Browning Team

Αυτά τα λένε. Τι θέλεις?
Κανένα κουκλάκι ελαφρύ πλάγιο δεν θα με χάλαγε είτε 12 είτε 20

Οκ δεν καίγομαι απλά είναι μια πιθανότητα στο μυαλό μου γιατί αρχίζουν και μαζεύονται τα τουφεκια και δεν προλαβαίνω καν να τα κυνηγήσω

Η maxus 1 είναι καλό όπλο και δυστυχώς δυσεύρετο.
Την είχα και την έδωσα δεν είδα και κάτι το ιδιαίτερο μετά που πήρα την Α400 unico την βάζω δυο σκαλιά επάνω και σε ποιότητα αλλά και σε Τουφεκιά και το κυριότερο δεν χρειαζόσουν τσοκ αφτερ μάρκετ

Την είχα και την έδωσα δεν είδα και κάτι το ιδιαίτερο μετά που πήρα την Α400 unico την βάζω δυο σκαλιά επάνω και σε ποιότητα αλλά και σε Τουφεκιά και το κυριότερο δεν χρειαζόσουν τσοκ αφτερ μάρκετ
Πολύ καλή τουφεκια έχει απλά όχι με το μαμά τσοκ όταν έβαλα τα καρσονς είδα ωραία πράγματα.

Ποιότητα πράγματι ήθελε σκαλι πάνω σε κάποια πραγματάκια

Θα συμφωνήσω. Δεν ηταν το δυνατό της σημείο η ποιότητα, αλλα απο ανάκρουση και ταχυτητα γεμισματος πολυ καλή. Εμένα μου φαινόταν και κάπως πιο βαριά η σκανδάλη απ τα ιταλικά, αλλα οκ αυτό είναι και συνήθεια.

Θα συμφωνήσω. Δεν ηταν το δυνατό της σημείο η ποιότητα, αλλα απο ανάκρουση και ταχυτητα γεμισματος πολυ καλή. Εμένα μου φαινόταν και κάπως πιο βαριά η σκανδάλη απ τα ιταλικά, αλλα οκ αυτό είναι και συνήθεια.
Καλά δεν θεωρώ ότι είχε διαφορά στην ανάκρουση με την Α400 με ξύλινο κοντακι η ήταν τόσο μικρή που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά

Καλά δεν θεωρώ ότι είχε διαφορά στην ανάκρουση με την Α400 με ξύλινο κοντακι η ήταν τόσο μικρή που δεν καταλαβαίνεις την διαφορά
Δεν έχω ρίξει με α400 για να ξέρω τη διαφορά, σίγουρα όμως κλωτσαγε λιγοτερο απ την xlr5.

Λίγο παραπάνω κλοτσαει η α400 σε περίπτωση που δεν έχει κικοφ

Μικρή διαφορά αλλά ανά ρίξεις εναλλάξ με ίδια φυσίγγια το καταλαβαίνεις

Όχι ότι η α400 έχει θέμα όλη μέρα ρίχνεις αν χρειαστεί

Λίγο παραπάνω κλοτσαει η α400 σε περίπτωση που δεν έχει κικοφ

Μικρή διαφορά αλλά ανά ρίξεις εναλλάξ με ίδια φυσίγγια το καταλαβαίνεις

Όχι ότι η α400 έχει θέμα όλη μέρα ρίχνεις αν χρειαστεί
ξέρεις τώρα ψειρίζουμε την μαϊμου κουβέντα να γίνεται 😂😂😂

Την εχω ζαχαρωσει ήδη...
Πάρτη. Είναι ωραίες οι μπερετουλες. Εγώ δοκίμασα τη γριά που αγόρασα (390) και ήταν φανταστική. Η Α400 είναι πολύ γλυκιά. Έχω δοκιμάσει την εξπλορ λάιτ πριν χρόνια και ήταν όνειρο στο ριξιμο

Πάρτη. Είναι ωραίες οι μπερετουλες. Εγώ δοκίμασα τη γριά που αγόρασα (390) και ήταν φανταστική. Η Α400 είναι πολύ γλυκιά. Έχω δοκιμάσει την εξπλορ λάιτ πριν χρόνια και ήταν όνειρο στο ριξιμο
Θα παω αυριο να την ξαναδω

Back