Cal.20

Ένα όπλο που μπαίνει απίστευτα ευκολα πάνω στο στοχο ...ζύγισμα και σκοπευτική γραμμη όνειρο

Τουφεκια θανατο ...

Το θέμα είναι να βρουμε και μια 20αρα .,,,,,.
Εδω είσαι Νικόλα.. ..........ha ha ha.
https://www.car.gr/parts/view/11731088/

εχω κυνηγιση με ενα τετοιο οπλο ειναι αρκετα σπανιο και η κατασταση του φαινεται αριστη, ειναι πολυ καλα ζυγισμενο η σκοπευτηκη του γραμμη απλα δεν υπαρχη, και απο τουφεκιες θυμαμε ηταν φωτια. Το εχει ενας μπαρμπας εδω και κυνηγα λαγο με αυτο με φεντεραλ της ουγκιας [28 γραμμαρια].

Κωνσταντινε θελουμε review το 686 που εχεις. Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το πρωτο μου pose βεβαια κοιταω περισσότερο για το 687 που εχει κ τα hp perphomance choke
Σε εικοσαρι θα το πάρεις? Δυστυχώς δεν το χω κυνηγήσει καθόλου για να πω κάτι. Σαν ποιότητα όμως η γνωστή της μπερετα, σε ξερές επωμισεις μου έρχεται παρα πολύ καλά οπως και η αίσθηση που μου δίνει στα χέρια κατέληξα εκεί γι'αυτόν το λόγο μπορεί να ναι το βασικό μοντέλο αλλά δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα αλλά, σκαλίσματα και ξύλα μόνο την τιμή ανεβάζουν , τα hp τσοκακια και οτιδήποτε βελτιώνει την βλητικη όμως είναι προτιμότερο.
Περιμένω και γω να κατέβω στο νησί και τότε θα έχουμε πολλά να πούμε, φυσίγγια, τσοκακια θα γίνουν αρκετές δοκιμές.
Συμβουλή μου να πας σε κυνηγομαγαζο και να δεις όσο ποιό πολλά όπλα γίνεται όχι μόνο από μια μάρκα, μπορεί να μην είναι το παν αυτό γιατί στην πίστα φαίνονται όλα αλλά είναι μια καλή αρχή.

για zabala πλαγιοκανο γνωριζει καποιος κατι?
Έχει κάποιος στο νησί το berri magnum αν κρίνω από τα χέρια που το κρατάνε και την μηδενική συντήρηση που έχει δει μιλάμε για τέρας αντοχής.

Έχει κάποιος στο νησί το berri magnum αν κρίνω από τα χέρια που το κρατάνε και την μηδενική συντήρηση που έχει δει μιλάμε για τέρας αντοχής.
δε ξερω πιο ειναι ειπα να μαζεψω πληροφοριες Κωσταντινε κ μετα να παω να το δω

Back