Ναι τρελανε μας κύριε Νικολαε Smurf
Πάρε την μοντεφελτρο Νικόλα τα ίδια όπλα είναι.Εχω βαλει στο ματι και μια μπενελιτσα Μ2 αλλα την θελω ξυλινη και που θα την βρουμε;
Αλλα πεζει το σεναριο να την παρουμε πλαστικια και καποιος καλος ανθρωπος μαστορας καλος να μας κανει ξυλινο
Cordoba 20αρι υπάρχει.Εχει πιο υπερυψωμενη ρίγα η Μ2.. και καλυτερες εφαρμογές φινιρισμα τουλάχιστον στα δωδεκαρια
Αλλά και η ραφαελο κριο ωραίο σύνολο
Όλα παρόμοια
Η διαφορά θα ηταν να ειχε cordoba h power bore σε 20αρι να παρουμε
Ναι σωστά, ενδιαφέρον φαίνεται και το πειραγμενο m2 στο benelli usa αλλά μόνο σε παραλλαγή.Και από τα 2 έχει απλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ήθελα να πω
Ethos cal 20 με powerbore
Και φυσικά Cordoba
Και με 26γρ νο 9 Γιώργη.Ωραίο ''κάπνισμα'' η φάσσα στο 2,45....
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη, αν θες πες μας περισσότερα φίλε τι κυνηγια κάνεις τι φυσίγγια χρησιμοποιείς.Γεια σας και από εμένα. Έχω μια winchester sx3 cal20 εδώ και 3 χρόνια. Έχω ξετρελαθει από αυτό το διαμετρημα και τις δυνατότητες του.
Μπράβο Γιάννη ωραίος.Κυρίως κυνηγάω τσίχλες. Λίγες μέρες που πάω στο νησί μου στη Σάμο όμως κυνηγάω λαγό και πέρδικα με πολύ καλά αποτελέσματα. Από φυσίγγια παίρνω RM που τα βρίσκω στα 7.5 ευρώ.
Γιάννη και λαγο με το 20αρι; το τερματίσες φίλε.....Κυρίως κυνηγάω τσίχλες. Λίγες μέρες που πάω στο νησί μου στη Σάμο όμως κυνηγάω λαγό και πέρδικα με πολύ καλά αποτελέσματα. Από φυσίγγια παίρνω RM που τα βρίσκω στα 7.5 ευρώ.