Mafia Calabria
Moderator
Ωραίο το( φθηνο) investarm ρόμπα το κανε το δωδεκαρι
Πολλα τα βαλαντια
Πάρτο και τρέχα ha haaa
Εδω είσαι Νικόλα.. ..........ha ha ha.Ένα όπλο που μπαίνει απίστευτα ευκολα πάνω στο στοχο ...ζύγισμα και σκοπευτική γραμμη όνειρο
Τουφεκια θανατο ...
Το θέμα είναι να βρουμε και μια 20αρα
Σε εικοσαρι θα το πάρεις? Δυστυχώς δεν το χω κυνηγήσει καθόλου για να πω κάτι. Σαν ποιότητα όμως η γνωστή της μπερετα, σε ξερές επωμισεις μου έρχεται παρα πολύ καλά οπως και η αίσθηση που μου δίνει στα χέρια κατέληξα εκεί γι'αυτόν το λόγο μπορεί να ναι το βασικό μοντέλο αλλά δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα αλλά, σκαλίσματα και ξύλα μόνο την τιμή ανεβάζουν , τα hp τσοκακια και οτιδήποτε βελτιώνει την βλητικη όμως είναι προτιμότερο.Κωνσταντινε θελουμε review το 686 που εχεις. Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω το πρωτο μου pose βεβαια κοιταω περισσότερο για το 687 που εχει κ τα hp perphomance choke
Έχει κάποιος στο νησί το berri magnum αν κρίνω από τα χέρια που το κρατάνε και την μηδενική συντήρηση που έχει δει μιλάμε για τέρας αντοχής.για zabala πλαγιοκανο γνωριζει καποιος κατι?
δε ξερω πιο ειναι ειπα να μαζεψω πληροφοριες Κωσταντινε κ μετα να παω να το δωΈχει κάποιος στο νησί το berri magnum αν κρίνω από τα χέρια που το κρατάνε και την μηδενική συντήρηση που έχει δει μιλάμε για τέρας αντοχής.
Το καλύτερο πράγμα κάνεις, ετοιμάζεσαι για αγορά Νικόλα.δε ξερω πιο ειναι ειπα να μαζεψω πληροφοριες Κωσταντινε κ μετα να παω να το δω