Ε ναι!Καλύτερα total black
Ε ναι!Καλύτερα total black
Το κακό είναι ότι μεταναστεύουν Πολύ σύντομα![]()
Άντε περιμένω φωτογραφίες.
Στα παπιά να του κάνεις εγκαίνια αφού είναι το Waterfowl.
Παίζεις με τον πόνο μας τώραΣημερα ειδα καμια 20 πρασινα τα εχω σταμπαρει που ειναι χαχαχα .
Παίζεις με τον πόνο μας τώρα.
Αμα κανει τα περσινα ο καιρος χρηστουγενα με κουνουπια θα κανουμε παλιhttps://streamable.com/jrfau1
Αυτά θα τα βάλω χέρι Νοέμβριο που θα κόψουν τα ρύζια με το ποζε . Τώρα έχει κουνούπι δεν πάω![]()
Να το ευχαριστηθείς! Καλοτουφεκο!Καλώς ήρθες
Καλορίζικο. Ξεκινα καθάρισμα.
Πένα το εργαλείο
Αστέρι καλοτουφεκο!!Ένα καλό καθάρισμα λάδωμα στη βάση αφού βγεί το κοντάκι το χρειάζεται.
Αν δεν το έχει με το λύσιμο Παναγιωτη καλό είναι να το πάει σε έναν οπλουργο να του το καθαρίσει μέσα και να το λίπανει σωστά. Θέλουν και λίγο στοργή κάτι μαυριλες και κηλίδες που εντόπισα. Φίλε @alex09 μην τρομάζεις, εντάξει είναι το όπλο. Εγώ έχω ψυχαναγκασμούς.Αστέρι καλοτουφεκο!!Ένα καλό καθάρισμα λάδωμα στη βάση αφού βγεί το κοντάκι το χρειάζεται.
Δεν είπα να το κάνει μόνος του ,απλά τι πρέπει για να υπάρχει μια αρχή συντήρησης από εδώ και πέρα.Αν δεν το έχει με το λύσιμο Παναγιωτη καλό είναι να το πάει σε έναν οπλουργο να του το καθαρίσει μέσα και να το λίπανει σωστά. Θέλουν και λίγο στοργή κάτι μαυριλες και κηλίδες που εντόπισα. Φίλε @alex09 μην τρομάζεις, εντάξει είναι το όπλο. Εγώ έχω ψυχαναγκασμούς.
Πένα το εργαλείο
Καλά καρτέρια....
Αστέρι καλοτουφεκο!!Ένα καλό καθάρισμα λάδωμα στη βάση αφού βγεί το κοντάκι το χρειάζεται.
ΕΡΓΑΛΕΙΟ δυνατό!
Καλοριχτο,να το χαρείς!
Αν δεν το έχει με το λύσιμο Παναγιωτη καλό είναι να το πάει σε έναν οπλουργο να του το καθαρίσει μέσα και να το λίπανει σωστά. Θέλουν και λίγο στοργή κάτι μαυριλες και κηλίδες που εντόπισα. Φίλε @alex09 μην τρομάζεις, εντάξει είναι το όπλο. Εγώ έχω ψυχαναγκασμούς.
Καλοτουφεκο
Ο επιλογέας είναι στην ασφάλεια τον τραβάς πίσω στην ασφαλή θέση και δεξιά αριστερά επιλέγεις πια κάννη θα ρίξει πρώτη.Ευχαριστω αλανια , ναι το ειδα και εγω οτι θελει ενα καθαρισμα καλυτερο θα το διευθετησω . Νομιζω εκανα μια καλη αγορα και ειδικα στα χρηματα που το πηρα . Γενικα μου αρεσε παρα πολυ σαν οπλο ομορφια κτπλ τωρα μενει να το βγαλω στο τερεν .
Η επιλογη καννης ειναι εφικτο? Δηλ αν θελω να ριχνει την κατω η την πανω?
Τα δυο εξτρα τσοκ που εχει τα χει δουλεψει κανεις?