Νεροσωληνας αν ηταν θα τον κολαγε καλυτερα (αν κολαγε). Αισχος...Είναι παλιά (επισκευή)
Νεροσωληνας αν ηταν θα τον κολαγε καλυτερα (αν κολαγε). Αισχος...Είναι παλιά (επισκευή)
Μας τσιτωσες τωρα. Ανεβασε να μας φτιαξειςπου να δειτε το πισω μερος της βασης καντε λιγο υπομονη
Δεν ξερουμε αν το ειχε παει σε οπλουργο που φυσικα θα ηταν απαραδεκτο, ή σε σιδεραδικο και εκει που κολλαγε καγκελα αυλης, εκανε και κανα δυο τσιμπιματακια στην σωληνα(καννη).Μεγαλε....πιαστο κ κοψε αυτη την παπαρια που σου εκανε ο μάστρας ή πέτατο. Ενοειται οτι κραζεις τον "μαστορα" κ τον δινεις στεγνα για να μην την πατησουν κ αλλοι. Δεν πιστευω να ειχε μουτρα να ζητησει αμοιβη για το εκτρωμα αυτο;
Οπλαρα αλλά ρίσκο αν θα κάτσει σε κάποιον. Πολύ καλύτερο κοντάκι από SX αλλά το ψηλοτουφεκισμα είναι από στήσιμο των όπλων αυτών.Δείτε μια περιπτωσούλα
https://www.megasalapatas.gr/Kinigi/opla/metaxeirismena-opla?product_id=21066
Δείτε μια περιπτωσούλα
https://www.megasalapatas.gr/Kinigi/opla/metaxeirismena-opla?product_id=21066
Η μπορει και μονος να το εκανε ομωςΔεν ξερουμε αν το ειχε παει σε οπλουργο που φυσικα θα ηταν απαραδεκτο, ή σε σιδεραδικο και εκει που κολλαγε καγκελα αυλης, εκανε και κανα δυο τσιμπιματακια στην σωληνα(καννη).
Στην Αμερική ως silver.Βγαίνουν άραγε νέες Phoenix;
Στο επίσημο site της Browning για τα ημιαυτόματα δείχνει μόνο Maxus 2 & A5.
Στη Πορτογαλία δεν τα κατασκευάζει η browning? Πώς και δεν τα πουλούν εδώ;;Στην Αμερική ως silver.
Καλή ερώτηση. Ίσως κάποια μοντέλα να συναρμολογούνται τοπικά στην Αμερική και να μπει η ταμπέλα του αμερικάνικου. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο θέμα με νομοθεσίες σχετικά.Στη Πορτογαλία δεν τα κατασκευάζει η browning? Πώς και δεν τα πουλούν εδώ;;
Δε ξέρω που κατασκευάζονται. Πιθανών στην Πορτογαλία. Το Phoenix στην Αμερική κυκλοφορεί με την ονομασία silver. Μάλλον κατασκευάζεται για την Αμερικάνικη αγορά αποκλειστικά. Ελλάδα κυκλοφόρησε με την ονομασία Phoenix, δεν ξέρω απο πότε μέχρι πότε. Είναι σαν την gold - sx..., μια φθηνή browning με το παλιότερης γενιάς πιστόνι αερίων, χωρίς cut off αποθήκηςΣτη Πορτογαλία δεν τα κατασκευάζει η browning? Πώς και δεν τα πουλούν εδώ;;
Ίσως να μην το φέρνουν εδώ για να μην συναγωνίζεται τα sx στην τιμή και να μοιράζουν τις πωλήσεις.Δε ξέρω που κατασκευάζονται. Πιθανών στην Πορτογαλία. Το Phoenix στην Αμερική κυκλοφορεί με την ονομασία silver. Μάλλον κατασκευάζεται για την Αμερικάνικη αγορά αποκλειστικά. Ελλάδα κυκλοφόρησε με την ονομασία Phoenix, δεν ξέρω απο πότε μέχρι πότε. Είναι σαν την gold - sx..., μια φθηνή browning με το παλιότερης γενιάς πιστόνι αερίων, χωρίς cut off αποθήκης
Στην Αμερική ως silver.
Αφού όλοι οι μπραουνακιδες δάγκωναν τα σίδερα από την αναμονή της μαξους 2 μόνο αν την έφερνε σε προσφορά για να αδειάσει τις αποθήκες η Browning θα είχε μέλλον και πωλήσεις, όπως έκανε η benelli με την m1 μια φοβερή προσφορά για τέτοιο όπλο.Δε ξέρω που κατασκευάζονται. Πιθανών στην Πορτογαλία. Το Phoenix στην Αμερική κυκλοφορεί με την ονομασία silver. Μάλλον κατασκευάζεται για την Αμερικάνικη αγορά αποκλειστικά. Ελλάδα κυκλοφόρησε με την ονομασία Phoenix, δεν ξέρω απο πότε μέχρι πότε. Είναι σαν την gold - sx..., μια φθηνή browning με το παλιότερης γενιάς πιστόνι αερίων, χωρίς cut off αποθήκης
Δε ξέρω που κατασκευάζονται. Πιθανών στην Πορτογαλία. Το Phoenix στην Αμερική κυκλοφορεί με την ονομασία silver. Μάλλον κατασκευάζεται για την Αμερικάνικη αγορά αποκλειστικά. Ελλάδα κυκλοφόρησε με την ονομασία Phoenix, δεν ξέρω απο πότε μέχρι πότε. Είναι σαν την gold - sx..., μια φθηνή browning με το παλιότερης γενιάς πιστόνι αερίων, χωρίς cut off αποθήκης
Μη φανταστείς ότι ο μηχανισμός της fn (browning - winchester) έχει αλλάξει δραματικά με την πάροδο του χρόνου. Όπως και σε όλες τις μάρκες.H σειρά SX της Winchester είναι βασισμένη στη Gold της Browning;
Στήν Beretta από την σειρά 300 στην 400 δεν το λες και ίδιο...Μη φανταστείς ότι ο μηχανισμός της fn (browning - winchester) έχει αλλάξει δραματικά με την πάροδο του χρόνου. Όπως και σε όλες τις μάρκες.
Βασικα η μπερεττα εκανε ενα μεγάλο βημα και αλαξε εξολοκληρου το μηχανισμο οι αλλες κανανε διορθώσεις- βελτιωσεις στα σημεία στο βασικο συστιμαΣτήν Beretta από την σειρά 300 στην 400 δεν το λες και ίδιο...
Στην ουσία είναι ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα...