Πάντα. Όρεξη να έχεις να ασχολείστε με αυτούς τους κάλυκες. Αν έχεις μια 25αδα περνάς όλοι τη χρόνια εκτός αν κυνηγάς τσιχλαςΙδιογομωση;
Ωραίος! Και στα ταίρια τους ....
Επανειλημμένως ο παππούς διαλέγει τα δύσκολα - μακρυνά πουλιά, αφήνοντας τα "ευκολάκια". Respect.
Στον Καρασαββιδη το ειδες Γιωργο;Zabala Berri Cal 20 με 71 εκατοστά κάννες και εναλλασσόμενα τσοκ!
Απόλαυση να το κρατάς στα χέρια σου!
Και τιμή αν θυμάμαι καλά 850 Ευρωπαϊκά την θεωρώ πολύ καλή!
Καλοριζικο
Στον Καρασαββιδη το ειδες Γιωργο;
Καλορίζικο Γιώργη...
Διονύση άλλο όπλο περιμένω φίλε.
Αλλά και αυτό το έπαιρνα με χίλια!
Πολύ ωραίο όπλο.
Αυτό και το 525 μου αρέσουν πολύ που έχειΈχει φέρει ο Ζαπαντούλης στον Βόλο ένα Renato Gamba Oxford πλάγιο δισκάνδαλο μπιμπελό!
Έχει φέρει ο Ζαπαντούλης στον Βόλο ένα Renato Gamba Oxford πλάγιο δισκάνδαλο μπιμπελό!
Η κατάστασή του όντως είναι εξαιρετική και η τιμή του λογική. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το τσοκάρισμα του που θα το ήθελα ανοιχτό για κυνήγια φέρμας και οι χρωμιομένες κάννες που δεν μου αρέσει να τις πειράξω για να ανοίξω τα τσοκ.το ειδα Nikηφορε το..φερμαρω, αλλα δεν μπορω τωρα....ειναι και καλη τιμη...
Τα έχεις δει από κοντά?Η κατάστασή του όντως είναι εξαιρετική και η τιμή του λογική. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το τσοκάρισμα του που θα το ήθελα ανοιχτό για κυνήγια φέρμας και οι χρωμιομένες κάννες που δεν μου αρέσει να τις πειράξω για να ανοίξω τα τσοκ.