Zabala berri lux 20ρακι για τσιχλοκοτσυφα.. τσοκακια 4 κ 3.. 28 γραμμάρια τα φυσίγγια συγκεντρωτηρας ... Πολύ καλή ανάκρουσηΓειά πες περισσότερα Κωστή, όπλο,τσοκ κυνηγι.
Zabala berri lux 20ρακι για τσιχλοκοτσυφα.. τσοκακια 4 κ 3.. 28 γραμμάρια τα φυσίγγια συγκεντρωτηρας ... Πολύ καλή ανάκρουσηΓειά πες περισσότερα Κωστή, όπλο,τσοκ κυνηγι.
Και Lm είναι ωραίο τσοκ λίγο ποιο κλειστό από το 4Καλησπέρα για φάσσα πρώτη κάννη τσοκ 3
Δεύτερη τσοκ 2
Συμφωνείτε;;
Πήρα ένα σκιτ με πορτιγκ της τζεμινι για το μπενελι αλλά δεν μου άρεσε πολλές ζωντανές τσίχλες. Ενώ στα cal12 είναι το αγαπημένο μου τσοκ για περπατητο.Εγώ στα αγριπεριστερα πηγενα με το skeet κΙ το μισο
Ούτε γω τρελάθηκα με το skeet και το διασποράς της briley αλλά πρέπει να ξαναδοκιμαστουν εν καιρό με διαφορετικά φυσίγγια.Πήρα ένα σκιτ με πορτιγκ της τζεμινι για το μπενελι αλλά δεν μου άρεσε πολλές ζωντανές τσίχλες. Ενώ στα cal12 είναι το αγαπημένο μου τσοκ για περπατητο.
Το 4 της μπριλει πιο ισορροπημένο και για μεσαίες αποστάσεις
Από τα αγαπημένα μου και μένα Νίκο, έγινε μόνιμο σε πέρδικα και τσίχλα.Και Lm είναι ωραίο τσοκ λίγο ποιο κλειστό από το 4
Μπράβο φίλε,ωραίο κυνήγι έκανες βλέπω!
Τι κάλυκας είναι τούτος
Ναι του είδα και μου φάνηκαν περίεργοι.. μπρουτζινοι είναι;;;Τους κάλυκες τους ειδες
Ιδιογομωση;Ένα κακό έχει.... τα πάει μπαλα