Cal.36

Δεν φτάνει που είμαι εγώ τρελαμενος με τα μικρά διαμετρήματα παρασυρω και άλλους. Επιθυμία χρόνων ενός φίλου και της προάλλες μιλούσαμε με τις ώρες τον επεισα τελικά .sarcastic.. Το οπλοπωλειο που το παρέλαβε είναι κοντά στη δουλειά μου και τον επεισα να το φέρει από δω να βγάλω μερικές φωτο και να τις μοιραστώ με τα φιλαράκια μου.

free uploader
free upload
image uploading
upload pictures free
image hosting
screen capture software
img

image hosting over 10mb
upload gambar

Να πω την αλήθεια μου παιδιά ζήλεψα ,πάντα με την καλή έννοια βέβαια το χω πετύχει και γω δύο φορές σε οπλοπωλειο και μου χει μείνει απωθημένο. Το εδεσα έκανα μερικές επώμισεις, μπορεί να είναι 36αρι αλλά στα χέρια σου καταλαβαίνεις ότι κρατάς όπλο και όχι κάποιο παιχνίδι, στιβαρό όπλο όπως είναι φτιαγμένες βέβαια όλες οι 1100.
κούκλα κούκλα
καλορίζικο του φίλου σου :)

Δεν φτάνει που είμαι εγώ τρελαμενος με τα μικρά διαμετρήματα παρασυρω και άλλους. Επιθυμία χρόνων ενός φίλου και της προάλλες μιλούσαμε με τις ώρες τον επεισα τελικά .sarcastic.. Το οπλοπωλειο που το παρέλαβε είναι κοντά στη δουλειά μου και τον επεισα να το φέρει από δω να βγάλω μερικές φωτο και να τις μοιραστώ με τα φιλαράκια μου.

free uploader
free upload
image uploading
upload pictures free
image hosting
screen capture software
img

image hosting over 10mb
upload gambar

Να πω την αλήθεια μου παιδιά ζήλεψα ,πάντα με την καλή έννοια βέβαια το χω πετύχει και γω δύο φορές σε οπλοπωλειο και μου χει μείνει απωθημένο. Το εδεσα έκανα μερικές επώμισεις, μπορεί να είναι 36αρι αλλά στα χέρια σου καταλαβαίνεις ότι κρατάς όπλο και όχι κάποιο παιχνίδι, στιβαρό όπλο όπως είναι φτιαγμένες βέβαια όλες οι 1100.
Ωραίο Κων/νε!
Και με τσοκακια, με τι στιβαρότητα που εχει τα MAGNUM 36αρια φυσίγγια θα τα έχει για ψωμί κι ελιά...
Από κιλά τι λέει?

Πολυ ωραιο πταγματικα!
Τωρα που το σκεφτομαι ισως το επαιρνα σε 28αρι. Αν πηγαινα σε κατι μικρο θα πηγαινα εκει. Λιγοτερες πιεσεις καλυτερη κατανομη.
Να το χαρεί και να το λιωσει στιςτουφεκιες ο φιλος σου!

Ωραίο Κων/νε!
Και με τσοκακια, με τι στιβαρότητα που εχει τα MAGNUM 36αρια φυσίγγια θα τα έχει για ψωμί κι ελιά...
Από κιλά τι λέει?
Τρία κιλά και κάτι Σπύρο δεν το λες και ελαφρύ για τα σημερινά δεδομένα που μια δωδεκαρα ζυγίζει λιγότερο, σωστά φίλε βάρος αέρια δεν θα καταλαβαινει τίποτα.

