Cal.36

IMG_20170211_203733.jpg
[/url] [/IMG]

Γειά σας και από εμένα με ένα κλασικό καράμπινακι... Είναι ωραία η αίσθηση του 410...
ωραιος ο Παναγιωτης για πες μας λεπτομεριες για το καραμπινακι το εχεις κυνηγιση?η το εχεις για σκοποβολη?

Το έχω να το βγάζω να το καθαρίζω να το χαϊδεύω και να το αποθηκεύω πάλι.... Χαχαχα... Λίγα φυσίγγια σε σκοποβολή και 10 σε κυνήγι... Απλά να δω πως πάει και τι κάνει.... Πολυ ωραίο, ειδικά μονοβολα τριβολα κτλ όλα τα λεφτά....

Το έχω να το βγάζω να το καθαρίζω να το χαϊδεύω και να το αποθηκεύω πάλι.... Χαχαχα... Λίγα φυσίγγια σε σκοποβολή και 10 σε κυνήγι... Απλά να δω πως πάει και τι κάνει.... Πολυ ωραίο, ειδικά μονοβολα τριβολα κτλ όλα τα λεφτά....
ειναι τα φυσιγγια του πολυ ακριβα μονο ιδιωγωμοση θα συνφερει,παντος οτι πρεπει για παιχνιδια σκοποβολης
τι μαρκα ειναι το καραμπινακι Παναγιωτη?

Γειά σας και από εμένα με ένα κλασικό καράμπινακι... Είναι ωραία η αίσθηση του 410...

Το Winchester ranger.... Εννοείται.... Κανένα άλλο.... Χαχαχα
Ωραίος Παναγιώτη!!! Την ίδια τρέλα κουβαλάμε !!! Εγώ έχω το "Traditional" (με ψάθες σε κοντάκι - πάπια). Βλέπω εσύ το πήρες πιο μετά, όταν είχαν αλλάξει τη θέση της ασφάλειας, εμένα ήταν από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα, και έχει την ασφάλεια κάθετα στη βάση μπροστά από τον κόκκορα ... Το πιο μαλακισμένο σύστημα ασφάλειας που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, το είδαν μετά ότι ήταν ελαττωματικό και την άλλαξαν και την έβαλαν πίσω στην ουρά της βάσης (όπως στα δίκαννα). Αλλά κατά τη γνώμη μου κι εκεί είναι περιττή και άχρηστη ...
1ον, σαν εξώσφυρο μπορείς να αφοπλίσεις τον κόκκορα με το χέρι. 2ον, ο κόκκορας δεν φτάνει τον επικρουστήρα αν δεν πατηθεί τέρμα η σκανδάλη. 3ον η σκανδάλη δεν πατιέται αν δεν σφίξεις το μοχλό να τερματίσει προς τη λαβή ... ε τι διάολο το θέλανε ένα ακόμη παπάρι για ασφάλεια ??? Αν ήταν κάτι απαραίτητο θα το είχε βάλει εξαρχής ο J.M.Browning που σχεδίασε το όπλο (το ραβδωτό Mod.94) ... δεν ήταν χαζός ή άσχετος, που δεν του έβαλε πρόσθετη ασφάλεια !!!;)

Μπορεί για λόγους νομοθεσίας
Γι' αυτό Νίκο. Για την ακρίβεια, "για το φόβο των ... δικηγόρων" !!! Είναι πολλοί δικηγόροι που το έχουν κάνει "μπίζνα" να πλησιάζουν τα θύματα ατυχημάτων και να τα πείθουν να κάνουν αγωγές στους κατασκευαστές των όπλων, ότι δήθεν ήταν "ελαττωματικά και μη ασφαλή", ζητώντας υπέρογκες αποζημιώσεις. Στην Αμερική τους αποκαλούν ... "κυνηγούς ασθενοφόρων" (ambulance chasers)... Είναι αρκετά χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτό, γι' αυτό και οι κατασκευαστές προσπαθούν να φορτώνουν τα όπλα με ένα σωρό συστήματα "ενεργητικής" και "παθητικής" ασφάλειας, για να είναι κατά κάποιο τρόπο καλυμμένοι. Άσε που έχουν ψηφιστεί και νόμοι, από την εποχή της διακυβέρνησης Κλίντον κυρίως, που τους υποχρεώνουν να το κάνουν.
Λες και τα διάφορα αυτά παπαράκια είναι ικανά να εμποδίσουν έναν ηλίθιο ή άσχετο που θα πιάσει ένα όπλο, να αυτοπυροβοληθεί ή να τραυματίσει/σκοτώσει έναν δικό του, ή έναν τυχαίο περαστικό !!! Η καλύτερη και η μόνη αποτελεσματική ασφάλεια είναι η γνώση (του όπλου, της λειτουργίας και του χειρισμού του) και η πιστή/αυστηρή τήρηση των γενικών κανόνων ασφαλείας ... Γνώμη μου.

Το είχα και δεν έμεινα ικανοποιημένος.... Γιαυτό και το έδωσα και πήρα το Winchester... Είναι πολύ μακρύ για κυνήγι κάπως άβολο σε εμένα δηλαδή και σκέψου ότι το είχα κάνει ελεύθερου σκοπευτη με δίποδα διόπτρα κτλ 1500 το μανικι... Και στις βολές στο σκοπευτήριο με τη διόπτρα είχα θέμα... Πάρε κάτι άλλο winchester η Rossi πιστεύω θα είναι καλύτερα...

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΛΟΜΠΕΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΤΟΝ 9mm ΦΛΟΜΠΕΡ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΕΦΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
36CAL ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 36ΑΡΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Back