Δυνατος ο τυπος με το Τristar
Δυνατος ο τυπος με το Τristar
Καλορίζικο το μπιμπελό! Πολύ όμορφο! Συγχαρητήρια για την επιλογή! Άντε κ πολλές επιτυχίες!!!Τελευταια προσθηκη στην συλλογη μου....ενα ποζε cal28 με 71εκ. καννη.
Marocchi fisrt dl28.
View attachment 32222View attachment 32223View attachment 32224View attachment 32225View attachment 32226
Καλορίζικο φίλε !Τελευταια προσθηκη στην συλλογη μου....ενα ποζε cal28 με 71εκ. καννη.
Marocchi fisrt dl28.
View attachment 32222View attachment 32223View attachment 32224View attachment 32225View attachment 32226
Καλορίζικο και καλοριχτο να είναι Δημήτρη!Τελευταια προσθηκη στην συλλογη μου....ενα ποζε cal28 με 71εκ. καννη.
Marocchi fisrt dl28.
https://www.marocchiguns.com/products/first-28/Καλορίζικο μπράβο
Πες μας τα χαρακτηρίστηκα του
Καλοτούφεκο να είναι Δημήτρη! Να προσέξεις την μονή σκανδάλη ειδικά που είναι 28άρι.
Ευχαριστω πολυ.Καλορίζικο Δημήτρη..καλά σμπάρα..
Γλυκος θάνατος θα βρίσκει τις τσιχλουλες...
Ευχαριστω πολυ....ειναι ευαλωτα τα μικρα διαμετρηματα στις σκανδαλες?Καλοτούφεκο να είναι Δημήτρη! Να προσέξεις την μονή σκανδάλη ειδικά που είναι 28άρι.
Αφου την καταβάλλει το 410 γιατί όχι κ το 28....Ευχαριστω πολυ.
Ευεπλιστω να καταβαλλει και θηραμα με γαλαζιο χρωμα....τουλαχιστον θα προσπαθησω.
Βασικα εχω συχνες συναντησεις με το σκοπευτηριο οποτε πιστευω το χουμε...Αφου την καταβάλλει το 410 γιατί όχι κ το 28....
Σαν διαμέτρημα σίγουρα έχει την δυνατότητα υπό καποιες προυποθεσεις, αλλά το θέμα είναι οι δυνατότητες του χρήστη......
Θα τα καταφέρεις, κ ειδικά αν έχεις συχνές συναντήσεις με αυτές..
Ναι. Τα μικρά μονοσκάνδαλα έχουν μεγαλυτερο θέμα από ότι τα 12άρια λόγο μικρού αντίβαρου λόγο χόρου και λακτίσματος.Ευχαριστω πολυ....ειναι ευαλωτα τα μικρα διαμετρηματα στις σκανδαλες?
Παντως διαπιστωσα πως ενα κενο το εχει.