Πολυ Ομορφο!
Αυτο με ενα μερακλιδικο φινιρισμα λινελαιου......well done.
Εχω ενα μονοκανο falko .410.Με φυσιγγακια ιδιογομωμενα 12-14γρμ,
μεχρι 25-27μ ειναι αξιοπρεπεστατο.
Το χρησιμοποιω σε κανενα κλειστο απογευματινο τσιχλας και σε 2-3 κυνηγια σιταρηθρας,μετα απο περπατητο τσιχλας με το 12αρι.
Ειναι αλλη αισθηση!
Αν παρω 3-5 πουλια με το "μικρο" αισθανομαι καλυτερα,απο το να 'χω πιασει οριο με το 12αρι!
Φιλος που εχει τη 1100 σε .410,ολα του τα περπατητα τα κανει μ'αυτη.
Π@τανα κριση....:(:(

Κι αυτο με τα φυσιγγια τι ειναι ρε παιδια?
Τι χρεωνουν οι κερ@τ@δες?
0.60-0,90 γρμ πυριτιδα παιρνει και 12-14γρμ σκαγια.Δεν επρεπε να κοστιζει αναλογα?Αντε να πληρωνες τα 3/5 της τιμης απο το cal12!
Και magnum να ηταν,παλι δεν βγαινουν τα κουκια!
Εχουμε τρελαθει τελειως....

Γιάννη και εγώ το Falco έχω αλλά το πλάγιο όμως.
Στα ορτύκια και στο περπατητό της τσίχλας είναι ''μάνα''...
Απίστευτη απόλαυση να κυνηγάς με αυτό το διαμέτρημα!!!
Εδώ είναι το μειονέκτημα του...:(

Γιάννη και εγώ το Falco έχω αλλά το πλάγιο όμως.
Στα ορτύκια και στο περπατητό της τσίχλας είναι ''μάνα''...
Απίστευτη απόλαυση να κυνηγάς με αυτό το διαμέτρημα!!!

Εδώ είναι το μειονέκτημα του...:(
Το ειχα παρει για πλακα,Γιωργο.
Πιο πολυ για σκοποβολη.Τενεκακια στον αερα κλπ.
Οταν ειδα τις δυνατοτητες του,αναθεωρησα!Οπως ειπα πιο πριν,με #91/2 που το χρησιμοποιω,σ'αυτες τις αποστασεις ,οτι βαλεις μεσα στη (στενη) ροζετα του πεφτει!Και πεφτει καλα!
Αν το ειχα "πιστεψει"αγοραζοντας το,θα ειχαμε τα ιδια τουφεκακια!
Σιγουρα,θα με συνοδευε σε περισσοτερες εξοδους!
Για τα φυσιγγια εχω φροντισει.hercules πυριτιδα,την οποια αγορασα πριν 18-20 χρονια και δεν λεει να τελειωσει ,γυρω στους 600 καλυκες και 2500-3000 κυαθια gualandi.Κατοχικο συνδρομο που λεμε!

Στο φτερο με το Baikal το μονοκαννο εχω παρει μια τσιχλα κ δυο τρυγονια..
Το ένα τρυγονι το πηρα πιτσιρικας με federal 19 γρ ν 7 1/2 κ το άλλο πριν πέντε περίπου χρόνια με lambro 12γρ ν9 και τις δυο φορές ένιωσα τέτοια χαρά λες και βάρεσα αγριογούρουνο!!!
Όμως δεν είναι το οπλο που θα πάρω μαζί μου για να κυνηγήσω στο φτερο,(ελάχιστες φορές το εχω κάνει)και γενικά το αποφεύγω γιατί δεν με κάνει να νιώθω καμιά σιγουρια..
Τώρα δυστυχώς το εχω εγκαταλείψει στην μοίρα του..:(

Last edited:
0.60-0,90 γρμ πυριτιδα παιρνει και 12-14γρμ σκαγια.Δεν επρεπε να κοστιζει αναλογα?Αντε να πληρωνες τα 3/5 της τιμης απο το cal12!
Και magnum να ηταν,παλι δεν βγαινουν τα κουκια!
Εχουμε τρελαθει τελειως....
Γιάννη από το cal12 και κάτω πρέπει να έχουμε την παγκόσμια πρωτοπορία στα πιο ακριβά φυσίγγια(το χω ξαναπεί λόγω ζήτησης).Δόξα το Θεό έχουμε ακόμα αρκετά κυνηγια στα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα μικρά διαμετρήματα αλλά αυτά απαιτούν και τουφεκιές, όταν όμως με το ίδιο κόστος στο δωδεκαρι αγοράζεις δύο κουτιά αντί για ένα είναι φανερό ότι τα μικρά θα μείνουν στην άκρη.

