το εχω ξαναπεί δεν είναι ο ποιο πετυχημένος πρώτα βαζω της beretta Α400 και μετα αυτόν, και το λεω γιατι ειχα και τα δυο οπλα δεν τον θεωρό καλύτερο ακόμη και απο της 391. Αλλα ειναι αξιόπιστοςΟ πιο πετυχημένος μηχανισμός σε όπλα αερίων!
το εχω ξαναπεί δεν είναι ο ποιο πετυχημένος πρώτα βαζω της beretta Α400 και μετα αυτόν, και το λεω γιατι ειχα και τα δυο οπλα δεν τον θεωρό καλύτερο ακόμη και απο της 391. Αλλα ειναι αξιόπιστοςΟ πιο πετυχημένος μηχανισμός σε όπλα αερίων!
Δημήτρη δεν είναι όπως τα λες ακριβός συγκρίνεις ένα όπλο το 750€ με ένα όπλο τον 1800€ επόμενο είναι ότι θα έχει διαφορές στην πιο ποιότητα αν θες μια μέρα σε προκαλώ να λύσουμε την δικιά μου που είναι στα ίδια χρήματα με την maxus 2 και εκεί θα δεις την διαφορά στην ποιότητα που προσφέρει η Benelli. Θα δεις όλα τα κομμάτια του όπλου τέλεια φορμαρισμένα και λιασμένα ενώ στην maxus θα είναι αφρεζαριστα με ελάχιστη δουλειά στο τελείωμα αυτό το κάτι παραπάνω που προσφέρει η Benelli αλλά και η beretta. Και στο ξαναλέω είχα τα 2 όπλα και την Benelli έχω τώρα. Και επειδή τα είδα πέρσι μόλις είχε βγει η maxus 2 και ήταν να πάρω την A5 η την black eagle 3 είδα πως είναι μέσα τα όπλα. Καλά και αξιόπιστα τα browning ποιοτικά δεν λέω θα τα αγόραζα και εγώ! Αλλά πρέπει να λεμε και τα σωστά την ποιότητα κατασκευής και συναρμογής της Benelli στα καλά μοντέλα της δεν την έχει.Καθότι όλα κακώς είναι υπερτιμημένα,σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο σε ποιότητα και κάθε άλλη άποψη.
Μ1 προσφοράς.κυριολεκτικα ότι περισεψε από ανταλλακτικά και κάννες μ2 στις αποθήκες από υπερπαραγωγή.στα πλαστικά φαίνονται ακόμα και οι γραμμές από τα καλούπια του πλαστικού.
Μόνο και μόνο η σύγκριση σε βαφές και ποιότητα κατασκευής,ακόμα και η στιβαρότητα και η ποιότητα των πλαστικών στα Μπράουνινγκ είναι μέρα με τη νύχτα φίλε,τι να λένε.
Δεν νομίζω να αποκτήσει ποτέ τόσο μεγάλα κενά. Το καλύτερο σύστημα συναρμολόγισης για μένα μετά τις Vinci και της Beretta με μισή στροφή.Προσωπικά ανάμεσα στα 2 μοντέλα maxus θα προτιμούσα το 2 λόγω του κλασικού συστήματος με την καστάνια για το δέσιμο της πάπιας. Στο maxus 1 μετά από χρόνια θα κλειδώνει το ίδιο; η θα αποκτήσει κενά και θα παίζει; ένας λόγος που είχα αγοράσει την sx3 ήταν αυτός και δε πήρα το maxus1.
Κανα Λάμπρο ή rio θα βάλω.ότι θες ρε φίλε ... το θέμα είναι τι φυσίγγι θα βάλεις μέσα ...
άσε να κάνουν πρώτα οι άλλοι δοκιμές που τα βλέπουν στον ύπνο τους, να μας πουν και τα φυσίγγια που έριξαν και μετά να ιδρώσουμε λιγάκι και εμείς.
Προσωπικά ανάμεσα στα 2 μοντέλα maxus θα προτιμούσα το 2 λόγω του κλασικού συστήματος με την καστάνια για το δέσιμο της πάπιας. Στο maxus 1 μετά από χρόνια θα κλειδώνει το ίδιο; η θα αποκτήσει κενά και θα παίζει; ένας λόγος που είχα αγοράσει την sx3 ήταν αυτός και δε πήρα το maxus1.
Κανα Λάμπρο θα βάλω.
Ok. Με mod και im θα ρίξω. Μ' αυτά συνοδεύεται το όπλο (η φτηνή έκδοση που έχω). Τώρα πότε ο Θεός κι η ψυχή μου. Θα ρίξω όμως γιατί τρωγομαι. Πω πω φίλε φαντάσου να βγει καλο. Βάση αυλού (18.7) το im είναι lm και το mod μεταξύ ic και skeet.
Θα σε φάνε ζωντανό ...
Μόνο τα Beretta τα πάνε καλά αυτά.
Ρίξε αν θες το μπλε #6 με mod και full.
To έχει ρίξει ο Λεο με την Α300 και εγώ με την 1187 και την Μ2.
του φίλου έσπασε η παπια στον δευτερο χρονο και πηρε συνθετική παπια, και στα 5 χρονια το κοντακι και πηρε συνθετικο και αυτοΔεν νομίζω να αποκτήσει ποτέ τόσο μεγάλα κενά. Το καλύτερο σύστημα συναρμολόγισης για μένα μετά τις Vinci και της Beretta με μισή στροφή.
Η πάπια το καταλαβαίνω, το κοντάκι πως;του φίλου έσπασε η παπια στον δευτερο χρονο και πηρε συνθετική παπια, και στα 5 χρονια το κοντακι και πηρε συνθετικο και αυτο
άνοιξε έκανε ράγισμα απο μπροστάΗ πάπια το καταλαβαίνω, το κοντάκι πως;
Με φλατΕρώτηση που μου γεννήθηκε από την αγγελία του Μύρου. Οι maxus 1 έβγαιναν με φλατ ρίγα ή με την υπερυψωμένη που βγαίνουν και οι 2?
Δε θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι δεν ήταν τελείως φλατΜε φλατ