Browning Team

Τώρα αυτό ότι καμιά εταιρεία κατασκευής όπλων δεν ξέρει να κατασκευάζει τσοκ δεν είναι λίγο μ@λ@κια; Να χρειάζεσαι κάτι εξεζητημένο εντάξει αλλά όλα άχρηστα;
Ξέρουνε αλλά συνήθως βάζουν κάτι φθηνό

Και το πιο σημαντικό ότι έχουν σύσφιξη με τα ατσάλινα κατά νου με αποτέλεσμα ειδικά στα μπραουνιγκ να είναι πολύ πιο ανοιχτά στα μολύβια

Εμένα η μαξους τουλάχιστον ήταν μέρα με νύχτα

Αφού όλοι οι μπραουνακιδες δάγκωναν τα σίδερα από την αναμονή της μαξους 2 μόνο αν την έφερνε σε προσφορά για να αδειάσει τις αποθήκες η Browning θα είχε μέλλον και πωλήσεις, όπως έκανε η benelli με την m1 μια φοβερή προσφορά για τέτοιο όπλο.
Καθότι όλα κακώς είναι υπερτιμημένα,σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο σε ποιότητα και κάθε άλλη άποψη.
Μ1 προσφοράς.κυριολεκτικα ότι περισεψε από ανταλλακτικά και κάννες μ2 στις αποθήκες από υπερπαραγωγή.στα πλαστικά φαίνονται ακόμα και οι γραμμές από τα καλούπια του πλαστικού.

Μόνο και μόνο η σύγκριση σε βαφές και ποιότητα κατασκευής,ακόμα και η στιβαρότητα και η ποιότητα των πλαστικών στα Μπράουνινγκ είναι μέρα με τη νύχτα φίλε,τι να λένε.

QUOTE="Benelli l.h., post: 963334, member: 2119"]
Αφού όλοι οι μπραουνακιδες δάγκωναν τα σίδερα από την αναμονή της μαξους 2 μόνο αν την έφερνε σε προσφορά για να αδειάσει τις αποθήκες η Browning θα είχε μέλλον και πωλήσεις, όπως έκανε η benelli με την m1 μια φοβερή προσφορά για τέτοιο όπλο.

"Για τέτοιο όπλο",με συγχωρείς, καλοπροαίρετα ρωτάω,την έχεις δει από κοντά?
[/QUOTE]
Εγώ βλέπω ένα αξιόπιστο όπλο που δεν φοβάται τίποτα από μια μεγάλη εταιρεία σε καταπληκτική τιμή ,εσένα τι δεν σου άρεσε;

Εγώ βλέπω ένα αξιόπιστο όπλο που δεν φοβάται τίποτα από μια μεγάλη εταιρεία σε καταπληκτική τιμή ,εσένα τι δεν σου άρεσε;
[/QUOTE]
Γιατί η browning δεν βγάζει αξιόπιστα όπλα;
Το μεγάλη εταιρία,δεν την επιβράβευσε σε κάτι το οποίο είναι ένα συνονθύλευμα από ότι έχει περισσέψει.μεχρι και οι σκανδαλες ετρηζαν. Η γραμμές από τα καλούπια στα πλαστικά δεν είναι κάτι,από παλιούς sbe,κάννες μ2...
Για φλάντζες δε γνωρίζω αλλά εάν δεν υπάρχουν ...σε όποιον κάτσει κέντρο οκ..αλλιώς βάρα ψηλά κι αγναντευε

Ξέρουνε αλλά συνήθως βάζουν κάτι φθηνό

Και το πιο σημαντικό ότι έχουν σύσφιξη με τα ατσάλινα κατά νου με αποτέλεσμα ειδικά στα μπραουνιγκ να είναι πολύ πιο ανοιχτά στα μολύβια

Εμένα η μαξους τουλάχιστον ήταν μέρα με νύχτα
Μπορεί επειδή είμαι μέτριος κυνηγός αν δεν μου κάνει το 4 σε πυκνότητα να δοκίμαζα το 3 ,η για κάποιο πιο απαιτητικό κυνήγι μακρινές τουφεκιές κάτι αφτερ , αλλά σε καμιά περίπτωση όλα .(γνώμη μου)

Όλες πλέον έχουν ίδιους κώνους.τα πρώτα μοντέλα όπως οι πρώτες Μάξους είχαν βγει με μεγάλους κώνους. Γενικά τα Μπράουνινγκ είναι πιο "ανοιχτά όπλα" ,δεν αναφέρομαι όμως σε κάτι τέτοιο.
Κατάλαβα.... Ευχαριστώ!

Το μεγάλη εταιρία,δεν την επιβράβευσε σε κάτι το οποίο είναι ένα συνονθύλευμα από ότι έχει περισσέψει.μεχρι και οι σκανδαλες ετρηζαν. Η γραμμές από τα καλούπια στα πλαστικά δεν είναι κάτι,από παλιούς sbe,κάννες μ2...
Για φλάντζες δε γνωρίζω αλλά εάν δεν υπάρχουν ...σε όποιον κάτσει κέντρο οκ..αλλιώς βάρα ψηλά κι αγναντευε
[/QUOTE]
Τι να σου πω δυο benelli έχω καλά βαρανε,όσο για το comfort ,μεγάλη ανακάλυψη δεν υπάρχει περίπτωση να φας χτύπημα στο μάγουλο από μη σωστή επωμιση.

