ευχαριστώ!!! Θα ψαξω να το βρω.T5 fiocchi 70mm ( μαλον θα μου βαλει12mm τώρα) καψουλι βύσμα δεν θυμάμαι..το είχα ποσταρει σε topic με φυσσιγια νομίζω..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Φυσίγγια-μικρών-διαμετρημάτων.1513/post-538259ευχαριστώ!!! Θα ψαξω να το βρω.
Πολύ καλή τιμή δεδομένων των συνθηκών! Μπράβο του!Τελικά δεν βρίσκει μεσοταπα, και διασποράς...
Θα του πω ( λειαν συντόμως) να μου γεμίσει αυτά που μου γεμίσε( psb1, 1.55( ρελι) X30) σε Ν.10...
Η τιμη από ότι μου είπε περίπου 7.5 ευρώ το κουτί
ξεμπάρκαρες;;;Καλησπέρα στους φίλους!
Μέσα στις δουλειές και στα τρεξίματα ( τακτοποιώ το σπιτάκι στη θάλασσα , και άλλα πολλά ), πρόλαβα σήμερα και έριξα μια ματιά στο 16αράκι μου το Verney Carron...
Μια χαρά όπως το άφησα! μέσα-εξω...
Εσωτερικά δε καθρέπτης, γυαλί οι κάννες!
Το έδεσα, μια χαρά...αστέρι , κλειδιά, πάπια, κοντάκι, όλα σένια...
Πολύ το χάρηκα! ...
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!ξεμπάρκαρες;;;
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!!!
Παρε ενα φιλο ωρυλαΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
Υ.Γ...υποχρεώσεις Μάριε, για αυτο δεν πολύ - μπαίνω - έχω τρεις γυναίκες να παλέψω... είναι και Καλοκαίρι... ξέρεις αυτές με τις ζεστές ....κουράγια να 'χεις!
Χρωστάω, Χρωστάω...Παρε ενα φιλο ωρυλα
Πηγαινετε για κανα χταποδακι
(Περαστε το απο i.q πρωτα μην φατε κανενα υποψηφιο για νομπελ φυσικης)
Φευγοντας σου δινει και ενα ακουογραφημα με 60% απωλεια
Αστο στο τραπεζι της κουζινας σου ταχα τυχαια
-μπαμπα τι ειναι αυτο;
-εεεεεεε τι ειπες αγαπη μου;
Σε εσωσα
Χρωστας γαυρο στο κυμα
Γιάννη το σταυρουδάκι στην βαλίτσα ειναι απο τον Πατερα Τιμόθεο; Μου θυμίζει .... Το νησί σας
Για Καλή Βοήθεια Σπύρο!Γιάννη το σταυρουδάκι στην βαλίτσα ειναι απο τον Πατερα Τιμόθεο; Μου θυμίζει .... Το νησί σας
Να ξέρεις ότι τα δικά σου με την s4 είναι κλάση ανώτερα! Κ δεν σε ξέρω από χτες για να σε καλοπιασω! Απλά παρατηρώ απο μεγάλες εταιρίες να χρησιμοποιούν βαρβατα ονόματα για να μας πλασάρουν απλά πράγματα!View attachment 56290
View attachment 56289
...Ένα αγγλικό φυσίγγιο από την φίρμα William Powell, κατασκευασμένο από την Gamebore , στην τετράγωνη γόμωση του διαμετρήματος τα 26,5 γρ. , με σκάγια Νο 7 ( 6,5 αγγλικό= 2,5 χιλ.= Νο 7 )...
Πιθανολογώ ότι είναι με πυρίτιδα Vectan, πιθανότατα την Α1 και καψούλι CX2000 κατά την συνήθεια της Gamebore…