Browning Team

Μεγαλε....πιαστο κ κοψε αυτη την παπαρια που σου εκανε ο μάστρας ή πέτατο. Ενοειται οτι κραζεις τον "μαστορα" κ τον δινεις στεγνα για να μην την πατησουν κ αλλοι. Δεν πιστευω να ειχε μουτρα να ζητησει αμοιβη για το εκτρωμα αυτο;
Δεν ξερουμε αν το ειχε παει σε οπλουργο που φυσικα θα ηταν απαραδεκτο, ή σε σιδεραδικο και εκει που κολλαγε καγκελα αυλης, εκανε και κανα δυο τσιμπιματακια στην σωληνα(καννη).

Οπλαρα αλλά ρίσκο αν θα κάτσει σε κάποιον. Πολύ καλύτερο κοντάκι από SX αλλά το ψηλοτουφεκισμα είναι από στήσιμο των όπλων αυτών.
Αρχικα έβγαιναν αχρωμιωτη με χρωμιωμενα θαλάμη και οι τελευταίες χρωμιωμενες αν και δεν έχουν τέτοια ανάγκη αυτά τα οπλα

Δεν ξερουμε αν το ειχε παει σε οπλουργο που φυσικα θα ηταν απαραδεκτο, ή σε σιδεραδικο και εκει που κολλαγε καγκελα αυλης, εκανε και κανα δυο τσιμπιματακια στην σωληνα(καννη).
Η μπορει και μονος να το εκανε ομως

Στη Πορτογαλία δεν τα κατασκευάζει η browning? Πώς και δεν τα πουλούν εδώ;;
Καλή ερώτηση. Ίσως κάποια μοντέλα να συναρμολογούνται τοπικά στην Αμερική και να μπει η ταμπέλα του αμερικάνικου. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο θέμα με νομοθεσίες σχετικά.

Στη Πορτογαλία δεν τα κατασκευάζει η browning? Πώς και δεν τα πουλούν εδώ;;
Δε ξέρω που κατασκευάζονται. Πιθανών στην Πορτογαλία. Το Phoenix στην Αμερική κυκλοφορεί με την ονομασία silver. Μάλλον κατασκευάζεται για την Αμερικάνικη αγορά αποκλειστικά. Ελλάδα κυκλοφόρησε με την ονομασία Phoenix, δεν ξέρω απο πότε μέχρι πότε. Είναι σαν την gold - sx..., μια φθηνή browning με το παλιότερης γενιάς πιστόνι αερίων, χωρίς cut off αποθήκης

Δε ξέρω που κατασκευάζονται. Πιθανών στην Πορτογαλία. Το Phoenix στην Αμερική κυκλοφορεί με την ονομασία silver. Μάλλον κατασκευάζεται για την Αμερικάνικη αγορά αποκλειστικά. Ελλάδα κυκλοφόρησε με την ονομασία Phoenix, δεν ξέρω απο πότε μέχρι πότε. Είναι σαν την gold - sx..., μια φθηνή browning με το παλιότερης γενιάς πιστόνι αερίων, χωρίς cut off αποθήκης
Ίσως να μην το φέρνουν εδώ για να μην συναγωνίζεται τα sx στην τιμή και να μοιράζουν τις πωλήσεις.

Αφού όλοι οι μπραουνακιδες δάγκωναν τα σίδερα από την αναμονή της μαξους 2 μόνο αν την έφερνε σε προσφορά για να αδειάσει τις αποθήκες η Browning θα είχε μέλλον και πωλήσεις, όπως έκανε η benelli με την m1 μια φοβερή προσφορά για τέτοιο όπλο.

H σειρά SX της Winchester είναι βασισμένη στη Gold της Browning; 🤔

Μη φανταστείς ότι ο μηχανισμός της fn (browning - winchester) έχει αλλάξει δραματικά με την πάροδο του χρόνου. Όπως και σε όλες τις μάρκες.
Στήν Beretta από την σειρά 300 στην 400 δεν το λες και ίδιο...
Στην ουσία είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα...

Στήν Beretta από την σειρά 300 στην 400 δεν το λες και ίδιο...
Στην ουσία είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα...
Βασικα η μπερεττα εκανε ενα μεγάλο βημα και αλαξε εξολοκληρου το μηχανισμο οι αλλες κανανε διορθώσεις- βελτιωσεις στα σημεία στο βασικο συστιμα

Back