Στέλιο, αν ήταν καλοφυλαγμένα και δεν έχουν κακά σημάδια εξωτερικά, σκουριές κλπ. ρίχτα άφοβα. (Αλλά κράτησε και μερικά για ενθύμιο/συλλογή).
Με αυτά (Rottweil & Lambro) ξεκίνησα το κυνήγι, πριν σχεδόν 40 χρόνια, μόνο αυτά έβρισκα εδώ κάτω τότε. Και για 10-15 χρόνια, μέχρι να πάρω το 1ο μου 12άρι. Αλλά και μέχρι σήμερα κάνω αρκετά κυνήγια με το 16άρι, κι έτσι έχω ρίξει πολλές φορές φυσίγγια 20+ χρόνων χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ποια Lambro έχεις; Τα παλιά (προ Ναυπλιώτη) "Αφοι Σ. ΛΑΜΠΡΟΥ Α.Β.Ε.Ε. - ΛΑΥΡΙΟ" ... ή τα σύγχρονα στο κίτρινο κουτί ;;;
Πάντως και τα δυο (Rottweil & Lambro) ήταν πολύ δυνατά, αλλά και φονικά, "δηλητήριο" όπως είπε κι ο Νίκος. Τα Rottweil ήταν με PSB-1 στο 1,50-1,55 γρ. και τα Lambro (τα παλιά) με GM3 στο 1,40 γρ. αν θυμάμαι καλά. Από αυτά δυστυχώς δεν μου έχει μείνει κανένα, παρά μόνο ένα άδειο κουτί και 2-3 κάλυκες, που δεν είμαι σίγουρος αν είναι της ίδιας εποχής.
Rottweil έχω ακόμη κάμποσα, κάτι λίγα Νο 5 που είναι από τα πιο παλιά, 20ετίας και βάλε ... και αρκετά σε Νο 7, 8 & 9 που είναι κάπως νεότερα (σε κάλυκες Cheddite) αφού κατανάλωνα περισσότερα ...
View attachment 32987View attachment 32988View attachment 32989View attachment 32990View attachment 32991