Cal.20

Πρώτες μέρες έχω ξετρελαθει με το 20αρι .love.

Και για πέρδικα που νομιζα θα είχα ψυχολογικό γραψτε άκυρο....
κατέβασα ένα κοράκι τέρας σαν ογκος διπλάσιο από πέρδικα στα 25 με 30 καπου μέτρα για πλακα

Χαλαρά θα πάω μελλοντικά για ένα ακόμα 20αρι

Αερίων η δίκανο

Κανένα φυσίγγακι σε λογικη τιμη να βρουμε του χρονου γιατι άμα έχει τσιχλες θα το πληρωσω διπλό στο τελος

.exciting..exciting..exciting.

κανε ιδιογομωση να κανεις οτι θες οπωσ το θες;);););););)
Ρε φίλε το έχω σκεφτεί πολλές φορές αλλά έχω και 4 σκυλια καλοκαίρι δεν σηκώνουμε κεφαλι χειμώνα ασχολούμαι με ένα σορο πραγματα άφησα και το ψαροτούφεκο με μιση καρδια
δεν με περνει.well done.
Καποια στιγμη θα το ηθελα

Είναι και το νησί θα κανουμε πλούσιους τους κουριερ παλι .very funny.

και ακομα δεν αρχισες τωρα αρχιζει ενας ερωτας μεγαλος.love1.
Νικο τι τσοκακι της εχεις πανω; σε τι αποστασεις εκανες βολες;
Το 4 μαμα είχα

Αποστασεις λογικές περπατητο ηταν

2 ψιλομακρινες ας τις πουμε σίγουρα μετά τα 30 μετρα

Εκεί που είδα αβανταζ με το 20αρι είναι στις τρίπλες πάνω στο αέρα και κόφτες κοντινες που πάει σφαίρα

Σκάγια 7.5 28γρ

Θέλω να δω και συμπεριφορά με 9αρι στα 26 γρ κάπου

κατέβασα ένα κοράκι τέρας σαν ογκος διπλάσιο από πέρδικα στα 25 με 30 καπου μέτρα για πλακα

Αερίων η δίκανο

Κανένα φυσίγγακι σε λογικη τιμη να βρουμε του χρονου γιατι άμα έχει τσιχλες θα το πληρωσω διπλό στο τελος

Νίκο φαντάζομαι εννοείς κουρούνα....

Κουρουνες είναι με το γκρι στην κοιλια εμείς τα λεμε κόρακες όλα.. και κολιανούς τα μικρά

Μαυροκορακες με το ολο γυαλιστερό μαυρο δεν έχει πολλούς σε ένα σημείο βλέπω ένα ζευγάρι σταθερά

Αν πεις κουρούνα δεν θα καταλαβει κανενας τίποτα.yelling.

Αερίων η δίκανο

Ωραίος Νικόλα μπράβο, ήθελα να σε ρωτήσω πως σου φάνηκε αλλά με πρόλαβες. Ούτε σε πέρδικα υστερεί θα το δεις στην έναρξη φίλε, για τις τριπλετες είναι μάνα γλυκιά έκανα και γω στις τσίχλες δυο φόρες την ίδια μέρα και έπιασα τον εαυτό μου να παραμιλάει ευτυχως δεν είχε δίπλα κανένα να με ακούει γιατί θα νόμιζε ότι σκαρταρα .sarcastic. . Βρες ένα φυσιγγι 24γρ 9αρι για την τσίχλα. Με το καλό και το επόμενο όπλο είναι να μην γίνει η αρχή με αυτό το διαμετρημα μετά .hair..love..

Εδω

Αερίων η δίκανο

Εδω στον Πυργο οι τοπικοι FANTOM, Τριμης, Καρδαρας τα εχουν στα 7 ευρω. κ ο Σπυλιοτοπουλος τα RM SIPE 7 ευρω και RM T3 28 GR 7.5 ευρω

IMG_20180210_143215.jpg
IMG_20180210_143228.jpg
IMG_20180210_143305.jpg

Ένα γρήγορο φωτορεπορτάζ! Πανέμορφο και από κοντά ελαχιστες ρηχές γρατζουνιες καθολου σκουριά, η κανη από μεσα αεροδρόμιο
Ζύγισμα αριστούργημα .
Λιιιιγο φάγωμα θελει το κοντακι για να μου έρθει γαντι.
Νικο να το ευχαριστηθεις το 20αρακι σου!!!

7 κάτι γίνεται .buy.
Δυστυχώς ολα φετος ανεβηκαν. Κατι ποιο φθινο δεν εχω βρει. Καλο θα ηταν αν μάθεις κατι να ενημερωσεις εδω για το καλο ολων ;). Οσο γινόμαστε περισσότεροι κ ανεβενει η ζητηση για το cal 20 τοσο ο ανταγωνισμός της πώλησης θα ειναι υπερ μας

IMG_20180210_143215.jpg
IMG_20180210_143228.jpg
IMG_20180210_143305.jpg

Ένα γρήγορο φωτορεπορτάζ! Πανέμορφο και από κοντά ελαχιστες ρηχές γρατζουνιες καθολου σκουριά, η κανη από μεσα αεροδρόμιο
Ζύγισμα αριστούργημα .
Λιιιιγο φάγωμα θελει το κοντακι για να μου έρθει γαντι.
κουκλα ειναι Νικόλα ! να την χαρείς σε όλα τσου τα κυνήγια...

Back