Ο επιλογέας είναι στην ασφάλεια τον τραβάς πίσω στην ασφαλή θέση και δεξιά αριστερά επιλέγεις πια κάννη θα ρίξει πρώτη.
Και η προτιμώμενη θεση και επιλογη τσοκ?
Ο επιλογέας είναι στην ασφάλεια τον τραβάς πίσω στην ασφαλή θέση και δεξιά αριστερά επιλέγεις πια κάννη θα ρίξει πρώτη.
Συνήθως το ανοιχτό τσοκ κάτω νομίζω δεξιά ανάλογα τι κυνηγάς και πώς.Και η προτιμώμενη θεση και επιλογη τσοκ?
Όπως είπε ο Παναγιώτης, όταν ο επιλογέας είναι σε τέτοια θέση ώστε να φαίνεται το γράμμα U (under), ρίχνει πρώτα την κάτω κάννη. Αν φαίνεται το O (over) ρίχνει πρώτα την πάνω.Και η προτιμώμενη θεση και επιλογη τσοκ?
Καλοτουφεκο!Καλώς ήρθες
Καλοτούφεκο και να το χαρείς συνάδελφε. Είμαι ένα βήμα πριν από σένα με το 325. Μία συμβουλή που ίσως την γνωρίζεις. Οταν ρίχνεις την πρώτη τουφεκιά να αφήνεις τελείως την σκανδάλη αλλιώς δεν ρίχνει την δεύτερη. Προσωπικά την έπαθα αρκετές φορές μέχρι να το συνηθίσω.
Καλοτουφεκο!
Να το χαρείς με υγεία!
Κλασικό καρτεροτούφεκο...
Καλοτούφεκο και να το χαρείς συνάδελφε. Είμαι ένα βήμα πριν από σένα με το 325. Μία συμβουλή που ίσως την γνωρίζεις. Οταν ρίχνεις την πρώτη τουφεκιά να αφήνεις τελείως την σκανδάλη αλλιώς δεν ρίχνει την δεύτερη. Προσωπικά την έπαθα αρκετές φορές μέχρι να το συνηθίσω.
Πολύ σωστό αυτό.Καλοτούφεκο και να το χαρείς συνάδελφε. Είμαι ένα βήμα πριν από σένα με το 325. Μία συμβουλή που ίσως την γνωρίζεις. Οταν ρίχνεις την πρώτη τουφεκιά να αφήνεις τελείως την σκανδάλη αλλιώς δεν ρίχνει την δεύτερη. Προσωπικά την έπαθα αρκετές φορές μέχρι να το συνηθίσω.
Πάντως τι τα θες? Το δισκάνδαλο είναι άλλη φάση!Πολύ σωστό αυτό.
καλορίζικο συνάδελφε να σαι γερος να το χαρείς,το συγκεκριμένο εχει 89 θαλαμη?Ευχαριστω , δεν το ξερω αυτο που λες γιατι ειχα με δυο σκανδαλες ποζε . Τωρα αυτο ειναι αλλη εμπειρια οποτε θελει να προσεχω οπως λες
Καλορίζικο! Καλές τουφεκιές!
Καλορίζικο,σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς!!!Καλώς ήρθες
Σε ευχαριστώ πολύΚαλορίζικο,σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς!!!
Πιο γρήγορος και απο την σκιά σου είσαι.Επιτόπιο deal στο σκοπευτήριο του Σχιστού.
Έγινε ανταλλαγή η franchi affinity η δική μου με browning A5 ενός παληκαριού (είναι και συνφορουμίτης, αλλά δε γράφει πολύ).
Αυτός δεν μπορούσε να συνηθίσει το hump back της Α5 και εγώ......ε με ξέρετε πια. Μη δω όπλο, μου τρέχουν τα σάλια.
Ανταλλαγή λοιπόν με επιπλέον χρηματικό ποσό από μέρους μου, της τάξεως των 250 ευρώ.
Και τα δύο τουφέκια σε κατάσταση βιτρίνας.
Του Γιώργου του κάθισε η φρανκάρα γάντι, εγώ ως συνήθως κλαμπαναρία.
2ο Brow λοιπόν και είμαι
![]()
Καλορίζικο Κώστα εύχομαι να το ευχαριστηθεις καλοτουφεκο.Επιτόπιο deal στο σκοπευτήριο του Σχιστού.
Έγινε ανταλλαγή η franchi affinity η δική μου με browning A5 ενός παληκαριού (είναι και συνφορουμίτης, αλλά δε γράφει πολύ).
Αυτός δεν μπορούσε να συνηθίσει το hump back της Α5 και εγώ......ε με ξέρετε πια. Μη δω όπλο, μου τρέχουν τα σάλια.
Ανταλλαγή λοιπόν με επιπλέον χρηματικό ποσό από μέρους μου, της τάξεως των 250 ευρώ.
2ο Brow λοιπόν και είμαι
![]()
Θα πάμε μια μέρα να ρίξουμε μαζί κ θα το ξεχάσεις το κλαμπάνι.(εστω το πολύ)..εγώ ως συνήθως κλαμπαναρία.
Δεν υπάρχεις ρε Κωστή!!!! Καλορίζικο.Επιτόπιο deal στο σκοπευτήριο του Σχιστού.
2ο Brow λοιπόν και είμαι
![]()
Καλά το είδαμε κι αυτό επόμενο deal στα χωράφια ,δεν σε εμποδίζει τίποτα ΚΑΛΟΤΟΥΦΕΚΟ!!!Επιτόπιο deal στο σκοπευτήριο του Σχιστού.
2ο Brow λοιπόν και είμαι
![]()
Ευχαριστώ Άρη. Θα σε πάρω τηλ σίγουραΘα πάμε μια μέρα να ρίξουμε μαζί κ θα το ξεχάσεις το κλαμπάνι.(εστω το πολύ)..
Με δίκαννο να έρθεις.
Οποτε θέλεις στειλε πμ.
και χθές σχιστό ήμουν