Cal.16

Έχω κλείσει ένα buehag 16αρι πανομοιοτυπο με το μερκελ 201Ε όπως ήθελα από τότε που πηρα το12αρι αλλά δεν έβρισκα εδωσα το 12αρι αυτο που βρηκα ειναι 71 2-4 δισκανδαλλο οεριπου στα 3κιλα οπότε έρθει στα χέρια μου θ βάλω φωτο,βλέπω δεν έχει ποικιλία αλλά υπάρχουν φυσιγγια για να κάνεις τη δουλειά σου ειδικά αν το θες για λίγες τουφεκιες περδικα μπεκατσα ορτυκι και διαδπορας έχει και ταπα και ρεμικτον από οτι κοίταξα σε 7 1/2

Τα έχει ρίξει κάποιος φίλος 16αράς αυτά να μας πει γνώμη; Τα πήρα για φάσσα και τσαρτσάρες. Στέλιο τα φώτα σου...
Καλησπέρα Γιώργο. Πράγματι είχα πάρει ένα κουτί πριν πολλά χρόνια, από περιέργεια κυρίως. Τα είχα βρει τότε μόνο σε #7, ενώ εγώ ήθελα πιο ψιλά σκάγια. Αλλά τα πήρα για καμιά ντοπιάρα φάσσα. Τότε ήταν σε πράσινο κάλυκα. Ατυχώς δεν μου δόθηκε ευκαιρία να τα ρίξω σε φάσσες. Έριξα όμως μερικά στον πίνακα και έδωσαν ωραίες κατανομές. Μου φάνηκαν επίσης πολύ μαλακά. Έριξα και 2-3 σε κουρούνες, και έχω ακόμα μερικά.
Πριν 5-6 χρόνια ξαναβρήκα σε #8 και πήρα πάλι ένα κουτί. Σε αυτά ο κάλυκας ήταν καφέ. Τα έριξα σε τσίχλες με αρκετά καλά αποτελέσματα.
Είχα σφάξει επίσης, και από τα πρώτα και από τα δεύτερα. Με ξενέρωσε λίγο η δόση πυρίτιδας, γύρω στο 1,45 g F2x36 γιατί μου φάνηκε λίγη ( σύμφωνα και με τους πίνακες της ίδιας της εταιρείας B&P), αυτή η δόση ταίριαζε περισσότερο στην F2x32 ... Αλλά ΟΚ, τη δουλειά τους την έκαναν...

Back