναι ελάττωμα είναι λόγο κατασκευής οποίος θέλει πολύ κλειστές ανομοιομορφίες παίρνει με στενό αυλό οποίος θέλει την καλύτερη μίξη των δύο παίρνει 18.5/18.6 είναι πολύ απλό αλλιώς κολάς τσοκιτιδα και μόλις βρεις το κατάλληλο τσοκ ανακαλύπτεις ότι έχασες το φυσίγγι έγινε άλλο και πάμε για άλλο φυσίγγι ή τσοκ .Πάρε από την αρχή μια κανη με 18.5 /18.6 να μη βασανίζεται ιδιαίτερα .
Με το δίκανο τι έκανες τελικά φίλε;https://browning.eu/all-products/fi...s/maxus/maxus-2-black-gold-composite-12m.html
Φλεβα χτυπαει με τις χρυσες παπιες η ατιμη . Παρω και μια μαξους καποια στιγμη και φτανει με τα οπλα . Ενα ποζε και μια καραμπινα και μια χαρα
Με το δίκανο τι έκανες τελικά φίλε;
Το κακό είναι ότι μεταναστεύουν Πολύ σύντομαΦλεβα χτυπαει με τις χρυσες παπιες η ατιμη
Και για εμένα ο καλύτερος συνδυασμόςhttps://browning.eu/all-products/fi...s/maxus/maxus-2-black-gold-composite-12m.html
Φλεβα χτυπαει με τις χρυσες παπιες η ατιμη . Παρω και μια μαξους καποια στιγμη και φτανει με τα οπλα . Ενα ποζε και μια καραμπινα και μια χαρα
Άντε περιμένω φωτογραφίες.Δευτερα το εχω στα χερια χεχεχε .
Καλύτερα total blackΤο κακό είναι ότι μεταναστεύουν Πολύ σύντομα