Το μεταλλικό στροφείο βουτάω Νίκο, όχι το φυσίγγι. Το μέταλλο δε στραβώνει.Άμα ανάψει το ρέλι και το βουτήξεις σε κρύο νερό δεν υπάρχει κίνδυνος να στραβώσει όμως;
Το μεταλλικό στροφείο βουτάω Νίκο, όχι το φυσίγγι. Το μέταλλο δε στραβώνει.Άμα ανάψει το ρέλι και το βουτήξεις σε κρύο νερό δεν υπάρχει κίνδυνος να στραβώσει όμως;
Πάντα χρειάζονται.Καλημέρα σ' όλους τους φίλους του Cal.16!... ...
Είπα να βάλω και 4-5 τέτοια φυσίγγια στην φυσιγγιοθήκη , για την έναρξη ... αν χρειαστούν, ας υπάρχουν...
View attachment 78974
... έχω ακόμα κάμποση φίλε!......Σου άρεσε η MG2 καπετν
έκανες κάβα απο αυτήν που σου ειχα πει γιατί παίζει να μην την ξαναδούμε.
...καλά λες, λέω!......Πάντα χρειάζονται.
Από που έχεις παραγγείλει εάν επιτρέπεται...εγώ για κάλυκες ενδιαφέρομαι και εάν είναι ακαψουλωτοι καλύτερα!Καλημερα ομαδαρα επιτελους ηρθαν καποια ωραια υλικα στα χερια μου για το 16αρι μου θα γεμιστουν καταληλος για λαγο παπι φασσα περδικα και μπεκατσα
Καλησπερα φιλε ειναι παλιοι οι καλυκες δεν υπαρχουν στο εμποριο απο ενα παλιο κυνηγο τους βρηκα που κηνηγουσε με 16αρι παππους πλεον προσπαθω να βρισκω να σου πω την αληθεια γιατι ως επι το πληστον με παλια υλικα δουλευω στα κυνηγια μου χαρτινοι καλυκες κλπ.Από που έχεις παραγγείλει εάν επιτρέπεται...εγώ για κάλυκες ενδιαφέρομαι και εάν είναι ακαψουλωτοι καλύτερα!
Αυτά στην τέταρτη φώτο,μέσα στις νάυλον σακούλες, τι είναι;Καλημερα ομαδαρα επιτελους ηρθαν καποια ωραια υλικα στα χερια μου για το 16αρι μου θα γεμιστουν καταληλος για λαγο παπι φασσα περδικα και μπεκατσα
Ειναι ενα ειδος τριμενου φελου το χρησιμοποιουσε κυριως η βελγικη legia στο φυσιγγιο legia star καλ 12 και 16 εμπαινε μεσα σε ενα πλαστικο ταπακι και λειτουργουσε ως αμορτισερΑυτά στην τέταρτη φώτο,μέσα στις νάυλον σακούλες, τι είναι;
Παρά πολύ ωραία!......Καλημερα ομαδαρα επιτελους ηρθαν καποια ωραια υλικα στα χερια μου για το 16αρι μου θα γεμιστουν καταληλος για λαγο παπι φασσα περδικα και μπεκατσα
Σε πρασινια φιλε μου εχω παρει και στα 40 μετρα με νο 3 η 4 32 γρΜε 16ρι για παπιά; για τι αποστάσεις μιλάμε;
Σπύρο ποιό είναι το ανώτατο όριο γόμωσης στο 16ρι; Θυμάμαι τις ιστορίες που μου έλεγε ο παππούς μου που κυνηγούσε με σοβιετικό ποζέ τρυγόνια και μαυρόκοτες αλλά δε μου ανέφερε ποτέ το βάρος. Τότε η ιδιογόμωση ήταν μονόδρομος.Σε πρασινια φιλε μου εχω παρει και στα 40 μετρα με νο 3 η 4 32 γρ
Με προυποθεσεις μονο τα 32 γρ ειναι ταβανι πλην της εταιρειας m&b που εχει βγαλει ενα φυσιγγιο καλ 16 στα 35 γρΣπύρο ποιό είναι το ανώτατο όριο γόμωσης στο 16ρι;