Cal.20

δε ξερω πιο ειναι ειπα να μαζεψω πληροφοριες Κωσταντινε κ μετα να παω να το δω
Δυστυχώς τα Ισπανικά ενώ έχουν καλή σχέση ποιότητας και τιμής δεν είναι πολυδιαφημισμένη και λίγες οι πληροφορίες που παρέχονται ελάχιστες.
http://www.kirgias.gr/default.asp?page=listview&LangId=316&MID=3&CID=5&menu=left

20αρι για κυνηγι,ασε τα σκοπευτικα..
Οτι μαθαμε μαθαμε...sarcastic..sarcastic.
τωρα με τι σκυλιτσα φιλε ειναι οτι πρεπει να αλλωνιζω τα βουνα για μπεκατσα αλλα μετα πρεπει να διωξω την αμερικανα γιατι αλλιως δεν με βλεπω να περνω σκοπευτικο

Ωραίος ο ψηλός, ωραίες οι φωτογραφίες σας παιδιά με ταξιδεψατε ειδικά ο Μπιλακος με την μονή.
Να και η δικιά μου φαίνομαι ποιό πολύ εγώ πάρα το όπλο βέβαια αλλά είναι η μοναδική που έχω, το όπλο είναι benelli m2 σε μια εξόρμηση για ορτυκοτρυγονα.

Μερικές φετινές με την 20αρα beneli....;)

Και περσινές με το πλάγιο varini zanano

.exciting..exciting..exciting.
Πες μας και το βαρος των δυο όπλων Γιάννη για να εχουμε και ενα μέτρο σύγκρισης σ αυτον τον τομέα.
Το ίδιο και ο Αμερικάνος με την m2.

Εξαιρετικό! Αν επιτρέπεται πες μερικά χαρακτηριστικα?
Το εικονιζόμενο πλάγιο έχει κάποιες ιδιομορφίες προφανώς κάποιας παραγγελίας . Μήκος κανών 68 εκατοστά, σταθερό τσοκαρισμα 1-2 , εξαεριζομενη υπερυψωμένη ριγα αλλά το πιο ιδιόμορφο είναι το κοντάκι του με μήκος 34 εκατοστα (μαζί με το πέλμα πάχους 2 εκατοστα) Μόντε Κάρλο. Σίγουρα παραγγελία για γυναίκα ή έφηβο. Με πολλές πατέντες το έφερα κάπως στα μέτρα μου και το κυνήγησα σχεδόν όλη τη σεζόν με αρκετά καλά αποτελέσματα τηρουμένων των παράξενων μέτρων στο κοντάκι αλλά και το σφιχτό τσοκάρισμα. Πάντως όντως είναι ποιοτικό όπλο.

Πες μας και το βαρος των δυο όπλων Γιάννη για να εχουμε και ενα μέτρο σύγκρισης σ αυτον τον τομέα.
Δημήτρη το πλάγιο ζυγίζει 2.800 με εξαιρετικό ζυγισμα και η benelli 2.600 ( με κάνη 61 εκ). Πάντως και τα δύο ανεβαίνουν στον ώμο ονειρικά χωρίς φόβο να σου κάνουν φτερό λόγω βάρους. Αν και πιστεύω η benelli θέλει πιο αρμονικές κίνησης .

Προτιμώ το Αρμαθιωτης .sarcastic.. Η benelli λέει με 66εκ καννες γύρω στις 5,8 λιμπρες περίπου 2,300 με 2,400 κιλά.

Back