Αυτό θεωρω κ εγω σαν επιθυμητο ανοιγμα τουφεκιας στα 20 μετρα για κυνηγι φερμας!1,2 x1,2 .xm.
Αν είμαστε σχετικά πάνω στο θήραμα, δεν γλυτώνει τίποτα![]()
Και πρώτο οχταρι / επταρι στην περδικα.To 36 οι εταιρίες το βγάζουν για μπεκάτσα, ο καθένας όμως επιλέγει που θα το ρίξει. Άλλος τα θέλει για μπεκάτσα, άλλος για παπιά στο σούρουπο κτλ.
Ωραιοτατες ντουφεκιές.Γιατι λες οτι δεν δουλευουν? Δεν ανοιγουν αρκετα την τουφεκια εννοεις?
Η αληθεια ειναι οτι επειδη το 725 που εχω ειναι με 76αρες κανες, το χρησιμποιω μονο στο καρτερι κ δεν το εχω κυνηγησει με διασπορας... Εχω δοκιμασει ομως καποια διασπορας σε πινακα για το περιοδικο κ σου ανεβαζω ενδεικτικα καποιες τουφεκιες...
Μην περιμενεις να παρεις τρελλη διασπορα πριν τα 20 μετρα, δεν φταιει το οπλο, απλα δεν γινεται με τα φυσιολογικα διαπσορας, μονο με τα αποκεντρωτικα...
Τουφεκιες στα 17 μετρα με τσοκ Ic Ιnvector Ds... Ο ροζ κυκλος ειναι 76 εκατοστα...
3Α διασπορας 32γρ ν9
Lambro Tordo 32 γρ διασπορας ν8,5
Νsi dispersante 32 γρ ν9
Κ εδω τουφεκιες στα 20 μετρα με τσοκ Cyl Invector Ds... Ο πινακας ειναι 1,2 χ 1,2 εκ...
Alectoris Gold διασπορας 36 γρ ν8
Lambro Κιτρινο διασπορας 36γρ ν8
Gorilla tecna edition 36 γρ διασπορας ν8
![]()
Με στενους αυλους τύπου Μπερεττα (18,3-18,4) ποτέ δεν είχα πρόβλημα στις κατανομες των φυσιγγιων διασπορας με κυλινδρο.Αρη τα αποκεντρωτικα τα εχω δουλεψει μονο με το 2 τσοκ μαμα κ μου αφηνουν τα πουλια τραυματισμένα κ τα κενα στον πινακα (βασει της browning 2μαμα=demi)!Mε το ic σε δοκιμη στα 15 μετρα πρωτη φορα ηταν για κλαματα το ανοιγμα περναγε ολη η μπεκατσα από μεσα σε 3 τουλάχιστον σημεια του χαρτονιου!Την λυση οπωσ γραφω ποιο πανω την εχω βρει απλα τρελαίνομαι να ακουω συναδελφους να δουλευουν διασπορας μεχρι κ με cyl κ εγω να ανρωτιεμαι τι δεν παει καλα(περιεργεια .hit..hit..kkk.)!!Λες να δοκιμασω με τον ασσο??
Tα Invector Ds εχουν μηκος 8 εκατοστα κ εχουν το σπειρωμα στην πανω ακρη του τσοκ...Κ ποια η διαφορα στα τσοκ μεταξυ invector ds k invector plus που εχω εγω?
Απο λαθος εγραψα 391 Γιωργο... 390 ηθελα να γραψω, 18,4...η 391 εχει αυλο 18,6?
Το πελμα του ebay αναφέρει ότικαλοριζικο και απο εμενα. εγω στα δικα μου, εχω βαλει πελμα της wegu, 17mm, με κοκκαλο στο πανω μεος για να μην κολαει στην επωμιση. τα εχει ο παπατσαρουχας, και ειναι πολυ ποιοτικα. κοστος πελματος(αγορα, οχι και τοποθετηση) γυρω στα 45 ευρω
Δες και αυτο, που ειναι και της εταιριας, και εξισου καλο, και ισως ποιο αποροφητικο
http://www.ebay.co.uk/itm/Browning-...e-Size-/370777442407?var=&hash=item56540ec867