Εγω ναδειςΚουφαλες δεν εχω φραγκα να παρω ενα δικανακι 36 εστω τουρκικο πολυ γουσταρω μου αρεσουν πολυ τα ατιμα
Εγω ναδειςΚουφαλες δεν εχω φραγκα να παρω ενα δικανακι 36 εστω τουρκικο πολυ γουσταρω μου αρεσουν πολυ τα ατιμα
Ευχαριστώ πολυ ναι cerakote ειναι.Χαχαχαχα οχι ειπαμε ροζ δεν θα το εκανα,και στο κατω κατω τοσα χρωματα βαζουν οι εταιριες και ζητανε ενα σωρο λεφτα εμεις δεν ξέρουμε να το κανουμε νομιζουνΚαλορίζικο και να το χαρείς!
Cerakote να υποθέσω???
Ε, αφού δεν το έκανες ροζ ... μια χαρά !!! Έτσι θα προσελκύει και τους συκοφάδες !!!
καλοριζικο να το χαρεις!!!Ευχαριστώ πολυ ναι cerakote ειναι.Χαχαχαχα οχι ειπαμε ροζ δεν θα το εκανα,και στο κατω κατω τοσα χρωματα βαζουν οι εταιριες και ζητανε ενα σωρο λεφτα εμεις δεν ξέρουμε να το κανουμε νομιζουν
Ευχαριστώ πολύ φίλεΚαλορίζικο, καλοτουφεκο Θοδωρή το εργαλείο, να το χαρείς!
Ευχαριστώ πολύ φίλεκαλοριζικο να το χαρεις!!!
Χαχαχαχα οχι δεν το εβαψα μονος μου με μουστάρδαΔεν ξερω για τα πλαινα παντως το απο κατω υπαρχει κανονικακαλοριζικο κ παλι θοδωρε!
Και εγω που νομιζα πως το εβαψες με μουσταρδα κ πινελο..
τα σκαλισματακια στην βαση στα εσβησε κατα το τριψιμο η τα καλυψε η βαφη?
Τι να σου πω ρε φιλε δεν εχω ιδεα εμενα παντως μου αρεσε ειναι ιδιαίτερο και ετσι ηθελα να ειναι να ξεχωριζειΚαλορίζικο, Φεράρι μαντεύω το κίτρινο;
Ευχαριστώ πολύ φίλεΚαλορίζικο!
Και ναι γιατι ειναι και περισσότερα γραμμαρια αυριο το πρωι θα γινει η δοκιμη σε επιβλαβή βεβαια αυτα τα 10αρακια μου αρεσαν τοσο πολυ που μαλλον θα ριξω τιποτα αλλο κριμα ειναι λεω να τα κρατησω για την μπεκατσαΗταν λογικο το ν10 να κοσκινισει..πιο ψιλα σκαγια και σε περισσοτερα γραμμαρια...
Τωρα περιμενουμε τα νεα σου απο την δοκιμη στην πραξη που ειναι κ το πιο σημαντικο..
Ευχαριστώ πολυ φιλε ενταξει δεν πεταω στα σύννεφα και δεν εχω τρελες απαιτησεις ακομα το μαθαινω ξερω οτι εχω μακρυ δρομο εχω να ριξω και να χασω πολλα αλλα φανταζομαι οτι οταν πεφτει ενα θυραμα με τετοιο διαμετρημα και τοσα γραμμαρια φυσιγγι φανταζομαι ειναι διπλη και τριπλη η χαραKαλοριζικο και απο εμενα, περιμενουμε τις αυριανες εντυπωσεις σου