Εγώ το φαντάζομαι, οι βασίλισσες δεν ξέρω.. .......Σωστός, όπως και ένα μαλινοταπο θα δούμε . Φαντάσου ένα direct cal20.
Εγώ το φαντάζομαι, οι βασίλισσες δεν ξέρω.. .......Σωστός, όπως και ένα μαλινοταπο θα δούμε . Φαντάσου ένα direct cal20.
Που θα πάει θα το μάθουν και αυτές, ας ελπίσουμε στους Ιταλούς ότι θα κάνουν την κίνηση τουλάχιστον να βγάλουν τον διασπορεα αφού υπάρχει ήδη έτοιμος προς πώληση για το cal 12.Εγώ το φαντάζομαι, οι βασίλισσες δεν ξέρω.. .......
Μεγαλη η απορια... Ειναι κατι που αυτο το διαμέτρημα το χρειάζεται! Προσωπικά με 3 αστρα στα κοντινα εχω μεγαλη δυσκολια καταβολης του θυραματος. Εχω την εντύπωση οτι ο στενος αυλος του cal 20 αργεί να ανοίξει την τουφεκιά.Πάντως ένα ελληνικό διασπορας cal20 θα έκανε χρυσές δουλειες..
Απορώ πως δεν έχει εμφανιστεί εδώ κ χρονια μιας κ από ότι βλεπω υπάρχουν αρκετοί "20αρηδες" που κυνηγάν(και) περπατητα..
Το 20αρι δεν συγχωρεί εύκολα σκοπευτικα λάθη. Άμα ρίχνεις και με 3αρι στα κοντινά το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο.Μεγαλη η απορια... Ειναι κατι που αυτο το διαμέτρημα το χρειάζεται! Προσωπικά με 3 αστρα στα κοντινα εχω μεγαλη δυσκολια καταβολης του θυραματος. Εχω την εντύπωση οτι ο στενος αυλος του cal 20 αργεί να ανοίξει την τουφεκιά.
Αυτό Γιώργο το έχω δει με το briley light modified, αν είχα να κάνω επιλογή ενός μόνο τσόκ για παν ενδεχόμενο αυτό θα ήταν.Εγώ παίδες στην Benelli όταν δεν χρησιμοποιώ το Kicks,βάζω μόνιμα επάνω το εργοστασιακό βελτιωμένο κύλινδρο.
Σε αυτό το διαμέτρημα με καλύπτει σε όλες τις αποστάσεις.
Από τα 15 έως και τις οριακές τουφεκιές.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά κεραυνοβολεί σε όλες τις αποστάσεις.
Απιστετυες τιμες 450 ευρω και εδω κοντα στα 950 ευρω μεγαλη διαφοραTo Franchi Affinity σε Cal. 20, 499 $ προσφορα στην Αμερικη αυτη τη στιγμη. Απαιχτες τιμες στο Αμερικα
Αστα Παύλο και σε όπλα και σε φυσιγγια.To Franchi Affinity σε Cal. 20, 499 $ προσφορα στην Αμερικη αυτη τη στιγμη. Απαιχτες τιμες στο Αμερικα
Τέτοια όπλα δε ξαναβγαινουν......Για τον φίλο τον Κωνσταντίνο μιας και το ζήτησε!!
Όπλο WINCHESTER mod. 101 αλληλεπίθετο, 68 εκ. κάννη 4&3 τσοκ, δυστυχώς μονοσκάνδαλο!
Φυσίγγια της NSI No7,1/2
Το κυνήγησα εκτενώς για ένα χρόνο και μόνο θετικά λόγια έχω να πω! Το ξεκίνησα τον Σεπτέμβρη σε τρυγόνα-ορτύκι μετά σε πέρδικα,μπεκάτσα και τσίχλα. Θυμάμαι σε κυνήγι πέρδικας ένα λαγό που είχε σύρει χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι τα σκυλιά και πέρναγε μακριά μπροστά μου, τον τουφέκισα 2 φορές και τον άφησα ξύλο!!! Ακόμα είναι ο πιο μακρινός λαγός που έχω χτυπήσει!! Τώρα το κυνηγάω στην τσίχλα, και ο μόνος λόγος που το παράτησα είναι ότι το δίκαννο το προτιμώ με 2 σκανδάλες. Κάποια στιγμή θα πάρω ζευγάρι καννών 20άρες για το δίκαννο που κυνηγώ για τι νοσταλγώ αυτά τα κυνήγια με το 20άρι!! Άσχετα ότι έχω και ένα κάρο φυσίγγια....
Σε ευχαριστώ, είπαμε να μεγαλώνει η οικογένεια και να ακούγονται πολλές γνώμες γιαυτό το διαμέτρημα .Για τον φίλο τον Κωνσταντίνο μιας και το ζήτησε!!
Όπλο WINCHESTER mod. 101 αλληλεπίθετο, 68 εκ. κάννη 4&3 τσοκ, δυστυχώς μονοσκάνδαλο!
Φυσίγγια της NSI No7,1/2
Το κυνήγησα εκτενώς για ένα χρόνο και μόνο θετικά λόγια έχω να πω! Το ξεκίνησα τον Σεπτέμβρη σε τρυγόνα-ορτύκι μετά σε πέρδικα,μπεκάτσα και τσίχλα. Θυμάμαι σε κυνήγι πέρδικας ένα λαγό που είχε σύρει χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι τα σκυλιά και πέρναγε μακριά μπροστά μου, τον τουφέκισα 2 φορές και τον άφησα ξύλο!!! Ακόμα είναι ο πιο μακρινός λαγός που έχω χτυπήσει!! Τώρα το κυνηγάω στην τσίχλα, και ο μόνος λόγος που το παράτησα είναι ότι το δίκαννο το προτιμώ με 2 σκανδάλες. Κάποια στιγμή θα πάρω ζευγάρι καννών 20άρες για το δίκαννο που κυνηγώ για τι νοσταλγώ αυτά τα κυνήγια με το 20άρι!! Άσχετα ότι έχω και ένα κάρο φυσίγγια....
Από ποιο νησί είσαι αν επιτρέπεται, νησιωτης και γω.Όχι, δεν έχουμε σαν οικογένεια κανέναν συγγενή στο εξωτερικό, αν και ζούμε σε νησί με αρκετούς μετανάστες! Απλά έχουμε πολλούς φίλους και γνωστούς έξω,παλιούς κυνηγούς και μια και ξέρουνε την τρέλα μας όλο και κάτι φέρνουν!!
Όντως το διαμέτρημα 20 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα και ιδιαίτερα στα κυνήγια της Ελλάδας! Ακόμα και στο κυνήγι του γουρουνιού με μονόβολο!!