...την πατέντα με τον άσβηστο ασβέστη την ξέρεις?Η πραγματικη έννοια του ψαρευω είναι, πας στην θάλασσα, μαλαγρωνεις και..................
...την πατέντα με τον άσβηστο ασβέστη την ξέρεις?Η πραγματικη έννοια του ψαρευω είναι, πας στην θάλασσα, μαλαγρωνεις και..................
Σε πλαστικό μπουκάλι....?...την πατέντα με τον άσβηστο ασβέστη την ξέρεις?
Τάσο αν συνεχίσεις κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία ...Πολλοί είναι οι ψαροντουφεκαδες εκείνοι που δεν ασχολουνται με το ψάρεμα επιφάνειας...
Αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι κ τόσο καλό....
Και θα το (ξανα) εξηγήσω πως το λέω....
Το ψαροντουφεκο είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που προυποθέτει καλή φυσική κατάσταση άρα και νιάτα...
Όταν λοιπόν θα έρθει το πληρωμα του χρόνου, ο ψαροντουφεκας μοιραία θα εγκαταλείψει, και σε αυτή την φάση θα πρεπει να νιώθει πολυ άσχημα................
Ο μόνος τρόπος λοιπόν θα είναι να παρει τις πετονιες του κ να βρέχει σε κάποιο βράχο η λιμάνι, αλλά αυτή την φορά..απέξω.......
Όμως κάτι είναι κ αυτο........
Δεν συμφωνείς?
Με μια διαφορά, το βάθος κατάδυσης μειώνεται αισθητά.....Τάσο αν συνεχίσεις κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία ...
Κυριάκο τα παιδιά από την ομάδα του χελιού (όχι τον Σιδέρη αυτός είναι μικρός) τα ξέρεις; είναι στην ίδια ηλικία με εμένα και βουτάνε κανονικά και αποδοτικά ...Καλά εννοείται ότι κάποια στιγμή οι δυνάμεις σου σε αφήνουν. Εγώ είμαι 46 Τάσο και βλέπω ήδη μεγάλη διαφορά με το πριν.
Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το ψάρεμα επιφανείας, απλώς δεν έχω ασχοληθεί. Το γουστάρω ομως, ακόμα και με τα μικρά ψαράκια που πιάνουμε. Κάποια στιγμή σίγουρα θα ασχοληθώ πιο σοβαρά.
Είναι μέχρι να σκάσει η πρώτη Μπουρμπουληθρα....(ένδειξη να πιάνεις επιφάνεια)Με μια διαφορά, το βάθος κατάδυσης μειώνεται αισθητά.....
Για τι βάθος μιλάμεΚυριάκο τα παιδιά από την ομάδα του χελιού (όχι τον Σιδέρη αυτός είναι μικρός) τα ξέρεις; είναι στην ίδια ηλικία με εμένα και βουτάνε κανονικά και αποδοτικά ...
Το βάθος και ο χρόνος άπνοιας δεν μειώνονται, οι χρόνοι που ψαρεύεις μειώνονται ...Με μια διαφορά, το βάθος κατάδυσης μειώνεται αισθητά.....
Τον Νίκο τον Καμπάνη τον έχεις ακούσει;Για τι βάθος μιλάμε
Το αποδοτικά δεν έχει να κάνει με την ηλικία Γιώργο. Εγώ σήμερα ψαρεύω πιο αποδοτικά από ότι πριν 10 χρόνια. Και ας είναι τα ψάρια σαφώς λιγότερα. Γνώση τόπου και εμπειρία χρόνων κάνουν τη δουλειά.Κυριάκο τα παιδιά από την ομάδα του χελιού (όχι τον Σιδέρη αυτός είναι μικρός) τα ξέρεις; είναι στην ίδια ηλικία με εμένα και βουτάνε κανονικά και αποδοτικά ...
Τί σχέση έχει αυτό;Για τι βάθος μιλάμε
Όχι Τάσο, δεν μειώνεται καθόλου θα έλεγα, οι αντοχές μας στην επανάληψη μειώνονται.Με μια διαφορά, το βάθος κατάδυσης μειώνεται αισθητά.....
