Πες του να πάει για ύπνο και να δει κανα όνειρο. Η Μ2 εχει 1430 κούτα
Καλά έκανες Γιάννη όπως λέει ο Νικόλας με αυτά τα λεφτά πας σε καινούργιο, κοίτα και την m2 .Πηγα χθες και είδα τη beccacia που σας έλεγα. Από το τηλέφωνο ο κάτοχος μου είπε για ένα άριστο όπλο. Λοιπόν η λεγαμενη έχει μια γενναία γδαρσιά στη βάση και ένα ράγισμα στη ριγα από ανθρακόνημα . Το χειρότερο όμως ήταν η τιμή που μόλις την άκουσα νόμιζα πως θα μου φύγουν τα σφραγίσματα. ........1.200€ ......προφανώς τόσα του λείπουν του κατά τα άλλα συμπαθεστατου κυρίου. Φυσικά την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια, ούτε όρεξη για παζάρι δεν είχα.
Τουλάχιστον την έπιασα και η αλήθεια είναι πως έχει (και αυτή ) ονειρικό ανέβασμα στον ώμο. Τη φαντάστηκα με την υπερυψωμένη ριγα και την καψουρευτηκα ακόμα περισσότερο .
Παρεμπιπτόντως το βάρος την μορφονιάς .....2.530.....
Άκρη δεν έχω. Το seminole πήρα τον καλκατζακο τηλ. Μου είπε ότι είχε αυτό που ήθελα και μου το έστειλε. Για τα gemini στο forum διάβασα. Μπήκα στη σελίδα είδα ότι στέλνει Ελλάδα και παρήγγειλα.Τα μαμίσια έχω! Αλλά αν έχεις άκρη να πάρω τσοκ άλλα, θα ήθελα τα φώτα σου.
Στείλε του μύνημα ότι δίνεις μέχρι 850 για να φτιάξεις τις 2 ζημιές .. ποτε δεν ξερειςΠηγα χθες και είδα τη beccacia που σας έλεγα. Από το τηλέφωνο ο κάτοχος μου είπε για ένα άριστο όπλο. Λοιπόν η λεγαμενη έχει μια γενναία γδαρσιά στη βάση και ένα ράγισμα στη ριγα από ανθρακόνημα . Το χειρότερο όμως ήταν η τιμή που μόλις την άκουσα νόμιζα πως θα μου φύγουν τα σφραγίσματα. ........1.200€ ......προφανώς τόσα του λείπουν του κατά τα άλλα συμπαθεστατου κυρίου. Φυσικά την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια, ούτε όρεξη για παζάρι δεν είχα.
Τουλάχιστον την έπιασα και η αλήθεια είναι πως έχει (και αυτή ) ονειρικό ανέβασμα στον ώμο. Τη φαντάστηκα με την υπερυψωμένη ριγα και την καψουρευτηκα ακόμα περισσότερο .
Παρεμπιπτόντως το βάρος την μορφονιάς .....2.530.....
Την είχα σε 12αρα μια benelli στην ουσία το συν της ειναι η κοντή αποθήκη που δίνει στο σύνολο ένα πολύ καλο ζυγισμα για καραμπιναΚαλα ας μην τρελενομαστε με την μπεκατσια μόνο όνομα εχει και ότι ειναι τόσο ελαφρεία δεν ειναι και ότι καλυτερο
Mου ελεγε τις προάλλες ο Χρήστος ότι έχει ενα μονοκαννο boito cal 20 για πούλημα,αυτό δεν σου κάνει?Ένα εξαιρετικό εικοσάρι Perazzi mx8 20 σε δισκάνδαλη έκδοση!!! Αχ αναθεματισμένη γραφειοκρατία....
https://www.naturabuy.fr/Fusil-Pera...ibre-20-eprouve-bille-acier-item-3183135.html
Πλακα Πλακα το Αργοστόλι έχει ποιοτικά όπλα...Συμφωνείς?Υπάρχει και αυτή!!
xθες ειδα μια 16αρα καινουργια και μια 20αρα BROWNING κουκλες και οι δυο και μια 12αρα με βαση απο εργκαλ ελαφριαΠλακα Πλακα το Αργοστόλι έχει ποιοτικά όπλα...Συμφωνείς?
Δεν συμφωνώ ως πρως τον αριθμό! Υπάρχουν πολλά μέτρια! Δυστυχώς οι παλεγοί είχαν μεγαλύτερη οπλοφιλία και αγόραζαν πιο ποιοτικά, υπύρχαν αρκετά Γαλλικά και Βελγικά,αλλά όταν αποδίμησαν αυτοί τα όπλα τους παραμελήθικαν και χάθικαν. Τώρα κυριαρχεί η καραμπίνα σε όλες τις φθινές μορφές της!!!!! Τους μιλάς για ποιοτικά όπλα και σου λένε......Πλακα Πλακα το Αργοστόλι έχει ποιοτικά όπλα...Συμφωνείς?
