Μπορεί να κάνει από gold. Ρώτα τον @vagosbenelli Αυτός έχει τα πάνταG'Day to all...
Μαγκες ψαχνω επανατατικο ελατηριο για την Browning Fusion Evolve και δεν βρισκω πουθενα!
Μηπως εχει κανενας κανα link να με βγαλει απο την τρυπα?
G'Day to all...
Μαγκες ψαχνω επανατατικο ελατηριο για την Browning Fusion Evolve και δεν βρισκω πουθενα!
Μηπως εχει κανενας κανα link να με βγαλει απο την τρυπα?
Αυτό ισχύειΕγώ που τους πήρα τηλέφωνο να μου στείλουν επανατατικό και αποθήκης για την μαξους μου είπαν να το παραγγείλω μέσω καταστήματος. Και αναγκαστικά το παραγγειλαμε από ένα κατάστημα εδώ στα μέρη μου. Δεν στέλνουν απευθείας σε ιδιώτες δηλαδή.
Το πιρακι που συγκρατεί τον επικρουστηρα της brow A5 στην Αμερική έχει 5 ΔΟΛ. Από μετπλατ μέσω καλκατζακου το πήρα 7,80€.Όσοι εισαγωγείς έχουν και λιανικές στέλνουν αλλά οι τιμές μπορεί να είναι βαπορισιες για ευνόητους λόγους.
Εδώ το ελληνικό γιαούρτι πωλείται πιο φθηνά στο εξωτερικό γιαυτά που δεν φτιάχνουμε μιλάς;Το πιρακι που συγκρατεί τον επικρουστηρα της brow A5 στην Αμερική έχει 5 ΔΟΛ. Από μετπλατ μέσω καλκατζακου το πήρα 7,80€.
Όσοι εισαγωγείς έχουν και λιανικές στέλνουν αλλά οι τιμές μπορεί να είναι βαπορισιες για ευνόητους λόγους.
Καλημέρα Γιάννη. Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις το 525 αφου έχει τσοκάκια κάνει για όλα τα κυνήγια. Εγώ έχω το 325 με σταθερά τσοκ 3-1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πανάλαφρο και βολικότατο.Καλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Αν αντέχεις οικονομικά, κάντο. Μόνο έτσι θα ησυχάσει το μυαλό σου. Άσε που είναι και πολύ όμορφο όπλο.Καλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Εάν και τώρα κυνηγάς καρτέρι με το συγκεκριμένο και δεν έχεις πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να το δώσειςΚαλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Δεν θα το έδινα το 525!Καλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Δες οποία έκδοση έχει σε hunter πρώτα και αν είναι ποιο ελαφρύ από το sporter και σε παίρνει οικονομικά προτίμησε το.Καλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Αθανατοι μηχανισμοι και τουφεκια!!View attachment 81653Μια φώτο για το browning topic
Πόσο νομίζεις ότι θα δώσεις το 525? Σίγουρα δεν θα πάρεις αυτά που νομίζεις. Εχεις ένα από τα καλύτερα όπλα της αγοράς.Καλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Τι κυνηγας φιλε;κατα βασηΚαλημέρα σε όλους. Τα browning είναι η καψούρα μου από παιδί. Εχω ένα 525 cal12 και ένα 525 cal20. Το cal12 είναι με 18,4 αυλό και τα invector τσοκ και με 66 πόντους κανες. Σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω το 725 sporter. Το θέλω για κυνήγι. Για καρτέρι. Μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει αν αξίζει να αλλάξω το 525; δεν έχω να του καταλογησω κάτι αρνητικό, απλά θα ήθελα κάτι να ταιριάζει περισσότερο για τον τρόπο αυτό του κυνηγίου.
Τα κυνήγια μου κατά 98%είναι καρτέρι τσίχλας. Και το κάνω με το browning 525 cal20. Η αλήθεια είναι ότι το cal12 δεν το χρησιμοποιώ πλέον συχνά. Το 20αρι με καλύπτει απόλυτα. Αλλά θα ήθελα και το 12αρι μου να έχει χαρακτήρα καρτεροντουφεκου.Τι κυνηγας φιλε;κατα βαση