Mafia Calabria
Moderator
Ομορφιά.
Εχει μεγάλη σημασια το 20αρι που θα σκεφτείς να αγοράσεις να εχει 20αρα βάση και οχι 20αρες κάννες προσαρμοσμένες σε 12αρα βάση.Συνάδελφοι θέλω τη γνώμη σας για το σούπερ ποζέ Baikal SPR-310 cal 20!!!!!!!
Εάν κάποιος το έχει τότε ακόμη καλύτερα γιατί θα με κατατοπίσει καλύτερα μιας & ενδιαφέρομαι για την αγορά του!!!!!!!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!
Τέλος εάν κάποιος από εδώ μέσα ενδιαφέρετε να πουλήσει ή να ανταλλάξει κάποιο 20 άρι κατά προτίμηση σούπερ ποζέ να επικοινωνήσει μαζί μου!!!!!
Ευχαριστώ όλους!!!!!!!!!
+1Εχει μεγάλη σημασια το 20αρι που θα σκεφτείς να αγοράσεις να εχει 20αρα βάση και οχι 20αρες κάννες προσαρμοσμένες σε 12αρα βάση.
Σωστά Θεοφραστε στα 2 ίσως το συζητούσαμε.Κουκλι, αλλά δεν το λες και τζάμπα
Οι τιμές των φυσιγγιων Γιώργο είναι μεγάλο μείον πιστεύω προσωπικά, σαν διαμετρημα αν είναι καθαρά 20αρι και όχι καννη 20αρα πάνω σε βάση 12αρα έχει πολλά πλεονεκτήματα.Όποιος πραγματικά κυνηγάει και γουστάρει τα 20άρια, μπορεί να βρει ωραίες ευκαιρίες γιατί πολλά επιστρέφονται στα μαγαζιά μετά από λίγες μέρες, αναζητώντας νέο ιδιοκτήτη επειδή ο παλιός κατάλαβε ότι δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα στο cal.20
Θα συμφωνήσω μονο που γινεται και με το cal 12. Πολλα ντουφέκια καινουργια (μιας εβδομαδας) επειδη ο ιδιοκτητης του δεν τους εδωσε την ευκαιρια να τα ρυθμίσει κ να τα μάθει. Βέβαια οποιος πηγαίνει στο cal 20 πρεπει να το λεει η καρδια του!Όποιος πραγματικά κυνηγάει και γουστάρει τα 20άρια, μπορεί να βρει ωραίες ευκαιρίες γιατί πολλά επιστρέφονται στα μαγαζιά μετά από λίγες μέρες, αναζητώντας νέο ιδιοκτήτη επειδή ο παλιός κατάλαβε ότι δεν είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα στο cal.20
Γιατί ανεκπλήρωτος Νικόλα, με το καλό να το αποκτήσεις.Κυριοι το ερωτευτικα χθες με το που το επιασα στα χερια μου αλλα θα μεινει αλλος ενας ανεκπληρωτος ερωτας
http://browning.eu/products/shotguns/over_and_under/b725_hunter/A-725HUNTUKPRII20.html
Εμεις μαζευουμε οπλα αγχος ανασφαλεια. μαγκνουμ δοσεις ανασφαλεις.ο Δεστέφανι έκανε όλα του τα κυνήγια με ένα 20αρι fraggot από τσίχλα μέχρι λαγό και γουρούνι....γέμιζε μόνος του
Κωσταντινε πολυ θα το ηθελα φιλε αλλα το τριχιλιαρο που εχει καινουργιο για μενα ειναι υπερβολικο ποσο κ για μεταχηρισμενο παλι πολλα θα ειναι,κανενα baikal η ισπανικο η ιταλικο ειναι μια χαρα για μενα,προς το παρων φετος λεω να δοκιμασω ενα δανικο baikal μονοκανο κ βλεπω πως θα τα παω.Γιατί ανεκπλήρωτος Νικόλα, με το καλό να το αποκτήσεις.
ακομα το προσπαθω εχω δρομο μπροσταΑν εισαι καλος στο σημάδι μην το φοβασαι