Οι ισπανικες δινουν και παιρνουνΠλέον ισπανικό!
Οι ισπανικες δινουν και παιρνουνΠλέον ισπανικό!
Έχω λίγη PSB-2, είχα κάμει κάτι δοκιμές , δεν μου βγήκε; ίσως η υγρασία; το στήσιμο μάλλον(το πιθανότερο!); φέτος με την S4 βρήκα την "ριξιά" μου!Οι ισπανικες δινουν και παιρνουν
Βασίλη, συμφωνώ απόλυτα!Θαρρώ πάντως πως η φιλοσοφία χρήσης μικρότερων του 12 διαμετρημάτων δεν είναι να φτάνουμε να ρίχνουμε γομωσεις 12αριου σε πολύ στενότερες κάννες με συνήθως ελαφρύτερα και "compact" όπλα.
Για 16αρι 25-26γρ είναι ιδανικά , όπως για 20αρι 22-24γρ και 15-16γρ για 28αρι. Πολλές φορές βέβαια και οι ίδιες οι εταιρείες δεν προσφέρουν τέτοιες γομωσεις στα φυσίγγια τους. Όσοι όμως γεμίζετε νομίζω τελικά από πολλές απόψεις είναι καλύτερες οι ενδεδειγμένες γομωσεις για το εκάστοτε διαμέτρημα .
Και εγω εκει γεμιζω Στα διασπορας βαζω 28 γραμΒασίλη, συμφωνώ απόλυτα!
Υ.Γ1: Χωρίς να είμαι "δογματικός" και "απόλυτος" για την χρήση βαρύτερων γομώσεων στα μικρότερα διαμετρήματα όπου "χρειάζονται", για το 16αρι ,από προσωπική εμπειρία, με 27γρ "πιάνει" όλα τα μεσαία θηράματα τουλάχιστον!
Φιλικά,
Γιάννης
Μπράβο Νικολή! Πολύ ωραίο!
Αυτό είναι κάτι που το βλεπεις κ στην πραξη, δλδ όντως έχει ανυπόφορη ανάκρουση?32 γρ στο16αρι είναι σαν να ρίχνεις 38 με 12αρι! (δες συνημμένο!)Πολύ βαριά γόμωση ειδικά για δίκαννο!
Φιλε Τασο, Καλημέρα!Αυτό είναι κάτι που το βλεπεις κ στην πραξη, δλδ όντως έχει ανυπόφορη ανάκρουση?
Δυστηχως δεν έχω την τυχη να ρίξω με cal.16 αλλά νομίζω ότι στην προκειμενη δεν πρεπει να είναι κ τόσο τραγικά, βέβαια εξαρτάται κ από το πυρομαχικο.....
Πως θα γίνει να την αγοράσουμε
Νικό Καλησπέρα!Σε ευχαριστω συναδελφε 16αρακια ,Γεμιζω με sipe περιπου την ιδια γομωση ,Αλλα θελω να παρω και s4 ,ειναι μεγαλη κυρια αρχοντισσα .Θα την γραψω στο τετραδιο μου
θες αυτη η αυτη την εκδοση???Πως θα γίνει να την αγοράσουμε
Μέσαθες αυτη η αυτη την εκδοση???
https://en.browning.eu/products/shotguns/semi-auto/a5/A-A5WOODCOCK16.html
Πολλη συγκετρωτικη εχει μετρα ακομα Αλλα καμια φορα η υπερσυγκετρωση δεν σκοτωνει Δοκιμασε και σε θυραμα Την εχω πατησει ΦιλικοταταΚαλημέρα στην παρεα του Cal.16!
Mια φότο από τις πρώτες δοκιμές με την C7 στο Cal.16.
Με δυο άστρα, ξηρή τουφεκιά, ελαφρύ λάκτισμα, 20 βαθμοί θερμοκρασία . 1-2 bf βοριάς, 54% υγρασία...
Για στρογγυλό ρέλι δεν είναι άσχημη ,λέω στα 35 μέτρα θα ναι καλύτερη έχει μέτρα ακόμα, με περισσότερα περιφερειακά σκάγια...
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη...
View attachment 34607
Φιλικά,
Γιάννης
Νίκο καλό απόγευμα!Πολλη συγκετρωτικη εχει μετρα ακομα Αλλα καμια φορα η υπερσυγκετρωση δεν σκοτωνει Δοκιμασε και σε θυραμα Την εχω πατησει Φιλικοτατα
Είσαι χαμηλά για ρελι ανέβα στο 1.40Καλημέρα στην παρεα του Cal.16!
Mια φότο από τις πρώτες δοκιμές με την C7 στο Cal.16.
Με δυο άστρα, ξηρή τουφεκιά, ελαφρύ λάκτισμα, 20 βαθμοί θερμοκρασία . 1-2 bf βοριάς, 54% υγρασία...
Για στρογγυλό ρέλι δεν είναι άσχημη ,λέω στα 35 μέτρα θα ναι καλύτερη έχει μέτρα ακόμα, με περισσότερα περιφερειακά σκάγια...
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη...
View attachment 34607
Φιλικά,
Γιάννης
View attachment 8650
Και τέλος οι κάνες έχουν ένα παράξενο μελιτζανί χρώμα. Δεν το έχω ξαναδεί. Μου είπε κάποιος πως λόγω υψηλής ποιότητας και πυκνότητας του ατσαλιού δεν βάφεται όπως οι άλλες κάνες. Φούμαρα ή αλήθεια δεν ξέρω, αν κάποιος φίλος έχει γνώση ας με διαφωτίση.