Έχεις και υδροδυναμικό κεφάλι όμως...Το αποδοτικά δεν έχει να κάνει με την ηλικία Γιώργο. Εγώ σήμερα ψαρεύω πιο αποδοτικά από ότι πριν 10 χρόνια. Και ας είναι τα ψάρια σαφώς λιγότερα. Γνώση τόπου και εμπειρία χρόνων κάνουν τη δουλειά.
Όταν είπα ότι βλέπω μεγάλη διαφορά με πιο παλιά, εννοούσα στις δυνάμεις μου που σαφώς δεν είναι οι ίδιες. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πριν 10 χρόνια βουταγα βαθύτερα ή με μεγαλύτερες απνοιες. Αυτό σημαίνει ότι πριν 10 χρόνια ψάρευα σήμερα, αύριο και μεθαύριο και ήθελα κι άλλο ..
Πλέον δεν μπορώ να το κάνω αυτό...
Αύριο θα ψαρέψω, stay tuned.
Τον παίρνεις.Έχεις και υδροδυναμικό κεφάλι όμως...
Αυτό λέω και εγώ, να σκεφτείς εγώ μέχρι πριν δύο χρόνια (εξηντάρης) ψάρευα το ίδιο αποδοτικά με τα 40 μου ίσως και αποδοτικότερα (εμπειρία ...) τα δύο τελευταία χρόνια έχω ένα θεματάκι που ξεκίνησε ως ωτίτιδα και εξελίχθηκε σε ιγμορίτιδα ... και έχω μπλοκάρει.Το αποδοτικά δεν έχει να κάνει με την ηλικία Γιώργο. Εγώ σήμερα ψαρεύω πιο αποδοτικά από ότι πριν 10 χρόνια. Και ας είναι τα ψάρια σαφώς λιγότερα. Γνώση τόπου και εμπειρία χρόνων κάνουν τη δουλειά.
Όταν είπα ότι βλέπω μεγάλη διαφορά με πιο παλιά, εννοούσα στις δυνάμεις μου που σαφώς δεν είναι οι ίδιες. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πριν 10 χρόνια βουταγα βαθύτερα ή με μεγαλύτερες απνοιες. Αυτό σημαίνει ότι πριν 10 χρόνια ψάρευα σήμερα, αύριο και μεθαύριο και ήθελα κι άλλο ..
Πλέον δεν μπορώ να το κάνω αυτό...
Αύριο θα ψαρέψω, stay tuned.
Τον παίρνεις.
Τί σχέση έχει αυτό;
ΟχιΤο βάθος και ο χρόνος άπνοιας δεν μειώνονται, οι χρόνοι που ψαρεύεις μειώνονται ...
Τον Νίκο τον Καμπάνη τον έχεις ακούσει;
https://www.boatfishing.gr/article-...leon-anochi-kai-psifo-se-osoys-mas-empaizoyn/
Πιο πολύ με την περιέργεια λοιπόν ,για τι βάθη μιλάτε15-30Τί σχέση έχει αυτό;
Δηλαδή η κουραση είναι μόνο σωματική κ ο χρόνος άπνοιας παραμενει ο ίδιος?Όχι Τάσο, δεν μειώνεται καθόλου θα έλεγα, οι αντοχές μας στην επανάληψη μειώνονται.
Αστους να λένε Τάσο...Τα 15 μέτρα τα έχουν μόνο με τσιμεντολιθο αγκαλιά.Δηλαδή η κουραση είναι μόνο σωματική κ ο χρόνος άπνοιας παραμενει ο ίδιος?
Βέβαια δεν έχουν όλοι της ίδιες ικανότητες, πχ ποσοι άλλοι στην ηλικία του Γιάννη Σιδερη η και μικροτεροι μπορουν να καταδυονται στα ίδια βάθη με αυτον...
Γιάννη το βάθος είναι πολύ σχετικό. Ως απόλυτο νούμερο δεν λέει τίποτα αν μιλάμε για ψαροντούφεκο. Αν μιλήσουμε για ελεύθερη τότε ναι, είναι το ζητούμενο.Πιο πολύ με την περιέργεια λοιπόν ,για τι βάθη μιλάτε15-30