Browning Team

Αφού όλοι οι μπραουνακιδες δάγκωναν τα σίδερα από την αναμονή της μαξους 2 μόνο αν την έφερνε σε προσφορά για να αδειάσει τις αποθήκες η Browning θα είχε μέλλον και πωλήσεις, όπως έκανε η benelli με την m1 μια φοβερή προσφορά για τέτοιο όπλο.
πολύ καλή κίνηση αυτή της benelli προφέρει ενα οπλο κάτω απο το 1000 ευρώ

Από βλητική απόδοση δεν μπορώ να σου πώ, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτό και δεν έχω εντρυφίσει. Τα μαμά τσόκ που μέτρησα δεν ανταποκρίνονται στον αυλό (είναι ανοικτά). Η ποιότητα κατασκευής, φινίρισμα, εφαρμογές, βαφή κλπ (στην ξύλινη έκδοση που έχω), είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι ένα premioum όπλο. Δίνει την αίσθηση πολύ ελαφρού όπλου και επωμίζεται αβίαστα. Το πέλμα που φοράει είναι από τα καλύτερα που έχω δει, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει πολύ. Είναι ένα αφρώδες υλικό που δεν κολλάει καθόλου στα ρούχα.
Η σκοπευτική γραμμή που λέει ο Νικόλας εμένα με βολεύει πάρα πολύ, αλλά αυτό πρέπει να είναι υποκειμενικό. Το παιδί που μου την πούλησε για παράδειγμα, δεν το άντεχε καθόλου και δεν μπορούσε να το συνηθήσει. Όλο το πάνω μέρος του όπλου είναι μια τεράστια επίπεδη ρίγα.
Ρίχνει χωρίς πρόβλημα τα 28 γρ.
Δεν ψιλοτουφεκάει και ρίχνει τελείως φλάτ, εκεί που σκοπεύεις. Αυτό για το κυνήγι του λαγού πρέπει να είναι καλό.

Σε σύγκριση με άλλα αδρανείας πως σου φαίνεται η Α5 στις μεγάλες γομώσεις;

Το λάκτισμα γενικά σε αυτά τα όπλα δεν είναι συνάρτηση του βάρους του όπλου/φυσιγγιού και αν έχει κάποιο αποροφητικό πέλμα (πχ comfortech system της Benelli);

Έχω ρίξει Breda Astrolux (χωρίς πέλμα απορ.) και δεν έχω κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης στη κατηγορία των κηνυγετικών για το τι εστί αδράνεια.

Σε σύγκριση με άλλα αδρανείας πως σου φαίνεται η Α5 στις μεγάλες γομώσεις;

Το λάκτισμα γενικά σε αυτά τα όπλα δεν είναι συνάρτηση του βάρους του όπλου/φυσιγγιού και αν έχει κάποιο αποροφητικό πέλμα (πχ comfortech system της Benelli);

Έχω ρίξει Breda Astrolux (χωρίς πέλμα απορ.) και δεν έχω κάποιο άλλο μέτρο σύγκρισης στη κατηγορία των κηνυγετικών για το τι εστί αδράνεια.
Από μπενελι μ2 και μοντεφελτρο και βιτορια που είχα είναι καλύτερη. Όμως μου ταιριάζει καλύτερα από τα άλλα 3, γι αυτό το νιώθω καλύτερο. Πέλμα έχει πολύ καλό, αλλά απ' ότι βλέπω δε πρέπει να είναι ανθεκτικό. Είναι αφρώδες. Αυτό που λες για το λάκτισμα είναι σωστό. Όχι τόσο το πέλμα, αλλά το βάρος και τα σωστά μέτρα (μήκος, ντροπ και πίτς). Το βάρος στο κάθε όπλο είναι αυτό που είναι. Αν τα μέτρα δεν σου ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό τότε τρως ξύλο και με 24 γρ. και το καλύτερο πέλμα του κόσμου. Το χειρότερο για μένα είναι η ανάκρουση που νιώθεις στο ζυγωματικό. Είναι ανυπόφορη
Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις Α5 και είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να συναντηθούμε στο σκοπ. Σχιστού να δοκιμάσεις

Ευχαριστώ για τη πρόσκληση και τις πληροφορίες φίλε μου!

Με τη πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω Αθήνα να συναντηθούμε στο σκοπευτήριο, να κεράσω καφέ και αν θες και μπορείς φέρνεις και την Α5!

Η αλήθεια είναι πως την Α5 τη ζαχαρώνει πολύ το μικρό μου αδερφάκι που ήδη μαζεύει στην άκρη να πάρει ένα καλό νέο όπλο.

