Πάνε και αυτά
Ακομα ο Γιαλιτακης τα εχει τα lanber οσα εχει στοκ ακομη, καινουργια δεν βγαινουν πλεονΤα ειχε ο Γιαλιτακης στην Κρητη αλλα τωρα δεν ξερω...το εργοστασιο δεν υπαρχει πλεον.
Ωραιος. Ευχαριστημενος απο το 20αρακι;View attachment 85147
Σήμερα έβγαλα το δικανακι για ένα γρήγορο περπατητο γιατί φέτος δεν το είχα τουφεκισει
Τσοκ σκιτ σκιτ ένα το δικό του ένα τζεμινι
Φυσίγγι Ναβάρο 8αρια
Καιρός ήλιος με βοριαδακι 4-5
Από έξι πουλάκια βαρεσαμε
Στην αρχή ζορίστηκα λίγο με 0/2 στην συνέχεια όμως τουφεκισα 8 βολικά και πήρα τα 6, τα 2 με ένα όμορφο ντουμπλεδακι
Μια μαύρη μόνο έχασα την είδα έπεσε μισό ζωντανή σε έναν ασκεθρα αλλά δεν την βρήκα
Λέω να το τουφεκισω μέχρι τέλος της σεζόν
Είναι γλύκα να το κρατάς το άτιμο και έρχετε αβίαστα
Τσίχλες γενικά πολύ μέτρια τα πράγματα
Είναι ωραίο διαμετρημα έχω κάνει πολλά κυνήγια και για αρκετά χρόνια αποκλειστικάΩραιος. Ευχαριστημενος απο το 20αρακι;
Το γυροφερνω στο μυαλο μου για ενα 20αρι. Ακόμα δεν το εχω αποφασίσει. Μαζεύω πληροφοριες κ γνωμες προς το παρονΕίναι ωραίο διαμετρημα έχω κάνει πολλά κυνήγια και για αρκετά χρόνια αποκλειστικά
Θέλει σωστά μέτρα σωστό φυσίγγι η ροζετα είναι μικρότερη τα σκάγια λιγότερα αυτό είναι δεδομένο
Οι ταχύτητες από την άλλη ίδιες οπότε αν βάλεις τα σκάγια σου εκεί που πρέπει η επιτυχία είναι βέβαιη
Ωρε φίλε με έβαλες σε μπελάδες!!!!!!τρελα λεμε
Κάτσε ακόμη είναι μόνο για αγορά ΑμερικήςΩρε φίλε με έβαλες σε μπελάδες!!!!!!τρελα λεμε
το skeet τις beretta πολυ καλο ,τι geminni βγαινει κ αυτο αρνητικη συσγυξη?Τσοκ σκιτ σκιτ ένα το δικό του ένα τζεμινι
Και τα 2 σκιτ 4.5 είναι αυτά νομίζω θα τσεκάρω μετά να σου πωτο skeet τις beretta πολυ καλο ,τι geminni βγαινει κ αυτο αρνητικη συσγυξη?
Λίγο δάκτυλο που τους έβαλα τώρα ίδια σύσφιξη μου φάνηκε μετά θα τα μετρήσωΚαι τα 2 σκιτ 4.5 είναι αυτά νομίζω θα τσεκάρω μετά να σου πω
Πώς φαίνεται η εμπειρία!!!Λίγο δάκτυλο που τους έβαλα τώρα ίδια σύσφιξη μου φάνηκε μετά θα τα μετρήσω
φαινεται η εμπειρια με το δαχτυλοΛίγο δάκτυλο που τους έβαλα τώρα ίδια σύσφιξη μου φάνηκε μετά θα τα μετρήσω
Από ότι έχω καταλάβει (από αυτά που έχω διαβάσει, κι από διάφορες συζητήσεις - γιατί δεν είχα ποτέ ούτε Beretta ούτε Gemini), τόσο η Beretta όσο και η Gemini βγάζουν δυο ειδών τσοκάκια skeet ...Και τα 2 σκιτ 4.5 είναι αυτά νομίζω θα τσεκάρω μετά να σου πω
εγω αυτο που εχω τις beretta εσωτερικο ειναι αρνιτικοΚαι ένα με αρνητική σύσφιξη, δηλ. πιο ανοιχτό από τον αυλό.
Ποσό κοστίζει για να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε χρήματα;Κάτσε ακόμη είναι μόνο για αγορά Αμερικής
1,997.99 $Ποσό κοστίζει για να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε χρήματα;