Νομίζω πως ναι. Δεν έχω αλλάξει τον τρόπο που ρίχνω.Ευχαριστώ από προσκοπευσεις πως πάει έχεις τις ίδιες ταχυτητες
Νομίζω πως ναι. Δεν έχω αλλάξει τον τρόπο που ρίχνω.Ευχαριστώ από προσκοπευσεις πως πάει έχεις τις ίδιες ταχυτητες
Ευχαριστώ για τις πληροφορίεςΝομίζω πως ναι. Δεν έχω αλλάξει τον τρόπο που ρίχνω.
Μπα.. Έχω βάλει προτεραιότητα να κάνω κανα μάθημα σε δάσκαλο από τον καινούργιο χρόνο. Δε θα κάνω τίποτα πριν. Να φανταστείς ούτε το pitch δεν αλλάζω μόνιμα στο δίκανο. Το έχω με ροδέλες στο πέλμα. Αρκετά μαλακίστηκα και κοστίζει φίλε.Κωστή σε κόβω να τρώγεσαι
Αυτα τα ειδε ο χειρουργος ο φανερομπενελλακιας?????Σήμερα, λόγω ότι έμεινα Αθήνα, συνόδευσα το χειρούργο (vagos benelli) σε κυνήγι τσίχλας. Ήθελε να δοκιμάσει μια γριά SBE1....Εγώ με την Browning+ Gemini 3*** τσοκ, έσω-έξω . Τα τσοκ πήρα πρόσφατα από το χειρούργο.....Θέριζε λέμε ο συνδυασμός......σε αποστάσεις που δεν περιγράφονται....Εξ ου κι έχασα 6 τσίχλες που έπεσαν σε άααλλο γήπεδο σε πυκνά που δεν είχαν πρόσβαση... Δεν είχα πάρει το κορίτσι μου μαζί δυστυχώς....Τώρα ήταν το όπλο, ήταν το τσοκ;
Αυτα τα ειδε ο χειρουργος ο φανερομπενελλακιας?????
Είχε τα μάτια του στη SBE1.....μόνο κάτι φωνήεντα ακούγονταν που και που από το δάσος στη μεριά του.....ΑΑΑΑΑ!!!!!, ΩΩΩΩΩ!!!! δεν ξέρω γιατί...Αυτα τα ειδε ο χειρουργος ο φανερομπενελλακιας?????
Μου αρεσε η περιγραφη σου...Είχα το 525 με 66 αρες κάννες. Πράγματι το στιβαρό κλείσιμο που κάνει ο ήχος και μόνο σε πείθει. Περα απ αυτό όμως εγω το έδωσα γιατί το έβρισκα κοντό για καρτέρι, παράλληλα δεν ήταν κι ελαφρύ για περπατητά κυνήγια. Με τα μαμά τσόκ που ηταν πολύ κοντα-σα δαχτυλίδια- δεν είχα και πολλή αυτοπεποίθηση κι ετσι του έβαλα briley black oxide. Eιχα βάλει κι ενα καλό πέλμα Γερμανικό, το όπλο ήταν αγρατζούνιστο το πούλησα τελικά. Προσωπικά δε μου λείπει. Ήταν όπλο για 3 ζωές απο αποψη αντοχής, αλλά μια ζωή έχουμε κι επειδή ακριβώς μια έχουμε κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί. Πήρα το 690 (αν ρωτησεις εδω θα σου πούνε χιλιες φορες 525) το βολευτηκα απείρως περισσότερο, δεν έβαλα ποτε άλλα τσοκ γιατί τα μαμίσια γ...ν και δερνουν, δεν κλωτσάει οσο το 525 και είναι και πιο ελαφρύ και πιο εργονομικό. Τώρα 3 ζωές ίσως να μην αντέξει, αλλα ουτε εγω θα αντέξω! Γι αυτό και είμαι υπέρ των αλλαγών!
Τι ρωτάς, αφού θα το πάρεις. Πάρτο για δώρο στον εαυτό σου.Αξίζει να το αγοράσω ;
View attachment 83481
Εγώ θα σου έλεγα αν είναι να πάρεις browning να πάρεις την maxus .Καλημέρα παλικάρια
Θα ήθελα όποιος γνωρίζει απόψεις για Browning A5
Κυνήγι λαγό και φασσα
Ευχαριστώ.
Σωστότατος.Εγώ θα σου έλεγα αν είναι να πάρεις browning να πάρεις την maxus .
Άμα θέλει αδράνεια να πάει σε benelliΕκ μέρους φίλου ρωτάω
Outlander θέλει αδρανειας ευχαριστώ αδερφέ για την απάντηση
Γιώργο θα ενοχλησω αν αποφασίσει ευχαριστώ.
ρώτησα για να ακούσω την γνώμη από αυτούς που το έχουν δοκιμάσει για να παρω μια γνώμη πριν το αγοράσωΤι ρωτάς, αφού θα το πάρεις. Πάρτο για δώρο στον εαυτό σου.
Πολύ καλή . Ποιο καλή σκοπευτική γραμμή από Maxus .Καλημέρα παλικάρια
Κυνήγι λαγό και φασσα
Ευχαριστώ.
Καλημέρα παλικάρια
Κυνήγι λαγό και φασσα
Ευχαριστώ.
Ο φίλτατος @Γιώργος 1960 μάλλον εννοεί την παλιά auto 5Εκ μέρους φίλου ρωτάω
Outlander θέλει αδρανειας ευχαριστώ αδερφέ για την απάντηση
Γιώργο θα ενοχλησω αν αποφασίσει ευχαριστώ.