Εννοείς ότι έχει μικρότερο κώνο από μια Maxus π.χ. Δημήτρη;
Οι πρώτες είχαν βγει με μεγάλους κώνους κι έπειτα όπως maxus standart και hunter ,βγήκαν με κοντητερους με αφορμή κάποια αμερικανικά φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια.
Κατά πολύ ανοιχτοτερη τουφέκια σε σχέση με αερίων ,όχι καλές συγκεντρώσεις από ** και πάνω. Είναι εταιρία που επιλέγει σε όλα της τα μοντέλα τα ίδια μέταλλα.σε σχέση με το 725 που έχει την ίδια γεωμετρία στις Κάννες του και τα ίδια τσοκ,σε δύναμη και συγκεντρώσεις καμία σχέση.

υγ Ακόμα και αλλαγή στις Μοίρες γωνίες των κώνων να είχε γίνει,δεν δικαιολογούνται τέτοια κενά και όχι μονο

Εννοείς ότι έχει μικρότερο κώνο από μια Maxus π.χ. Δημήτρη;
Όλες πλέον έχουν ίδιους κώνους.τα πρώτα μοντέλα όπως οι πρώτες Μάξους είχαν βγει με μεγάλους κώνους. Γενικά τα Μπράουνινγκ είναι πιο "ανοιχτά όπλα" ,δεν αναφέρομαι όμως σε κάτι τέτοιο.

Οι πρώτες είχαν βγει με μεγάλους κώνους κι έπειτα όπως maxus standart και hunter ,βγήκαν με κοντητερους με αφορμή κάποια αμερικανικά φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια.
Κατά πολύ ανοιχτοτερη τουφέκια σε σχέση με αερίων ,όχι καλές συγκεντρώσεις από ** και πάνω. Είναι εταιρία που επιλέγει σε όλα της τα μοντέλα τα ίδια μέταλλα.σε σχέση με το 725 που έχει την ίδια γεωμετρία στις Κάννες του και τα ίδια τσοκ,σε δύναμη και συγκεντρώσεις καμία σχέση.

υγ Ακόμα και αλλαγή στις Μοίρες γωνίες των κώνων να είχε γίνει,δεν δικαιολογούνται τέτοια κενά και όχι μονο
Όποτε μπορέσω θα κάνω μια δοκιμή με το 3άρι τσόκ που έχει στα 36,5 με 32γρ. Νο 6, να δούμε τι κάνει. Έχω κι εγώ περιέργεια, γιατί έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Να δώ κατανομή σκαγιών και συγκέντρωση %. Θα επικαλεστώ βοήθεια του @gvp9000 .

Όποτε μπορέσω θα κάνω μια δοκιμή με το 3άρι τσόκ που έχει στα 36,5 με 32γρ. Νο 6, να δούμε τι κάνει. Έχω κι εγώ περιέργεια, γιατί έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Να δώ κατανομή σκαγιών και συγκέντρωση %. Θα επικαλεστώ βοήθεια του @gvp9000 .
Μετρήστε τα

Αν και καλό θα ήταν να μην μετατραπούν κι άλλα θέματα σε βλητικες δοκιμές μπενελι Τιμ

Φιλικα

Αν κάνεις με κάνα Carlson θα είναι πολύ καλή τουφεκια

Τώρα αυτό ότι καμιά εταιρεία κατασκευής όπλων δεν ξέρει να κατασκευάζει τσοκ δεν είναι λίγο μ@λ@κια; Να χρειάζεσαι κάτι εξεζητημένο εντάξει αλλά όλα άχρηστα;
Καταρχήν οι Αμερικάνοι δεν ρίχνουν φυσίγγια με αρχδ.
Αυτές οι εταιρίες θέλουν να καλύψουν όλες τις αγορές με τις δικές του απαιτήσεις.
Το βασικότερο , βγάζουν πολλά περισσότερα από την πώληση της επονυμιας και της πατέντας σχεδιασμού από 2ες εταιρίες παραγωγής τσοκ.

QUOTE="Benelli l.h., post: 963334, member: 2119"]
Αφού όλοι οι μπραουνακιδες δάγκωναν τα σίδερα από την αναμονή της μαξους 2 μόνο αν την έφερνε σε προσφορά για να αδειάσει τις αποθήκες η Browning θα είχε μέλλον και πωλήσεις, όπως έκανε η benelli με την m1 μια φοβερή προσφορά για τέτοιο όπλο.
[/QUOTE]

"Για τέτοιο όπλο",με συγχωρείς, καλοπροαίρετα ρωτάω,την έχεις δει από κοντά?

Back