Γενικά σε invector δεν βρίσκω τσοκΚαι τα ταπεινά gemini είναι καλά. Με βάση αυλού 17,7 είναι φτιαγμένα και λίγο στενούλια. Τα δικά μου LM είναι μεταξύ LM και Μ προς το Μ.
Γενικά σε invector δεν βρίσκω τσοκΚαι τα ταπεινά gemini είναι καλά. Με βάση αυλού 17,7 είναι φτιαγμένα και λίγο στενούλια. Τα δικά μου LM είναι μεταξύ LM και Μ προς το Μ.
18,7;Και τα ταπεινά gemini είναι καλά. Με βάση αυλού 17,7 είναι φτιαγμένα και λίγο στενούλια. Τα δικά μου LM είναι μεταξύ LM και Μ προς το Μ.
Καινούρια?Γενικά σε invector δεν βρίσκω τσοκ
Κ καινούργια κ μεταχειρισμεναΚαινούρια?
Ναι λάθος18,7;
Aυτο το φτερο τωρα γιατι το εβαλες ? Τις που,,,,,,,,,,,,νες τις μισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!View attachment 81653Μια φώτο για το browning topic
Μου αρέσει όταν κάποιος φτιάχνει οτιδήποτε παλιό και το κάνει σαν καινούργιο.brow ελατηριου με σημαντικες αβαριες Η καννη θα γινει κεραμικηView attachment 81719
Πως τα καταντάνε έτσι τα οπλα ήμαρτον πιαbrow ελατηριου με σημαντικες αβαριες Η καννη θα γινει κεραμικηView attachment 81719
Είναι αυτή η "ελαφρυμένη" έκδοση με την αλουμινένια σκανδαλοθήκη; (δεν ξέρω άν είχε κι άλλα κομμάτια αλουμινένια πάνω της)brow ελατηριου με σημαντικες αβαριες Η καννη θα γινει κεραμικηView attachment 81719
Γραφει καπου πανω browning?Δεν πρεπει ,για Fn το κοβωbrow ελατηριου με σημαντικες αβαριες Η καννη θα γινει κεραμικηView attachment 81719
Browning ειναι, πολλα οπλα φτιαχνονται απο την fn με σχεδια προδιαγραφες και πατεντες της browning για τη browning, οπως και στην Ιαπωνια στο εργοστασιο της mirokou.Γραφει καπου πανω browning?Δεν πρεπει ,για Fn το κοβω
Από τα ποιο όμορφα όπλα που έχω πιάσει και έχω δει αλλά δυστυχώς δεν έχω τουφεκισειΕίναι αυτή η "ελαφρυμένη" έκδοση με την αλουμινένια σκανδαλοθήκη; (δεν ξέρω άν είχε κι άλλα κομμάτια αλουμινένια πάνω της)
Ωραίο όπλο!!!!!!!View attachment 81653Μια φώτο για το browning topic
Εσένα πρέπει να σου στείλω ποιο πλούσιες φωτογραφίες, ποιο γεμάτες να βάλεις μυαλό. Οι καραμπίνες είναι μπρίκια. Από ανάγκη τις κουβαλάμε.Ωραίο όπλο!!!!!!!
Τα sp είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά μόνο με καρεκλάκι και φυτεμένος σε καρτέρι μπορώ να τα κυνηγήσω γιατί είμαι πολύ ψείρας με τα όπλα μου, πιστεύω να το έχεις καταλάβει... Έφαγα πέρυσι μία σαβούρδα στον κάμπο σε ένα οργωμένο που πήγα να πάρω μία κ@ριόλ@ κι εκτοξεύτηκε η benella από τα χέρια μου τρία μέτρα μακριά!!!Εσένα πρέπει να σου στείλω ποιο πλούσιες φωτογραφίες, ποιο γεμάτες να βάλεις μυαλό. Οι καραμπίνες είναι μπρίκια. Από ανάγκη τις κουβαλάμε.
Όντως πολύ όμορφο και με το κοντάκι του Γιάννη είναι μ.. ναρα
Σε νιώθω! Εμένα σε σαβούρδα σε λασπωμένο σαν πηλό, μου έφυγε το ποζέ και έγινε που@@@να. Αφού μάζεψα γυαλιά, τσάντες, φυσίγγια και το τομάρι μου, σηκώθηκα κι έφυγα. Η λάσπη μπήκε παντού, σε κάθε χαραμάδα, δική μου και του όπλου.Τα sp είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά μόνο με καρεκλάκι και φυτεμένος σε καρτέρι μπορώ να τα κυνηγήσω γιατί είμαι πολύ ψείρας με τα όπλα μου, πιστεύω να το έχεις καταλάβει... Έφαγα πέρυσι μία σαβούρδα στον κάμπο σε ένα οργωμένο που πήγα να πάρω μία κ@ριόλ@ κι εκτοξεύτηκε η benella από τα χέρια μου τρία μέτρα μακριά!!!
Αν το είχα πάθει με το sp στα χέρια μου θα έκλεγα ακόμα!!!!
Όλα φτιάχνονται και εύκολα πλέον.Τα sp είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά μόνο με καρεκλάκι και φυτεμένος σε καρτέρι μπορώ να τα κυνηγήσω γιατί είμαι πολύ ψείρας με τα όπλα μου, πιστεύω να το έχεις καταλάβει... Έφαγα πέρυσι μία σαβούρδα στον κάμπο σε ένα οργωμένο που πήγα να πάρω μία κ@ριόλ@ κι εκτοξεύτηκε η benella από τα χέρια μου τρία μέτρα μακριά!!!
Αν το είχα πάθει με το sp στα χέρια μου θα έκλεγα ακόμα!!!!