25 ευρόπουλα απ' το καΐκι!...στις ανεψαριές...Πόσο στα αφήνει το κιλό?
25 ευρόπουλα απ' το καΐκι!...στις ανεψαριές...Πόσο στα αφήνει το κιλό?
Και τα μολύβια να σου έφαγε, τόσο δεν φτάνει...για την ιστορία...2,650 γρ.
...τόσο φίλε, τόσο ήτανε , χωρίς μολύβια...δες το μήκος της και λογάριασε... μισό μέτρο ψάρι+...Και τα μολύβια να σου έφαγε, τόσο δεν φτάνει
Δε βαριέσαι....εσείς τσιπούρες (μέχρι 380γρ.επιασα) εμείς κυπρινους (5κιλα-ζηλια ζήλια)κ παπιάδεν μπορείς να τα έχεις όλαΛοιπόν...για τον Άλεξ...ιδιαιτέρως
Η πιο μεγάλη μου Τσιπούρα...
View attachment 44660
Υ.Γ...για την ιστορία...2,650 γρ. ζυγίστηκε το ψάρι. Είχε προηγηθεί αρχικά ένα σαργούδι της παλάμης, κατόπιν μια τσιπούρα 1,100 γρ. και καπάκι στο άλλο καλάμι η τελευταία η μεγάλη… ούτε να ξεψαρίσω την πρώτη δεν πρόλαβα!
Χειμώνας πριν τα Φώτα ήταν, στο σπάσιμο μιας μεγάλης βορινής φουρτούνας 8-9, γιαλώσανε τα ψάρια...4 και μισή το πρωί, δόλωμα φαραώ κόκκινο ψιλό, πεταχταρίσιο, ένα μικρό δεν ήταν μετρό θυμάμαι...Παράμαλλο 0,27 αόρατο ενισχυμενο.
Βαθιά άρπαξε και φευγιό γερό...μέχρι τα 20 μέτρα ερχόταν ...μετά μπουντέλωσε στη ρηχοπατιά...10 λεπτά, βίρα-μόλα μου φάνηκε μια ώρα...όταν την είδα στο αμμοχάλικο δεν το πίστευα!
Όρμος Μπλεφούτι, ΒΑ Λέρος….
...ρε συ θα τρωτέ μια βδομάδα!!!Δε βαριέσαι....εσείς τσιπούρες (μέχρι 380γρ.επιασα) εμείς κυπρινους (5κιλα-ζηλια ζήλια)κ παπιάδεν μπορείς να τα έχεις όλαView attachment 44663
Με αυτό το ψαρι(μέγεθος)κατάλαβα γιατί θεωρείται δικαίως κορυφή ως ψάρι....έβγαλε τόσα πα'ι'δάκια που δεν έβγαλε το αρνίχαμός δεν αξίζει όμως μικρότερο μέγεθος,έχει πολλά αγκάθια,διχαλες μέσα στο κρέας...ρε συ θα τρωτέ μια βδομάδα!!!
...σε ήθελε φίλε!...από φίλους που γνωρίζω που ασχολούνται με τα γλυκά νερά, ο εξοπλισμός τους είναι 5απλασιος σε αντοχή και τιμή απ' αυτόν που δουλεύομε στην θάλασσα, όταν απευθύνονται σε τέτοια μεγέθη!...έγραφε τ' όνομα σου...!Με πεταχταρι- καρούλι 45 λεπτά να το βγάλω ούτε αποχή δεν είχα ,διαρκώς έλεγα στον μικρό ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το ψάρι να βγει ,τελικά αφού με έκοψε τα χέρια κ ήμουν έτοιμος να το παρατήσω....εξημερώθηκε κ το έβγαλαο μικρός είχε τόση ένταση που έκλαιγε κ γελάτε ταυτόχροναφοβερή εμπειρία
Κακόκαίριες να έχει ψοφο έξωαλλιώς δεν παίζει το δίλημμα ,να μείνω αμάξι με την εσσπρεσσια η να βγωτο θέλουμε το δίλημμα...σε ήθελε φίλε!...από φίλους που γνωρίζω που ασχολούνται με τα γλυκά νερά, ο εξοπλισμός τους είναι 5απλασιος σε αντοχή και τιμή απ' αυτόν που δουλεύομε στην θάλασσα, όταν απευθύνονται σε τέτοια μεγέθη!...έγραφε τ' όνομα σου...!
Υ.Γ...κοίτα που θα μπω στα αίματα, και θ' ανεβώ στα παπιά...αλλα όπως μου 'χες πει...στις καλοκαιρίες ε?
...μα εσύ θες να με ...πουντιάσεις!!!....και δεν είμαι και μαθημένος....Κακόκαίριες να έχει ψοφο έξωαλλιώς δεν παίζει το δίλημμα ,να μείνω αμάξι με την εσσπρεσσια η να βγωτο θέλουμε το δίλημμα
Άι ρε γκουτζάμ άντραςεγώ πήγα με σαγιονάρες ξυπόλυτος ευτυχώς δεν με είδε κανείςκάτι αρβυλακια απ' τα λιντλ με γδαραν σε μπροστά μικρό δάχτυλο κ κότσιμόνο παντόφλα έσωζε το κυνήγι....μια βδομάδα κρατάει το πέρασμα...μα εσύ θες να με ...πουντιάσεις!!!....και δεν είμαι και μαθημένος....
...δεν ξεχνιέται αυτή η πίστα!...αλλα θέλει χρόνο!!!Ελα Καπτα-Γιάννη να αλλάξουμε ...πίστα (πάσης φύσης)
...είδες ε?....όταν θέλουν...
Τωωωωωωρα κιόλας παλιά υπήρχε εκείνο το δε γα@εις που δε .....δεν πας για κάνα ψάρεματώρα με 2.08 το ρίξαμε.... όλοι στα @γμσα