Οταν ειδα τις δυνατοτητες του,αναθεωρησα!
Το μικρο-μεγαλο διαμετρημα..Γνωστός μου αρκετά παλιά που κυνηγούσε ορτυκια με 36αρι ξέρανε λαγό που ξεπέταξε ο σκύλος του..
Πέρσι με πήρε τηλ ένας φιλος χαρουμενος για να μου πει ότι βάρεσε πέρδικα με ν6 στα 15 περίπου μέτρα..
Επειδή τα περισσότερα μονοκαννα της αγοράς είναι φουλ τσοκ και τα φυσίγγια είναι με συγκεντρωτηρα,οτιδήποτε καταφέρουμε να βάλουμε σε λογικές αποστάσεις μέσα στην κεντρική "τούφα" των σκαγιων δεν την γλιτώνει εκτός και αν έχει πάνω του το τίμιο ξύλο.

Πάντα μαρεσε να διαβάζω τα άρθρα του στο ένθετο της εφημερίδας, τρελαμενος και αυτός με τα μικρά διαμετρήματα και ειδικά με το 36αρι.

Κυνηγώντας με το... μικρό | ένθετα, κυνήγι, όπλα | ethnos.gr
http://www.ethnos.gr/opla/arthro/kynigontas_me_to_mikro-64076351/

οτιδήποτε καταφέρουμε να βάλουμε σε λογικές αποστάσεις μέσα στην κεντρική "τούφα" των σκαγιων δεν την γλιτώνει εκτός και αν έχει πάνω του το τίμιο ξύλο.
Ειναι απαιτητικο στη σκοπευση,Τασο.
Το ειδα στις δοκιμες που εκανα για να του ταιριαξω φυσιγγακι.Εκει ειναι και η κ@λα του.Σε θελει καλα πανω στο θηραμα.
Σε #7,σ'αυτα τα μετρα,τις ασπρομαυρες τις ψηνει!

Fiocchi silent υποηχητικο,36/50 με 18γρ(!!! )Σκάγια ν 9-11 επινικελωμενα!
Όλα δείχνουν ότι κατασκευάστηκε για το παραδοσιακό κυνήγι των Ιταλών "caccia di capano"και για βολές σε στάση..Ο ελάχιστος θόρυβος δεν τρομάζει τα γύρω πουλιά..
Αν τα έβρισκα εδώ θα τα έπερνα για δοκιμη..Κάτω από δυο μεγάλες ενωμένες ελιές να θυμηθώ τα παλιά..:)

Last edited:
Fiocchi silent υποηχητικο,36/50 με 18γρ(!!! )Σκάγια ν 9-11 επινικελωμενα!
Όλα δείχνουν ότι κατασκευάστηκε για το παραδοσιακό κυνήγι των Ιταλών "caccia di capano"και για βολές σε στάση..Ο ελάχιστος θόρυβος δεν τρομάζει τα γύρω πουλιά..
Αν τα έβρισκα εδώ θα τα έπερνα για δοκιμη..Κάτω από δυο μεγάλες ενωμένες ελιές να θυμηθώ τα παλιά..:)

Τα έχω πάρει μεν...δεν τα έχω δοκιμάσει δε...
http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=5126

http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2124 (είναι χωρίς απόθεμα)

για καμμια τσίχλα-κότσυφα μέσα σε κήπους στα χωριά φαντάζουν ιδανικά!!! :):)

Back