Last edited:
ΕτσιΌπως το πες και δεν σου μπαίνουν τα δαιμόνια ένα κάρο λεφτά έχω δώσει και γω στις μαλακιες ενω το μερκελ.με.σταθερα τσοκ τα χωνεύει όλα...
Εάν δεν μετρήσεις με αυλόμετρο για κανένα δεν μπορείς να είσαι σίγουροςΤελικά τα browning τι αυλό έχουν? 18,7 ή 18,8? Έχω κι απ΄ τα δύο. Το 425 έχει 18,8 με inv+ και η Α5 18,7 με inv ds. Το αναγράφουν στις κάννες τους. Τα after market τσοκ με τι βάση αυλού φτιάχνονται? Θα πρέπει ο αγοραστής να μετράει? Εγώ που πήρα gemini για το 425 είναι για αυλό 18,7. Πήρα 2 lm και τελικά είναι mod. Άρα έδωσα 100 ευρώ για δύο τσόκ που δεν ήθελα.
Το 425 που έχεις έβγαινε με 18,8 αυλό και ήταν μία έκδοση που στόχευε πιο πολύ για την αμερικάνικη αγορά!!!Τελικά τα browning τι αυλό έχουν? 18,7 ή 18,8? Έχω κι απ΄ τα δύο. Το 425 έχει 18,8 με inv+ και η Α5 18,7 με inv ds. Το αναγράφουν στις κάννες τους. Τα after market τσοκ με τι βάση αυλού φτιάχνονται? Θα πρέπει ο αγοραστής να μετράει? Εγώ που πήρα gemini για το 425 είναι για αυλό 18,7. Πήρα 2 lm και τελικά είναι mod. Άρα έδωσα 100 ευρώ για δύο τσόκ που δεν ήθελα.
Άσε τα δέκατα του χιλιοστού και δες αν σου αρέσουν στον πίνακα ,όλα τα άλλα είναι θολούρα στο μυαλό και ζημιά στη τσέπη .Τελικά τα browning τι αυλό έχουν? 18,7 ή 18,8? Έχω κι απ΄ τα δύο. Το 425 έχει 18,8 με inv+ και η Α5 18,7 με inv ds. Το αναγράφουν στις κάννες τους. Τα after market τσοκ με τι βάση αυλού φτιάχνονται? Θα πρέπει ο αγοραστής να μετράει? Εγώ που πήρα gemini για το 425 είναι για αυλό 18,7. Πήρα 2 lm και τελικά είναι mod. Άρα έδωσα 100 ευρώ για δύο τσόκ που δεν ήθελα.
Και εγώ το δικό μου Δημήτρη από 3-1 θα το κάνω 3-2 μόλις τελειώσει το κυνήγι.Εχει φιλος citori 1976 αγορασμενο *-** 76 ποντους αχρωμιωτο.
3 γενιες σε λαγο και υδροβια .
Θα εκανα την ιδια επιλογη σε **-***
Φιλε απ οσο θυμαμαι ειναι 3,5 γιατι εχει γνωστος.ειναι λιγο πιο βαρυτο gp αν θυμαμαι καλα ακομα πιο βαρυ και μεγαλυτερους κώνουςδιαβασα μια παρουσίαση για το gts έλεγε ότι είναι πολύ καλή η ποιότητα κατασκευής στις Κάνες, βαφή σύγκλιση μεγάλους και γυαλισμένους κονους
Αυλος ο κλασικός 18.8 και τσοκ ινβεκτορ πλας
Σου σκορπαει με διαφορα φυσιγγια το φουλ;Και εγώ το δικό μου Δημήτρη από 3-1 θα το κάνω 3-2 μόλις τελειώσει το κυνήγι.
Απλά το φουλ το ήθελα για τον λαγό επειδή καθόμουν σε καρτέρι. Τώρα που κυνηγώ μόνο τσιχλοκότσυφα, φάσσες πιστεύω ότι θα με βολέψει περισσότερο.Σου σκορπαει με διαφορα φυσιγγια το φουλ;
δεν έχουμε αφήσει χαρτόνια από παλέτες....τα εχουμε εξαφανίσει με δοκιμές.Άσε τα δέκατα του χιλιοστού και δες αν σου αρέσουν στον πίνακα ,όλα τα άλλα είναι θολούρα στο μυαλό και ζημιά στη τσέπη .
Άστο όπως είναι.Και εγώ το δικό μου Δημήτρη από 3-1 θα το κάνω 3-2 μόλις τελειώσει το κυνήγι.
Η remington εχει βγαλει μεμονομενες γλωσσες τροφοδοσιας που πανω κατω λειτουργουν ετσι.Για το σύστημα Speed Loading της Browning, τι γνώμη έχετε; Με δεδομένο ότι είναι αρκετά παλιό, πώς και δεν μπήκε στον κόπο κάποια άλλη εταιρεία να βγάλει κάτι παρόμοιο;
Κορυφή έτσι έπρεπε να γεμίζουν όλα τα όπλαΓια το σύστημα Speed Loading της Browning, τι γνώμη έχετε; Με δεδομένο ότι είναι αρκετά παλιό, πώς και δεν μπήκε στον κόπο κάποια άλλη εταιρεία να βγάλει κάτι παρόμοιο;
Αχρειαστο.Για το σύστημα Speed Loading της Browning, τι γνώμη έχετε; Με δεδομένο ότι είναι αρκετά παλιό, πώς και δεν μπήκε στον κόπο κάποια άλλη εταιρεία να βγάλει κάτι παρόμοιο;
Έτσι ακριβώς....Εγώ πάλι μιας κ δεν το έχω συνηθίσει, δεν το έχω χρησιμοποιήσει κ ποτέ δύο χρόνια τώρα... Όπως μάθεις...
Αυτό που με χαλάει εμένα είναι που δεν μπορείς να αλλάξεις φυσίγγι στην θαλάμη αν δεν τραβήξεις μοχλούς κ τροχαλίες... Κ το χειρότερο είναι ότι αν ξεχάσεις να ξαναφέρεις το μοχλό στην σωστή θέση ρίχνει μόνο μια μετά
Στις τριάρες που ρίχνουν μερικοί χρειάζεται!Αχρειαστο.
Δεν αλλάζει κάτι δραματικά!Στις τριάρες που ρίχνουν μερικοί χρειάζεται!