Άσε μας ν'αγιάσουμε!
Ουσιαστική διαφορά,δεν νομίζω.Έχει κάποια διαφορά αυτό με το 525?
Πολύ καλό άριστο αλλά δεν μπορείς να το λες καινούριο εφόσον έχει βγάλει άδεια κατοχής μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση ναι.
διαβασα μια παρουσίαση για το gts έλεγε ότι είναι πολύ καλή η ποιότητα κατασκευής στις Κάνες, βαφή σύγκλιση μεγάλους και γυαλισμένους κονουςΟυσιαστική διαφορά,δεν νομίζω.
Μόνο στα ξύλα και στο σκάλισμα στη βάση.
Και τα δύο,κάννες back bored πρέπει να έχουν.
Φιλε γραφουν "τιμια" γι αυτα τα τσοκακια αλλα στα διαφορα μοντελα οπλων αυτο δεν ισχυει. Πρωτων οπως εγραψες βαση μετρησης και δευτερον βαση λειτουργιας που παιζει μεγαλο ρολο.Τελικά τα browning τι αυλό έχουν? 18,7 ή 18,8? Έχω κι απ΄ τα δύο. Το 425 έχει 18,8 με inv+ και η Α5 18,7 με inv ds. Το αναγράφουν στις κάννες τους. Τα after market τσοκ με τι βάση αυλού φτιάχνονται? Θα πρέπει ο αγοραστής να μετράει? Εγώ που πήρα gemini για το 425 είναι για αυλό 18,7. Πήρα 2 lm και τελικά είναι mod. Άρα έδωσα 100 ευρώ για δύο τσόκ που δεν ήθελα.
Υπάρχουν και browning με αυλό 18,4. Οπως το δικό μου το 325Τελικά τα browning τι αυλό έχουν? 18,7 ή 18,8? Έχω κι απ΄ τα δύο. Το 425 έχει 18,8 με inv+ και η Α5 18,7 με inv ds. Το αναγράφουν στις κάννες τους. Τα after market τσοκ με τι βάση αυλού φτιάχνονται? Θα πρέπει ο αγοραστής να μετράει? Εγώ που πήρα gemini για το 425 είναι για αυλό 18,7. Πήρα 2 lm και τελικά είναι mod. Άρα έδωσα 100 ευρώ για δύο τσόκ που δεν ήθελα.
Μπερδεμα...εχουμε μπει όλοι μας σε μια διαδικασια να μετραμε να κοβουμε και να ραβουμε...μλκιες....γι αυτο θα χτυπησω το 400αρι (χάπι) να μην ξανασχοληθω με όλα αυτα....εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα σε τσοκ κλπ που στην τελικη καθονται. Πεταμενα λεφτα κ μυαλο δεν βάζουμεΤελικά τα browning τι αυλό έχουν? 18,7 ή 18,8? Έχω κι απ΄ τα δύο. Το 425 έχει 18,8 με inv+ και η Α5 18,7 με inv ds. Το αναγράφουν στις κάννες τους. Τα after market τσοκ με τι βάση αυλού φτιάχνονται? Θα πρέπει ο αγοραστής να μετράει? Εγώ που πήρα gemini για το 425 είναι για αυλό 18,7. Πήρα 2 lm και τελικά είναι mod. Άρα έδωσα 100 ευρώ για δύο τσόκ που δεν ήθελα.
Συμφωνω εν μερη,αν και εξαρταται που θελει να φτασει ο καθενας γιατι σημερα δινεται αυτο το πλεονεκτημα.Το καλύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι σταθερά τσοκ και παίξιμο με φυσίγγια.
Εχει φιλος citori 1976 αγορασμενο *-** 76 ποντους αχρωμιωτο.Το καλύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι σταθερά τσοκ και παίξιμο με φυσίγγια.
Όπως το πες και δεν σου μπαίνουν τα δαιμόνια ένα κάρο λεφτά έχω δώσει και γω στις μαλακιες ενω το μερκελ.με.σταθερα τσοκ τα χωνεύει όλα...Το καλύτερο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι σταθερά τσοκ και παίξιμο με φυσίγγια.