[/QUOTE]

Δεν ξέρω.και από εδώ και από κοντά πέρα από τις σούπερ ουαου τιμές και τις αποκλίσεις τους που είναι πιο ουαου ακόμα και σε προσφορές,η μόνη που αξίζει τα χρήματα της είμαι αυτή που λες.
Είναι μια σούμα κυριολεκτικά από ανταλλακτικά που καμία σχέση δεν έχουν με τα μαμά parts που ήταν πάνω σε παλαιότερα μοντέλα.
Κάννες και τα 3 ίδιες από μ2.καμια καινοτομία παραπάνω.

Ίσως το αντικλικ στο νέο μοντέλο +300€ παραπάνω,έτσι πρόστιμο επειδή το φτιάξαν 40 χρόνια μετα

Attachments

• IMG_20240125_202344.jpg
    IMG_20240125_202344.jpg
    102,6 KB · Προβολές: 18
  • IMG_20240125_202328.jpg
    IMG_20240125_202328.jpg
    80 KB · Προβολές: 18
  • IMG_20240125_202305.jpg
    IMG_20240125_202305.jpg
    66,3 KB · Προβολές: 18
Μπορεί επειδή είμαι μέτριος κυνηγός αν δεν μου κάνει το 4 σε πυκνότητα να δοκίμαζα το 3 ,η για κάποιο πιο απαιτητικό κυνήγι μακρινές τουφεκιές κάτι αφτερ , αλλά σε καμιά περίπτωση όλα .(γνώμη μου)

Θα κάνεις δουλειά δεν το συζητάμε απλά πραγματικά αυτά τα όπλα αξίζει να πάρεις ένα .

Στην μπερετα πχ δεν έχω πάρει γιατί είναι μια χαρά μόνο ένα 4 πήρα που δεν είχε πάλι το μαμά

Δεν ξέρω.και από εδώ και από κοντά πέρα από τις σούπερ ουαου τιμές και τις αποκλίσεις τους που είναι πιο ουαου ακόμα και σε προσφορές,η μόνη που αξίζει τα χρήματα της είμαι αυτή που λες.
Είναι μια σούμα κυριολεκτικά από ανταλλακτικά που καμία σχέση δεν έχουν με τα μαμά parts που ήταν πάνω σε παλαιότερα μοντέλα.

Ίσως το αντικλικ στο νέο μοντέλο +300€ παραπάνω,έτσι πρόστιμο επειδή το φτιάξαν 40 χρόνια μετα
[/QUOTE]
Φίλε αυτά στα λέω γιατί η browning ούτε λίφτινγκ κάνει στα μοντέλα της,ούτε καμία έκπτωση στα υλικά που δουλεύει.και δεν υπάρχει μοντέλο της που να μην έχει έστω κάποια ελάχιστη διαφορά στην αρχιτεκτονική της κάννης του,ακριβώς για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

[/QUOTE]
Εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση λάθος κατάλαβες, επειδή έγινε κουβέντα για ένα παλιό μοντέλο της browning γιατί δεν κυκλοφορεί ακόμα ενώ ήταν καλό και από ερωτήσεις κάποιων που ενδιαφέρονταν για μαξους ρωτούσαν να πάρω την 1 η να περιμένω την 2 και οι απαντήσεις ήταν υπέρ της 2 . Γι'αυτό είπα ότι χωρίς κάποια προσφορά όπως της m1 σε κανονικές τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμηθεί παλιό μοντέλο .

[/QUOTE]
Κλικ κάνει στους άσχετους με το οπλο .

Κλικ κάνει στους άσχετους με το οπλο .
Επιτελους έβγαλαν κι ένα με τους εξοικειωμένους με τα πρώτα τους
[/QUOTE]
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς πάντως σε ένα καινούργιο όπλο καλό είναι να διαβάζεις το εγχειρίδιο καλής λειτουργίας .Όχι επειδή ειχα αερίων αν πάρω αδράνειας θα κάνω τον ίδιο χειρισμό και το αντίθετο.

Όποτε μπορέσω θα κάνω μια δοκιμή με το 3άρι τσόκ που έχει στα 36,5 με 32γρ. Νο 6, να δούμε τι κάνει. Έχω κι εγώ περιέργεια, γιατί έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια. Να δώ κατανομή σκαγιών και συγκέντρωση %. Θα επικαλεστώ βοήθεια του @gvp9000 .
ότι θες ρε φίλε ... το θέμα είναι τι φυσίγγι θα βάλεις μέσα ...
άσε να κάνουν πρώτα οι άλλοι δοκιμές που τα βλέπουν στον ύπνο τους, να μας πουν και τα φυσίγγια που έριξαν και μετά να ιδρώσουμε λιγάκι και εμείς.

Τώρα αυτό ότι καμιά εταιρεία κατασκευής όπλων δεν ξέρει να κατασκευάζει τσοκ δεν είναι λίγο μ@λ@κια;
Τα σκορπάει λίγο για να βαράνε καλά οι "ατζαμήδες".
Ωραίο όπλο, θανατερό.

Και η πλάκα είναι ότι δεν κάνω πλάκα.

Back