Εεε ναι, αμα το ειχε ομως η benelli, θα λεγανε οι μπενελλακιδες, τι πρωτοποριακο συστημα και τι τεχνολογια εχουν οι Ιταλοι......Αχρειαστο.
Παρα πολύ ωραίο. Εγώ θα το έπαιρνα. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι με συνθετικά.
Ασημενια ομορφη βαση, τα πλαστικα δεν ξερω απο κοντα πως ειναι αλλα δεν δειχνουν και τοσο ομορφα (στα ματια μου), και η σκανδαλη ''χρυση'' σαν τη μυγα στο γαλα........
Αυτην την παραφωνια ποιος φωστηρας την αποφασισε....... και η σκανδαλη ''χρυση'' σαν τη μυγα στο γαλα........
Για όσους τους αρέσουν τα πλαστικά είναι ότι πρέπει
Δεν το συνήθισα ποτέ μόνιμα το έκανα όπως με της άλλες πιθανόν λόγο συνήθειας. Δεν είναι αχρείαστο αλλά πρέπει να το συνηθίσεις.Για το σύστημα Speed Loading της Browning, τι γνώμη έχετε; Με δεδομένο ότι είναι αρκετά παλιό, πώς και δεν μπήκε στον κόπο κάποια άλλη εταιρεία να βγάλει κάτι παρόμοιο;
Είσαι σίγουρος ότι αν ζούσε σήμερα δεν θα έβαζε πλαστικά στα όπλα του ;Οι εφευρέτες πιστεύω δεν έχουν κολλήματα.Δεν πάει άλλο.Σηκώνομαι!
View attachment 86631
Θέλω να πιστεύω,πως όχι.Είσαι σίγουρος ότι αν ζούσε σήμερα δεν θα έβαζε πλαστικά στα όπλα του ;Οι εφευρέτες πιστεύω δεν έχουν κολλήματα.
Ας είχα τα λεφτά να πάρω ένα Dickson και θα σου'λεγα εγώ,αν το έβγαζα στην Πέρδικα...Έκαστο στο είδος του έχω να πω. Δεν νομίζω κανένας από μας να ήταν τόσο τρελός που θα πήγαινε όπλο τουλάχιστον 4.000 ευρώ στο βάλτο ή στα πουρνάρια. Εκτός κι αν έβγαζε τόσα σε μια μέρα.
2500 € έχει το πλαστικό βασική έκδοση ούτε σκαλίσματα ,ούτε περιττά στολίδια ότι πρέπει για τα δύσκολα.Έκαστο στο είδος του έχω να πω. Δεν νομίζω κανένας από μας να ήταν τόσο τρελός που θα πήγαινε όπλο τουλάχιστον 4.000 ευρώ στο βάλτο ή στα πουρνάρια. Εκτός κι αν έβγαζε τόσα σε μια μέρα.
Παντού πάνε Νίκο και δεν παθαίνουν και τίποτα εάν τα φροντίσεις όπως πρέπει μετάΈκαστο στο είδος του έχω να πω. Δεν νομίζω κανένας από μας να ήταν τόσο τρελός που θα πήγαινε όπλο τουλάχιστον 4.000 ευρώ στο βάλτο ή στα πουρνάρια. Εκτός κι αν έβγαζε τόσα σε μια μέρα.
Το ξέρω. Με όπλο με ξύλινα κυνηγάω. Απλά δεν θα μου πήγαινε καρδιά να πάθει τίποτα, ειδικά αν έδινα και πολλά χρήματα για να το αγοράσω.Παντού πάνε Νίκο και δεν παθαίνουν και τίποτα εάν τα φροντίσεις όπως πρέπει μετά
Μπορεί ώρες ώρες να είναι βαρετό και να θέλει χρόνο για να γίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Μόνο από πέσιμο μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά μιά κι'έξω