Νικηφορε απο το 70 και μετα που θυμαμε ολα τα κυνηγομαγαζα στην επαρχια εφερναν φτηνα δικανα κυριος ρωσικα ιταλικα ισπανικα κ,λ,π και καραμπινες με το κιλο, Καποια καλα δικανα εφεραν ομογενεις απο αμερικη συνηθως σμιθ παρκερ φοχ κ,λ,π και τα πολυ φθηνα στιβενσ που τα πουλουσαν στα πολυκαταστηματα στην αμερικη με το κιλο.Μετα το 90 που υπηρχαν δουλεις και λεφτα προτιμησαν οι περισοτεροι να εχουν 10 οπλα στον οπλοβαστο χαμηλης κατηγοριας παρα 1-2 ποιοτικαΔεν συμφωνώ ως πρως τον αριθμό! Υπάρχουν πολλά μέτρια! Δυστυχώς οι παλεγοί είχαν μεγαλύτερη οπλοφιλία και αγόραζαν πιο ποιοτικά, υπύρχαν αρκετά Γαλλικά και Βελγικά,αλλά όταν αποδίμησαν αυτοί τα όπλα τους παραμελήθικαν και χάθικαν. Τώρα κυριαρχεί η καραμπίνα σε όλες τις φθινές μορφές της!!!!! Τους μιλάς για ποιοτικά όπλα και σου λένε......
Ακριβώς κύριε Νίκο! Όλοι θαυμάζουν την καραμπίνα Cosmi και όλοι την έχουν αγοράσει πολλές φορές! Δεν την έχει κανένας όμως στον οπλοβαστό του!!!Νικηφορε απο το 70 και μετα που θυμαμε ολα τα κυνηγομαγαζα στην επαρχια εφερναν φτηνα δικανα κυριος ρωσικα ιταλικα ισπανικα κ,λ,π και καραμπινες με το κιλο, Καποια καλα δικανα εφεραν ομογενεις απο αμερικη συνηθως σμιθ παρκερ φοχ κ,λ,π και τα πολυ φθηνα στιβενσ που τα πουλουσαν στα πολυκαταστηματα στην αμερικη με το κιλο.Μετα το 90 που υπηρχαν δουλεις και λεφτα προτιμησαν οι περισοτεροι να εχουν 10 οπλα στον οπλοβαστο χαμηλης κατηγοριας παρα 1-2 ποιοτικα
Το ιδιο και σε μας στο νησί οι περισσότεροι Remington 1100 και πλάγιο beretta η browning a5 και πλάγιο beretta, αρκετά verney carron ένα δύο Parker. Και μια και το φερε η κουβένταΝικηφορε απο το 70 και μετα που θυμαμε ολα τα κυνηγομαγαζα στην επαρχια εφερναν φτηνα δικανα κυριος ρωσικα ιταλικα ισπανικα κ,λ,π και καραμπινες με το κιλο, Καποια καλα δικανα εφεραν ομογενεις απο αμερικη συνηθως σμιθ παρκερ φοχ κ,λ,π και τα πολυ φθηνα στιβενσ που τα πουλουσαν στα πολυκαταστηματα στην αμερικη με το κιλο.Μετα το 90 που υπηρχαν δουλεις και λεφτα προτιμησαν οι περισοτεροι να εχουν 10 οπλα στον οπλοβαστο χαμηλης κατηγοριας παρα 1-2 ποιοτικα
Νομιζω οτι υπαρχη κωσταντινε οπως υπαρχει και καραμπινα μαρκα POINTER φυσιγγι pointer εχω στη συλλογη μου και μαλιστα cal 10 και προχθες ειδα και μια τρισφαιρη STEVEN με ενα ιδιοτροπο συστημα που μαλλον δεν περπατησε εμπορικα,Το ιδιο και σε μας στο νησί οι περισσότεροι Remington 1100 και πλάγιο beretta η browning a5 και πλάγιο beretta, αρκετά verney carron ένα δύο Parker. Και μια και το φερε η κουβέντα
κάποιος δικός μας λέει ότι έχει μια καραμπίνα Parker αγορασμένη πριν χρόνια από Καναδά το όπλο υπάρχει αλλά εγώ δεν το έχω δει προσωπικά, ισχυρίζεται λοιπόν ότι η σημερινή του αξία είναι γύρω στις 6.000 κάτι που εγώ δεν το πιστεύω όσο και αν έχω ψαξει δεν έχω βρει τίποτα και είμαι της γνώμης ότι είναι κάποιο όπλο τύπου 1100 ,η Ithaca, φτιαγμένο στην Ιαπωνία κάτι που γινόταν σε μεγάλο βαθμό για πείτε την γνώμη σας.
Το καλό πάντως ήταν ότι ήρθαν αρκετά όπλα μικρού διαμετρήματος όπως και φυσίγγια.
Το χω και γω σκεφτεί πολλές φορές τι να έχεις κάμποσα όπλα τής σειράς και να μην έχεις δύο και (καλά) ας πούμε .
Όπως λέει και ο Γιάννης παραπάνω το κόστος μεγάλο αλλά εκτός από αυτό είναι και η μορφολογία του εδάφους της χώρας μας ποιός θα πάρει στο βουνό ένα τέτοιο όπλο και δεν θα τρέμει η ψυχή του.