Έχει τα 5 μαμά τσοκακια και ένα αφτερ μαρκετ δεν συγκρατησα νομίζω φτιαγμένο από ηφαιστο
Τέλεια!
Έχει τα 5 μαμά τσοκακια και ένα αφτερ μαρκετ δεν συγκρατησα νομίζω φτιαγμένο από ηφαιστο
Θα μου τα πεις αναλυτικάμαθε να το δουλευεις με το τρειαρι τσοκ και παιζε με μαλλινες και μισοταπες
Μαλλινες χωρις ενφραξη απο κατω
Καλοριζικη νικο!μπιμπελο!
Προσεχώς...
Μετα χαρας αν μπορω να σου πω οτι θεςΘα μου τα πεις αναλυτικά
Με σκαλισμα ενα λαγο στην μια του πλευρα (στην αλλη δεν θυμάμαι )?Εχει το ιδιο ενας φιλος..Εχω και απο αυτό σε εικοσαρι και ειναι απο τα παλιά USSR
Για τα κοντινά κάτι γίνεται, στα μακρινά μένει πίσω.Mε 20αρα Sx3...
Ελεος ρε φιλε.μης μας τα κανεις αυτα ειμαστε και μεγαλοι ανθρωποιΑρωστεια, ακόμα και για κάποιον που δεν έχει ξαναπιασει λειοκανο στα χέρια του.
Α εγώ είμαι πιπινι γιαυτο μ'αρέσουν οι εικοσαρες.Ελεος ρε φιλε.μης μας τα κανεις αυτα ειμαστε και μεγαλοι ανθρωποι
καταραμένη φτώχεια.Εδώ ένα Perazzi sco co εξαιρετικό! Σε 20 cal. Το δείχνω απλά για να δείτε το βάρος του!! 3.3kg!
Δεν είναι πανάκεια το βάρος σε μικρά διαμετρήματα να είναι και πολύ ελαφριά!
Εδώ μέσα στη σελίδα του naturaby υπάρχουν και άλλα perazzi cal 20 που το βάρος τους είναι μεταξύ 2.8 - 3,3 kg ανάλογα με τις κάννες.
Να πούμε ότι όλοι αυτοί οι κατασκευαστές perazzi,perugini,famars και λοιποί που είναι από τους πιο ποιοτικούς, τα εικοσάρια τους δεν πέφτουν κάτω από τα 2,9kg σε 67 εκ κάννες με τίποτα, αν και μπορούν!! Επίσης πάνω στις 20άρες βάσεις αυτοί προσαρμόζουν τις κάννες των expres τους ραβδωτές μέχρι 9,3mm! Και όχι όπως άλλοι κατασκευαστές που τις προσαρμώζουν στις 12άρες!
https://www.naturabuy.fr/perazzi-sco-cc-item-4511499.html