Mafia Calabria
Moderator
Η ρεμινκτονια βγάζει τουφεκιές φαρμάκι.
ωραιος ο Παναγιωτης για πες μας λεπτομεριες για το καραμπινακι το εχεις κυνηγιση?η το εχεις για σκοποβολη?Γειά σας και από εμένα με ένα κλασικό καράμπινακι... Είναι ωραία η αίσθηση του 410...
ειναι τα φυσιγγια του πολυ ακριβα μονο ιδιωγωμοση θα συνφερει,παντος οτι πρεπει για παιχνιδια σκοποβοληςΤο έχω να το βγάζω να το καθαρίζω να το χαϊδεύω και να το αποθηκεύω πάλι.... Χαχαχα... Λίγα φυσίγγια σε σκοποβολή και 10 σε κυνήγι... Απλά να δω πως πάει και τι κάνει.... Πολυ ωραίο, ειδικά μονοβολα τριβολα κτλ όλα τα λεφτά....
Γειά σας και από εμένα με ένα κλασικό καράμπινακι... Είναι ωραία η αίσθηση του 410...
Ωραίος Παναγιώτη!!! Την ίδια τρέλα κουβαλάμε !!! Εγώ έχω το "Traditional" (με ψάθες σε κοντάκι - πάπια). Βλέπω εσύ το πήρες πιο μετά, όταν είχαν αλλάξει τη θέση της ασφάλειας, εμένα ήταν από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα, και έχει την ασφάλεια κάθετα στη βάση μπροστά από τον κόκκορα ... Το πιο μαλακισμένο σύστημα ασφάλειας που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, το είδαν μετά ότι ήταν ελαττωματικό και την άλλαξαν και την έβαλαν πίσω στην ουρά της βάσης (όπως στα δίκαννα). Αλλά κατά τη γνώμη μου κι εκεί είναι περιττή και άχρηστη ...Το Winchester ranger.... Εννοείται.... Κανένα άλλο.... Χαχαχα
Γι' αυτό Νίκο. Για την ακρίβεια, "για το φόβο των ... δικηγόρων" !!! Είναι πολλοί δικηγόροι που το έχουν κάνει "μπίζνα" να πλησιάζουν τα θύματα ατυχημάτων και να τα πείθουν να κάνουν αγωγές στους κατασκευαστές των όπλων, ότι δήθεν ήταν "ελαττωματικά και μη ασφαλή", ζητώντας υπέρογκες αποζημιώσεις. Στην Αμερική τους αποκαλούν ... "κυνηγούς ασθενοφόρων" (ambulance chasers)... Είναι αρκετά χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτό, γι' αυτό και οι κατασκευαστές προσπαθούν να φορτώνουν τα όπλα με ένα σωρό συστήματα "ενεργητικής" και "παθητικής" ασφάλειας, για να είναι κατά κάποιο τρόπο καλυμμένοι. Άσε που έχουν ψηφιστεί και νόμοι, από την εποχή της διακυβέρνησης Κλίντον κυρίως, που τους υποχρεώνουν να το κάνουν.Μπορεί για λόγους νομοθεσίας
ΥΠΑΡΧΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ?Cal 38 ίσως?